< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell vowifi ses kalitesi problemi
-
-
Bende de aynı durum bir süredir...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yoğunluk kalitesini eklemiştir. -
Ben arıyorum çekiyor gözükmesine rağmen arama yapmıyor. 3 telefona taktım kartı yine aynı. Turkcellin dandik şebekesinden kaynaklanıyor. -
Eşim evde Faturalı Turkcell hattında vowifi'yı kullanıyor onu TT hattimdan her aradığımda ilk ulaşılamıyor sonra ki aramada ses devamlı kesiliyor.
Ama o beni ararken sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla benim telefon iPhone8 hat Turkcell kullanımda vowifi hiç bir sorun yok ama son iki üç aydır karşıdaki kişi benim sesimin kesik geldiğini söylüyor, ben gayet güzel duyuyorum, kablonet, turkcell fiber, tt fiber ve tt 4g de hepsinde durum aynı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 16 Nisan 2020; 19:31:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telefon, modem, internet sağlayıcım değişti. Sorun devam ediyor. Karşı tarafa sesim iyi gitmiyor. Whatsaptan arayinca her iki taraf da ciddi sekilde rahatlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer operatörler de de aynı cihazı deneyin sorun belli olur.
Karşı taraf hep aynı kişi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Diğer operatörler de de aynı cihazı deneyin sorun belli olur.
Karşı taraf hep aynı kişi mi?
Herkes şikayetçi. Modem, telefonum, internet sağlayıcım, modemim değiştiği icin de sorunun bende olmadığına eminim.
8 aydır düzelmedi mi sorun? Hangi bölgedesiniz? Trakya'da kullanıyorum, çok nadir birkaç kez bağlantı sebepleriyle kesilme vs. oldu. Ama genel olarak bir sorun olmuyor. Turkcell Çorlu santrale bağlı olması lazım buranın ama VoWiFi santralleri başka yerde de olabilir. Bip'te sıkıntı oluyordu bir ara ama uzun zamandır kullanmıyorum.
-
Oysaki sesi kaliteli HD idi sesi soba borusu gibi çıkmazdı naptılar kaliteli operatöre
Ses veri akışını ayrı bir yerden veriyorlar anlaşılan.
Başka bölgede istasyonda durum nedir
Baz istasyonundan volte ile boru sesi vermesinden iyidir. Nede olsa Telekom gibi Volte'den boru sesi gelmiyor. -
Bugün farkettim ki sorun hem Turkcell GSM hem de vowifi'da. kodekleri mi değiştirdiler ne yaptılarsa artık. whatsapp binbir kat daha iyi ses kalitesi sunuyor. turkcellin de diğer operatörler arasında fark kalmamış.
kalite sıralamam:
turkcell = türk telekom > vodafone.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXaray68 -- 7 Aralık 2020; 13:28:9 > -
wo wifi de önceden Hd Olarak mı geliyordu ses peki?
-
evet
-
Çekim sorunum olmadığı için vowifi ihtiyacım olmadı. Konuyu görünce açıp denedim sorun yok. Sorun yoktan kastım şebeke içi görüşme kalitesindeydi.
Arkadaşlar wowifi ile 3 rakamlı numaraları arıyabikiyormusunuz bende aramıyor -
Diğer operatörlerde durum nedir? Bodrum katta mi veya sinyali engelleyebilecek birşeyin arkasında mi oturuyorsunuz? -
Aranmıyor olabilir. Turkcell'de VoLTE ile aranamıyordu, CSFB ile 3G'ye düşüp yapıyordu aramayı. VoWiFi ile de yapmıyor olabilir bu aramaları.
-
T.Telekomda vowifi ses kalitesi HD değil, diğer operatörler aynı mı?
Benzer içerikler
- turkcell yanlış bir numara çevirdiniz anonsu
- turkcell cayma bedeli öğrenme
- 0536 hangi hat
- hat kapanma süresi sorgulama
- paybyme dolandırıcılığı
- ağda kayıtlı değil ne demek
- gizli numaradan arama
- mobil imza nasıl alınır
- esim nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X