Şimdi Ara

iPhone 4S Ses Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4S alma gibi bir düşüncem var yalnız, yabancı forumlarda 4Sin ses kalitesinin 3GS ve 4 e göre oldukça kötü olduğundan bahsediliyor. Özellikle high-end kulaklıklarda diyorlar. Gerçi ben öyle çok pahalı kulaklık kullanan biri değilimdir, sennheiser mx370 var bi tane onu denerim orj kulaklığı denerim hangisi iyiyse. Bunun aslı var mıdır? Çünkü türkçe aradığımda bir sonuç bulamadım, pek yaşayan yok demek ki.
    Bir de, yurtdışı cihaz alırken ölü piksel, ekran sararması gibi sorunları bilebilme ihtimalimiz yok, yurt dışı cihaz alan arkadaşlar da çok, bu gibi sorunları nasıl çözüyorlar? 300-400 daha fazla verip garantili mi almalı.. Kafama takıldı, yardımcı olursanız memnun olurum.

• 4sin sesi iphone 4le ayni sanirim.
    İkincisi bende temmuzda londradan aldiricam fakat bi guvencem yok sans isi bakicaz artik insallah problem cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

4sin sesi iphone 4le ayni sanirim.
    İkincisi bende temmuzda londradan aldiricam fakat bi guvencem yok sans isi bakicaz artik insallah problem cikmaz

Değilmiş. 3gs te ve 4 te aynı. 4S te daha az enerji tüketen başka bir chip kullanılmış. Aynı Galaxy S2 deki gibi. Galaxy S in chipi S2 den daha iyi. Ama daha çok enerji tüketiyor.
  • Kulaklik ses kalitesi ayni gibi, ama dis ses cikis gucu daha fazla, iki tane ip4s'de denedim bazen sag ses daha az geliyor, sonra duzeliyor. Arada sirada oyle oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

4sin sesi iphone 4le ayni sanirim.

Değilmiş. 3gs te ve 4 te aynı. 4S te daha az enerji tüketen başka bir chip kullanılmış. Aynı Galaxy S2 deki gibi. Galaxy S in chipi S2 den daha iyi. Ama daha çok enerji tüketiyor.

Fazla enerji yiyip yememesi benim icin farketmez :D 4 ile aralarinda belirgin bir ses farki var mi?
  • İşte var diyor elemanlar başka forumlarda. Hoparlör de cızırtı yapıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 28 Aralık 2011; 22:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

İşte var diyor elemanlar başka forumlarda. Hoparlör de cızırtı yapıyor diyorlar.

Hoparlorun cizirti yaptigi dogru, simdi apple fanlari toplasip yok oyle bisey der ama var, kulaklikda ise sanirim bir fark yok ama yukardada yazdigi gibi bazen sag kulaklikdan az ses cikiyor, hoparlorun cizirti yapmasinin nedeni sanirim daha fazla ses cikmasi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Iphone4S'teki ses 4'ten daha iyi. EQ'yu kapattığım zaman daha güzel ses alabiliyorum.
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır 4s kullanıyorum yurt dısından gelen bır cıhaz fakat ses kalıtesı hoparlorden ıphone 4 e gore cok cok daha kalıtelı ve yuksek. ama gel gelelım bunu kulaklıkla dınledıgım zaman gerçekten perısan. otobuste arabada vs. muzıgı algılamakta gucluk cekıyorum. Butun eq ayarlarıyla denedım farklı kulaklıklar taktım sonuc yıne aynı. bı cok forumdada bu sorunla karsılasanlar var. sanırım ios5.1 le cozulcek bu sorun sımdılık beklemedeyım
  • denemek lazım hiç dikkat etmedim
  • Ya msj sesi cok az geliyor/miyor 4 de. İos 5.01 jb siz
  • Arkadaşlar bn hem iphone 4s kullanıyorum hemde ipod 2. jenerasyon. Ben bu ikisi arasında bir şey fark ettim. Kulaklıkla müzik dinlerken ipod daha çok ses veriyor. Neden olduğunu anlamadım. Abim iphone 4 kullanıyr ve ona sorduğumda bende öyle bir şey yok bayağı yüksek ve iyi ses veriyor diyor. Ama bnm iphone 4s kaliteli ses vermesine karşın ipod dan daha az ses veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • Hoparlör olarak konuşursam, bence 4s'in hem ses yüksekliği hem de ses kalitesi oldukça iyi. Yani 3Gs'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Cızırtı olayıyla da ben hiç karşılaşmadım. Tabi şöyle de bişey var, hoparlörden dinlerken %80, kulaklıktan dinlerken de %60'ı geçmem ses yüksekliği olarak ve seste hiç bozulma yaşamadım. Şunu da belirteyim, bir şarkıyı zil sesi yapınca, yani telefon çalarken gelen ses ile şarkıyı normal dinlerkenki ses arasında belirgin kalite farkı oluyor, zil sesi olarak gelen sesin kalitesi baya düşüyor. Bu durum iPhone 3Gs'deyken böyle değildi, ancak aynı zamanda mesaj sesi kalitesi de çok daha iyi 3Gs'e göre, bu da ilginç bir durum. Şöyle toparlıyım iPhone 3Gs'den, aynı ses yüksekliğinde, hem daha yüksek hem de daha kaliteli ses veriyor ve kulaklık olarak farkedilecek pek bir fark yok, hangisi daha iyi söylemek zor. iPhone'un kendi kulaklığına ek olarak Sennheiser cx-300 II ve Logitech g330 gaming headset ile kullanıyorum telefonu ve ses kalitesi gayet iyi.

• 4s de kulaklık sesi çok iyi iphonnun kendi kulaklıgında bile 5.1 sürümüyle melodi sesleri düşmüş sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.