Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.328
Cevap
586
Favori
1.376.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulumun bulunduğu yerde baz istasyonları kaynaklı problem var. Vodafone ve Turk Telekom hiçbir şekilde 3g ye bile geçmiyor. 2 yıldır böyle. Mecburen Turkcell kullanıyorum. Salla kazan yapıyoruz, bip ten ramazan hediyelerini alıyoruz, 20mb uygulama indirip 1gb internet alıyoruz, sarı kutudan bir dünya şey alıyoruz, hepsi de bedava.

Vodafone'de 50mb internet veren yanımda uygulaması, doldur ve yemeksepeti avantajı var. Bunlar da her zaman kullanılacak şeyler değil. Yemeksepeti kampanyası resmen kazık, aldığım menüler 15tl bile etmeyecek menüler ama sözde indirimle 15tl olmuş ne enteresan. Doldur tamamiyle para harcatmaya yarıyor. Zaten Vodafone'den aldığınız hediyeler ancak müşteri hizmetlerinde beklerken giden TL'lerinizi ancak karşılar

Türk Telekom desen, ucuz ama hediyesi yok. Adam sana 25TL'ye 4gb veriyor, o günden sonra 12ay sonuna kadar seni unutuyor.

Türkcell'in üstüne operatör tanımam. Cebimde 1 kuruş param kalmasın telefon kullanmaya devam edeceğim sürece ondan başka operatör asla kullanmam

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Full 10 gb diye alıp 30 kullanmak anca turkcellde olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Turkcell' e bugün geçiş yaptım.

Vodafone' dan sonra Turkcell hızını görünce Vodafone' daki 4,5G ise Turkcell 10G olmalı heralde dedim.

Bu arada alabileceğim ücretsiz ek GB paketi var mı?

Ilk mesajda baya bedava internet var hocam bazıları her ay yeniden alınıyor . Örneğin bipten grup kurup 1 mesaj atmak gibi, siz incelemişsinizdir zaten. Ben bilgisayar üzerinden de kullanıyorum teldeki netimi gerçekten hız müthiş, hayırlı olsun.

• LastFaded kullanıcısına yanıt
    Turkcell müşteri hizmetlerinden daha çok yardımcı oluyorsunuz saolun

Son bir sorum daha var sonra gidiyorum söz. Yeni hattı internetten alsam hem 8 gb hediyeyi hemde genç full paketinin 12 ay 2 gb hediyesini alabiliyorum dimi .

• Tcelle geçerken süper tarife ile geçiriyorlar.bununla mı geçim yoksa başka önerebileceğiniz tarife var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 31 Mayıs 2017; 20:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

Teşekkürler fakat maalesef bu paket turkcellli olmak isteyenler için

Bu paket fiyatıyla size uygunmudur onu söylermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 31 Mayıs 2017; 21:39:26 >

• bu kampanya için sms le ailedeki 25 yaş altı bireyin tc nosunu sonrada gönderebiliyormuyuz yoksa hat sahibi mi 25 yaş altı olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: smela

Turkcell Platinum kullaniyordun. 79tl 10gb seklinde. Yeni gelen kampanyası açıldı +5 gb

Bir hafta Türk telekom gittim geri geldim.

Şu an 79 tl 15 gb internet kullniyorum. Ayda 2 kez sinemaya gidiyoruz. Bilet indiriminden yararlniyorum paket nerdeyse 50 tl geliyor. Yoğun internet kullananlar için öneriyorum.

Türk telekoma gidip gelmedende yapabilirdiniz.
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Data hattını, telefon ile kullanabileceğinizi belirttiler.

Turkcell Data Hattı İnternet Paketleri - Faturasız

Yukardaki bağlantıdan paketleri inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 31 Mayıs 2017; 21:53:12 >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda bulunan kampanyalardan faydalabilirsiniz.
  • benim farklı bir sorum olacak BİP uygulaması içerisinde ayarlar/ödeme ayarları/kartlarım/faturama yansıt seçeneğini yanlışlıkla aktif ettim ama şimdi tiki kaldıramıyorum müşteri hizmetlerine yazdım şuan için faturama yansıt seçeneğinde değişik yapmaya izin verilmiyormuş ileride faturamda sürprizle karşılaşmak istemiyorum başka nasıl bir önlem alablirim olmadı uygulamayı tamamen kaldırıcam
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Evet.

Aşağıdaki linkten diğer detaylara bakabilirsiniz.

Platinum Yeni Abone Hediye İnternet Kampanyası
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güzel mesajınız için teşekkürler.

Evet, iki kampanyadan da yararlanabilirsiniz.
  • k35 K kullanıcısına yanıt
    Tarifenin pek bir önemi yok. Yaşınız 25'ten küçükse Genç Tarifeye geçebilirsiniz.
  • cingibi kullanıcısına yanıt
    SMS ile kullanıcı tanımlama işlemi yapılmıyor. Fakat müşteri hizmetlerini arayıp, yaşı 25'ten küçük bireyi kullanıcı olarak tanımlatıp bu paketi alabilirsiniz.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O durumda benim için çok daha iyi olur :)

• teknokırık kullanıcısına yanıt
    BİP hesabınızı silebilirsiniz. Daha sonra hesabınızı tekrar oluşturduğunuzda o seçenek pasif olacaktır.

Bu konuda emin değilim. Sorumluluk alamam.
  • Superonline fiber internet abonesiyim. GSM hattım Turk Telekom. 19 liralık Bahar tarifesi kullanıyorum. (750 dk + 1000 sms + 3 gb data) Benzer fiyata Turkcell tarife var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

BİP hesabınızı silebilirsiniz. Daha sonra hesabınızı tekrar oluşturduğunuzda o seçenek pasif olacaktır.

Bu konuda emin değilim. Sorumluluk alamam.

denedim uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim ama yine aktifti ayarlarda hesabımı sil seçeneği var acaba hesabı tamamen silip uygulamayı kaldırıp tekrar mı denesem bu sefer uygulamayı bir daha yüklememe izin vermez diye denemedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

bu kampanya için sms le ailedeki 25 yaş altı bireyin tc nosunu sonrada gönderebiliyormuyuz yoksa hat sahibi mi 25 yaş altı olmalı

SUPERAVANTAJ yazıp 2200 göderiyorum aynı paketi 3 adyır kullanıyorum. Ama benımkisi kalıcı değil galiba

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.