Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.328
Cevap
586
Favori
1.376.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komboyu oluşturan kampanyaların bazıları bitmek üzere olduğu için ilk mesajdan kaldırdım.

Aşağıdaki linkten komboya ulaşabilirsiniz.

750 DK + 1000 SMS + 10.5 GB + Ekstra Servisler = 30 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 23:25:27 >
  • Tamda bu ay numaramı taşımıştım

Hadi hayırlısı işime yarıyacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

500 dk 1000 sms 2 gb interneti 25 TL'ye kullanıyordum (Faturalı hat). Taahhüdüm, 6 Haziranda doluyor. Uygun bir paket teklif etmiyor turkcell, dolayısı ile farklı operatöre taşınacağım. Eğer yeni bir pakete geçiş yapmaz isem paketin 69 TL'den devam edeceğini belirttiler. Bu durumda taşıma işlemini nasıl yapmalıyım en az zarara uğramak için. Teşekkürler

Bu işini görürse bi dene istersen.

• Turkcell abonesi değilim yeni hat alicam.

25 yaşın altındayım.

Faturalı alicam.

30 -40 lira civarı ayırabilirim.

Internet ağırlıkli + konuşma +Sms

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

Türkcell beni hayal kırıklığına uğrattı. taahhüdüm bitmesine yakın aradılar turbo ekstra 6 gb yıllık kampanyasını 49 liraya kullanıyordum. onu da kendileri teklif etmişti 1 sene boyunca 49 liradan kullandım. taahhüt bitmesine aradılar aynı tarifeyi liste fiyatı olan 69 liraya devam edelim dediler. dedim platinum tarifesinden bi teklifiniz yok mu. onu da platinum 10 gb tarifesini ilk 3 ay 59 lira kalan 9 ay 79 liradan verebiliriz dediler. dedim ben düşüneyim haber vericem. 2 gün sonra aradım platinum teklifinizi onaylıyorum dedim. dediler yok öyle bişey o eskide kaldı artık süresi geçti 12 ay 79 liradan verebilirim dedi. 3 kere aradım twitterdan yazdım ettim yok. nuh diyor peygamber demiyor. kendi teklif ettiği tarifeyi bile vermedi adamlar.
    faturalarımı günü gelmeden daha öderim bi kere bile gecikmeyi bırakın son ödeme günü bile ödememiştim. ayıp denen bişey var.

O kampanya 15 Mayısta bitmiş. İşinize yararsa 8 GB yeterse bi deneyin derim.

Yok yetmezse bu paketede bakabilirsiniz. 12 ay 79 TL ama + 5 GB hediyesi var toplamda 15 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 31 Mayıs 2017; 0:26:54 >

• Metrekare kullanıcısına yanıt
    GNÇ Full Paketini veya Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz.

Kontrol Ekstra Paketini almak için faturasız hat almanız gerekiyor.

• Bu mesajı görünce aslında Turbo Akıllı Ultra Paketin güzel bir detayını fark ettim. Çünkü aşağıda madde mevcut faturalı hat kullanan abonelerin de bu kampanyadan yararlanmasını sağlıyor.

quote:

Kampanyadan son 90 gün içerisinde yeni bir hat alarak, numara taşıyarak ya da Hazır Kart’tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı’ya gelen müşterilerimiz faydalanabilir.

Taahhütü biten abone, faturasız hatta geçiş yaptıktan sonra Turbo Akıllı Ultra Paketini alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 31 Mayıs 2017; 0:59:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Bu mesajı görünce aslında Turbo Akıllı Ultra Paketin güzel bir detayını fark ettim. Çünkü aşağıda madde mevcut faturalı hat kullanan abonelerin de bu kampanyadan yararlanmasını sağlıyor.

quote:

Kampanyadan son 90 gün içerisinde yeni bir hat alarak, numara taşıyarak ya da Hazır Kart’tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı’ya gelen müşterilerimiz faydalanabilir.

Taahhütü biten abone, faturasız hatta geçiş yaptıktan sonra Turbo Akıllı Ultra Paketini alabilir.

Hocam kriterlere takılmayın. Hali hazırda birçok arkadaşımı geçirdiğim paketler bunlar. Oim den giriş yapıp paketleri açınca Hemen Al yazısı çıkıyorsa oluyor.

• Yas 25 üstü. Turbo 6GB kullaniyorum tarife olarak. Aylik 50 tl oduyordum. 6gb ve 500dk bana tam yetiyordu. Sms zaten kullanmiyorum. Haziran sonu tarifem sona eriyor. Aradilar 60 tl den devam edebilirsiniz kullanmaya diyorlar. Maksimum 50tl ye bu veya daha iyi sartlarda baska faturali tarife var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 31 Mayıs 2017; 1:26:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Mevcut Turkcell abonesi misiniz? Hayır

- Yaşınız 25'ten küçük mü? Evet

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? Faturasız tercihim (süpriz faturalar ve tahaddüt sebebiyle)

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? Değişken şu an 80Tl yi buluyor aylık (internet paketleri yapılıyor haftalık vs)

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? İnternet ne kadar olursa o kadar iyi şu an 3+1+1+4+2 bazen +2 daha 13gb ı buluyor , Sms gerek yok minimum , Dakika 500 ü geçmesin

Bana bir tarife bulunursa ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 31 Mayıs 2017; 1:38:9 >
  • Bize de bir paket önerebilir misin?

- Mevcut Turkcell abonesi misiniz? HAYIR

- Yaşınız 25'ten küçük mü? EVET

- Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? FATURASIZ

- Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? EN FAZLA 30

- Paketin içeriğinde neler bulunmalı? INTERNETI BOL GERISI COK ONEMLI DEGIL DK VE SMS AZ OLSA DA OLUR. INTERNET BOL OLSUN AMA.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Gnctrkcll'li olabilirsin 45 tl ile 10gb net, fizy internetten yemiyor, ek olarak 1 gb veriyor 30 tl üstü yüklemeye. Ayrıca yüklediğin kadar da veriyor yani 45 liraya 45 lira konuşma veya internette geçen pars yüklüyor, bana 5-6 gün yetiyor başlangıçta.

Salla kazan, bip vs ekstra internette bol. Bol geliyor..

• 750 dk ve 2+gb internet 20 lira civarında paket var mı? Sms olmasa da olur.

Turkcell abonesi değilim. 25 yaş altındayım. Faturasız olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 31 Mayıs 2017; 3:16:21 >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler fakat maalesef bu paket turkcellli olmak isteyenler için
  • Turkcell Platinum kullaniyordun. 79tl 10gb seklinde. Yeni gelen kampanyası açıldı +5 gb

Bir hafta Türk telekom gittim geri geldim.

Şu an 79 tl 15 gb internet kullniyorum. Ayda 2 kez sinemaya gidiyoruz. Bilet indiriminden yararlniyorum paket nerdeyse 50 tl geliyor. Yoğun internet kullananlar için öneriyorum.

• akinbalci A kullanıcısına yanıt
    Twitter dan yazmıştım benzer bir şikayeti...
    Sorun paket öncelikleri dedim onlarda sistemsel dedi:)
    Başkana yazmadım gari bundan sonra:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea'ya 1000 dk 1000 SMS ve 8 GB için 30 TL mi ne ödüyorum. Turkcell'de bu fiyata yakın bir paket var mı?

• Yok

• LastFaded kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim , bu genc full paketinde Turkcell Tv 39 TL fiyatin icinde mi , yoksa ayriyeten abonelik ucreti istiyor mu?

Edit : Birde kardeşimin hattı var faturasız. Vodafone dan turkcell e geçiricem , o ne kadar ucuz olursa okadar iyi(Şuan 25 TL ödüyorum ) , aynı şekilde dk + Sms + internet 25 yaş altı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 31 Mayıs 2017; 9:6:45 >
  • - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? Evet.
    - Yaşınız 25'ten küçük mü? Hayır.
    - Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? Faturalı.
    - Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? 30-35 TL.
    - Paketin içeriğinde neler bulunmalı? 600 ile 750 dk. arası konuşma yeterlidir.

Tarife tavsiyesini babam için istiyorum. Halihazırda Altın Yaşlar Devreden Paket kullanıyor ancak yakın zamanda taahhüdü bitecektir.

Kendi araştırmamda, Altın Yaşlar Paketi [link=http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/kulup-paketleri/emekli-paket][/link] buldum ancak satır aralarında okuduğumda mevcut hat sahipleri yararlanamıyor gözüküyor. En azından Fırsat Kampanyası olmuyor diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 31 Mayıs 2017; 9:44:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.