Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.328
Cevap
586
Favori
1.376.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone' un faturalı abonelerini keriz yerine koymasına daha fazla tahammül edemedim; 13 yıllık eski abone olarak Turkcell' e 4 yıl sonra dönüş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 30 Mayıs 2017; 20:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon degisimi hakkinsa bilgi var mi ? Temiz iphone 6s plus ile 7yi takas yapsak ne kadara sayiyolar acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    O tarafı ayrı rezillik, 4.5g si ayrı rezillik. 64kb Sim kartlarındaki hatalar ayrı rezillik. 3gb, 2gb a para veriyorlar. Turkcell salla kazan ve ramazanda bedavadan veriyor zaten bunları. Vodafone başlattı bu salla kazan olayını 24 saatlik 250mb net veriyorlar şaka gibi. 5 aydır bakmıyorum bile ne veriyorlar diye.

Saymakla bitiremem ben ilk 4.5g ye geçildiğinden bu yana MH yi aradığımın ve ettiğim küfürlerin ne haddi var nede hesabı. Özel iletişime geçip bulunduğum bölgeye 4.5g bas istasyonu kuruldu. yine değişen bir şey olmadı.

3g de Vodafone iyiydi, ama 4.5g de 1 sene geçmesine rağmen çuvalladılar yani. Memnun olanlar kullanabilir sorun yok.
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Yaptiginiz hesapta 35liraya 7 gb gibi birseye denk geliyor. Ben hesaplamistim daha onceki konularda 35 liraya her ay 10gb i geciyorum, bazen 15 civari oluyor. Bu ay ramazan sagolsun 15gb sadece o verdi.

Yilbasi sevgiler gunu, 4.5g yildonumu, ramazan derken hediyeler hic bitmiyor. Ayrica salla kazanimiz vodafon gibi çöp dagitmiyor adam gibi hediye veriyor.

Vodafon hattm da var ankara merkez ve bursa merkezde 10dk da bir 30sn internet kesntisi yasiyor ama cogu kisi farketmiyor. Hizlari arasinda zaten ucurum var vodafone uzerinden csgo dota falan oynayamazsnz mesela pingleri yuksek.

Oturup ilk sayfayive kullanclari okursaniz , daha uygun oldugunu gorursunuz.

• Fiyatlar banada pahalı geliyordu tt kullanıyorum ama bin tane sorunla uğraşıyorum sabrediyordum ama bugün bardak taştı hattımdan durup dururken bütün liralarım çekilmiş açıkçası hakkımı bile aramıyacam kaç liraysa paketler parasını verip turkcell e geçiyorum yarın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Evet TT de böyle bir sorun varmış, geçen gün başka bir arkadaşımda aynı şekilde bir TürkTelekom müziğe izni olmadan dahil edilip faturaya yansıtılmış ve da Turkcell yolcusu şuan. bundan 5 ay öncede yine izni olmadan bir oyuna abone yapılmıştı.

TT nin sisteminde açık var yada bilinçli şekilde yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 30 Mayıs 2017; 21:30:49 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hani şey diyecem bilmeden bir reklama tıkladım o da video izleme zımbırtısına üye yaptı o para çekti diyecem öyle birşeyde yok öyle birşey olsa hem mesaj gelirdi hemde bakiyem - ye düşerdi

Yok ya alakasız tamamen, arkadaşımda olan ve bir çok kişide forumda okuduğum şeyler. Bu kadar kişi aynı hataya düşemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Yaptiginiz hesapta 35liraya 7 gb gibi birseye denk geliyor. Ben hesaplamistim daha onceki konularda 35 liraya her ay 10gb i geciyorum, bazen 15 civari oluyor. Bu ay ramazan sagolsun 15gb sadece o verdi.

Yilbasi sevgiler gunu, 4.5g yildonumu, ramazan derken hediyeler hic bitmiyor. Ayrica salla kazanimiz vodafon gibi çöp dagitmiyor adam gibi hediye veriyor.

Vodafon hattm da var ankara merkez ve bursa merkezde 10dk da bir 30sn internet kesntisi yasiyor ama cogu kisi farketmiyor. Hizlari arasinda zaten ucurum var vodafone uzerinden csgo dota falan oynayamazsnz mesela pingleri yuksek.

Oturup ilk sayfayive kullanclari okursaniz , daha uygun oldugunu gorursunuz.

31 liraya 600dk 1000sms 9gb hediyeler hariç (19 tarife, 10tl 3gb doldur, 2 tl 3gb ek paket).. hediyeler hariç durum bu.. 20tl yükle 600dk 1000sms 5gb internet , telsiz vergisi odemiyorum..

28 yaş üstü faturasız varsa tarife paylaşın biz de bilelim okudum mesajları zamanında da araştırmıştım uyguna tarife yok.. İnternet çekmeme durumunu 5 aya çözemediler.. Çekim gücüyle övünen firmada daha çok abes oluyor..

Yineliyorum varsa faturasiz 20 liraya 600dk 5gb net 1000sms tarife paylaşın bizde bilelim..

Bilmiyorum valla hocam inşallah video zımbırtısı borcunuz olduğu için geçiremiyoruz diyip turkcell e geçerken sorun çıkmaz

MH ni arayıp sorup bence o şekilde hareket etseniz daha iyi olur.
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    Ben aynısına 25 lira veriyorum hocam o bile pahalı

Vodafone 4g'de bela ya harbiden 3g varken çok güzeldi 20 mbps hız veriyordu. Nolduysa 4g'ye geçtikten sonra oldu batırdılar. Zamanında güldüğüm avea bile şuanda bence daha iyi vodafone'dan.

Mobil ödemeyi kapatın sıkıntı kalmaz.

• Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Telsiz Kullanım Ücretini sadece Vodafone ödemiyor, diğer operatörlerde de bu durum mevcut. Numara taşıma ile başka bir operatöre geçtiğinizde yıl sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti ödemiyorsunuz.

Toplamda 36 TL'ye 600 DK + 1000 SMS + 10 GB oluyor. Gerçekten güzel bir paket. Turkcell'de aynı paraya bu paketi bulamazsınız. Fakat kampanyalar ile aylık internet kullanımı 10 GB'ı buluyor.

Ücretsiz olarak aldığımız Fizy ve Dergilik ve benzeri servisleri unutmamak lazım.

Fizy uygulamasının internet paketinden götürmediğini ve Spotify'nin aylık kullanım ücreti 14 TL olduğunu bilmenizi isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 22:39:51 >
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bilgim yok.
    video izleme servisiymiş müşteri hizmetlerini arayınca muhtemelen sizin onayınızla başlatılmış diyip başlarından atıcaklarını bildiğim için btk ya yazdım muhtemelen red yiyicek şikayetim çünkü yazı üslubum çok kötü birde fotoğraf koymayı unuttum düzenlede yok kanıtta koyamıyorum inşallah olumlu sonuçlanır giden paraya yanmıyorum tek korkum turkcell e geçerken sorun çıkartması

• Herkes memnun olduğu Operatörü kullansın. Bu konu Turkcell kampanyalar konusu daha fazla kirletmeye gerek yok. Tartışmayı genel konularda yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 30 Mayıs 2017; 22:34:57 >
    Hayırlısı olsun bir şekilde çözülür.
  • 22.06.2017 yi iple çekiyorum avea ile taahhüt bitiyor.

Konunun 1. Postunda kombo vardı ne oldu ona bittimi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.