Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.328
Cevap
586
Favori
1.376.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numaranızı taşıdıktan sonra BiP Kullan Kazan Kampanyasından yararlanabilirsiniz.

İnternet paketinden harcamadığı için Fizy kullanıyorum. Spotify de kullanmıştım önceden, fakat internet paketi yetmiyordu.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    bipdeki 5 gb bitene kadar uygulayacağım

internette yemiyorsa iyi zaten üyelik ücreti felanda yok
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hocam cuma günü taşıma yaptım bugün geçiş oldu beylikdüzünde bir bayi önce faturasızı olarak açılış yaptı 10 dakika içinde kontrol ekstra paketine geçişim oldu ve şuan kullanıyorum bilgin olsun.
  • Dün hat taşıma ile turkcelle geçtim. Tüm kampanyalara katıldım sıkıntı yok ancak salla kazanı yapamıyorum. Sim kart 4.5g uyumlu değil uyarısı veriyor ama dün aldığım hat 4.5g uyumlu, cihazda uyumlu. Neden olabilir acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Mevcut müşteriler için daha iyi paket yok.

İsterseniz numaranızı başka bir operatöre taşıyın. Numaranızı taşıdıktan 1 ay sonra tekrar Turkcell'e numaranızı taşırsanız yeni müşteri olacaksınız. Bu işlemden sonra Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini ya da
    Turbo Akıllı Ultra Paketini alabilirsiniz.

selam arkadaşlar
    şimdi benim merak ettiğim konu şu ben hattımı 18.03.2017 tarihinde vodafone taşıdım yaşadığım bölgede vodafone de şebeke sorunu yaşadığım için yeniden turkcell e geçmek istiyorum ama faturalı olarak değil kontörlü hat olarak geçmek istiyorum benim Türkcell tarafından yeni müşteri olarak kabul edilmem için 30 gün mü beklemem lazım yoksa 90 gün mü beklemem lazım ? ama dikkat ediniz kontörlü hat olarak Türkcell e geçmek istiyorum bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu ben de yaşadım, sim kartın telefonunuzda 1 hafta takılı kalması gerekiyor dediler. 1 hafta sonra yaptım salla kazandan hediyeyi verdi sıkıntı olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu baya güzel olmuş açanın eline sağlık, birkaç sayfa gezdim ama aradığım cevabı bulamadım, şöyle 25-30 TL civarı faturasız en uygun paket hangisi? Şu an Vodafone kullanıyorum Turkcell'e taşımak istiyorum artık vodafone'un saçmalılarından gına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Mayıs 2017; 14:54:47 >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    1 hafta sonra bu kampanyadan yararlabilirsiniz.
  • ixir44 İ kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma işleminden 30 gün sonra tekrar Turkcell'e dönerseniz yeni müşteri sayılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 15:4:48 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güzel mesajınız için teşekkürler.

Paketinizin içeriği nasıl olmalı?
    Yaşınız 25'ten küçük mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 15:9:15 >
  • teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hat babamın üzerine ama ben 25ten küçüğüm. 400-500 dk konuşma yeter sms de aynı şekilde 500 felan ideal zaten artık whatsapp varken sms pek kullanılmıyor. İnternet ne kadar çok olursa o kadar iyi. Maksimum 30 TLye bir paket varsa iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Numara taşıma işleminden 30 gün sonra tekrar Turkcell'e dönerseniz yeni müşteri sayılırsınız.

selam LastFaded
    konu çok ama çok yerinde bir konu olmuş böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim
    benim yaşım 25 ten büyük hattımı turkcell e taşırken oğlumun (15 yaş) T.C numarası ile taşısam genç turkcell li olabilirmiyim taşıma işlemini yapan Türkcell TİM deki yetkililer hem turlcell e hemde aynı anda genç turkcell li olarak taşıya bilir mi yoksa önce turkcell li olup sonrada genç turkcell li mi yapmam lazım hattımı
    teşekkürler
    GNÇ Full 4 GB Kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Bende bu paketi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 15:33:48 >
  • 500 dk 1000 sms 2 gb interneti 25 TL'ye kullanıyordum (Faturalı hat). Taahhüdüm, 6 Haziranda doluyor. Uygun bir paket teklif etmiyor turkcell, dolayısı ile farklı operatöre taşınacağım. Eğer yeni bir pakete geçiş yapmaz isem paketin 69 TL'den devam edeceğini belirttiler. Bu durumda taşıma işlemini nasıl yapmalıyım en az zarara uğramak için. Teşekkürler
    Güzel paketmiş buna geçerim o zaman en müsait zamanda, teşekkürler hocam :)
  • ixir44 İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güzel mesajınız için teşekkürler.

Numaranızı taşırken oğlunuzu hattın kullanıcısı olarak tanımlayabilir veya numara taşıma işleminden sonra müşteri hizmetlerini arayarak kullanıcı tanımlama işlemi yapabilirsiniz. İki yöntem arasında fark yok.

Kullanıcı tanımlama işleminden sonra GNÇ üyesi olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 15:44:41 >
  • beYdeNbeY kullanıcısına yanıt
    Hattınızı faturasız hatta dönüştürüp başka operatöre numaranızı taşıyabilirsiniz.

Fakat bu konuda emin değilim. Bu yüzden sorumluluk kabul edemem.

Müşteri Hizmetlerinden veya bir Turkcell bayisinden net bilgi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 30 Mayıs 2017; 15:49:25 >
    Rica ederim. İyi günlerde kullanın.
  • Merhabalar gençturkcell olmam için ne yapmam lazım 25 yaşından büyüyüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.