Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.323
Cevap
586
Favori
1.376.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numaranızı Türk Telekom'a mı taşıdınız?
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Türkcell in böyle taahhüt bitimine yakın arama ve eski durumdan daha iyi teklif verme olayı var mı?

Mesela konfor ekstra paketi var ya. Asıl neti 5 gb. Haydi gel ile 7 gb oluyor. Fiyat 45 lira.

Bir sene sonra Hadi gel olmayacak. Türkcell 5 den devam edin mi der acaba. 2 sene önce böyle yapıyordu çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Farklı bir time yaptırmayı deneyin hocam,hazırkarta dönüş yaptırdığınız tim sizi 45 gün bekletir.Çünkü 45 gün geçmeden işlem hedefe saymaz.Farklı bir time danışın kontrol ekstra olmasada farklı bir tarifeye gecebilirsiniz.
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Ben direk hattı Hazır Karta taşıyıp o pakete geçmeyi düşünüyordum. Olmadığını söylediler. Bende direk Faturalı paketlere taşıcam hattı. Eyw ilginiz için.

hocam bazılarında 90 gün diye bir şey var.90 gün geçmeden yaralanabiliyor muyuz? numara taşımada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 26 Mayıs 2017; 16:17:51 >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle sizi arayacaklardır. Operatörler 12 ay boyunca fatura ödeyecek müşteriyi kaybetmek istemez.

Konfor Ekstra paketini 1 sene kullandıktan sonra 5 GB olarak devam edebilirsiniz. 1 sene sonra numarayı başka operatöre taşımak daha mantıklı olur.
  • passat3234 P kullanıcısına yanıt
    BimCell'i Türk Telekom'un bir tarifesi gibi düşünebilirsiniz. Aslında numaranızı taşımadınız, tarifenizi değiştirdiniz. Operatör değiştirmediğiniz için bakiyeniz duruyor.
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Hangi paketten bahsediyorsunuz?

• YENİ KAMPANYALAR

4.5G Ramazan Kampanyası

Sahur 2 GB: Bip üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Haftasonu 1 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet;
    Ramazan Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre
    zarfında geçerli 1 GB internet faydası ;
    Ramazan Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Aylık 2 GB: BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet;
    Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB: BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir. Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır.
    200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 3 GB internet faydası hediye edilecektir.

Hediye Miktarı: 1 GB - 2 GB - 3 GB - 10 GB
    Geçerlilik Süresi: Sahur - Haftasonu - 1 Hafta - 1 Ay
    Son Katılım Tarihi: 24 Haziran 2017

Kampanya Bağlantısı

4.5G Ramazan Dijital Servisler Kampanyası

4.5G Ramazan Kampanyası'nda BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atıp "Ramazan Haftasonu 1 GB" kazanan aboneler, Fizy, lifebox, Dergilik veya Upcall uygulamalarından birini ilk defa indirip kayıt olarak giriş yaptığında, ek haftalık 1 GB internet hediye!

Hediye Miktarı: 1 GB
    Geçerlilik Süresi: 1 Hafta
    Son Katılım Tarihi: 24 Haziran 2017

Kampanya Bağlantısı

Tam geçecekken gelen bu ramazan sürprizi iyi oldu.

• BİTMEK ÜZERE OLAN KAMPANYALAR

GNÇ Hediye 1 GB Kampanyası

30 TL ve üzeri yükleme yapan gençler 1 GB kazanıyor! Sen de 25 yaş ve altındaysan en az 30 TL yükle hemen kazan!

Geçerlilik Süresi: 1 Ay
    Son Katılım Tarihi: 31 Mayıs 2017

Kampanya Bağlantısı

4.5G’li Hediye 4.5 GB İnternet Kampanyası

Kampanyadan 1 Aralık 2016 – 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında 4.5G uyumlu SIM Kart alan ve 4.5G uyumlu cihaz kullanan Turkcell müşterileri yararlanabileceklerdir.
    Koşulları sağlayan müşterilerin ek bir işlem yapmasına gerek kalmadan otomatik olarak kampanyadan faydalanmaları sağlanacaktır.

Hediye Miktarı: 4.5 GB

Kampanya Bağlantısı

Kim 1 GB İster?

Kim 1 GB İster?" Turkcell BiP kullanıcılarına özel, tamamen ücretsiz, internet paketi ödüllü bilgi yarışması kanalıdır.
    Toplamda 15 sorudan oluşan yarışmada üçer soruluk 5 aşama bulunmaktadır.
    Dilediğiniz aşamanın sonunda ödülünüzü alıp yarışmadan çekilebilir veya 15 soruyu da doğru cevaplayıp 1 GB büyük ödülün sahibi olabilirsiniz.
    Hemen BiP indirip “Kim 1GB İster” kanalını takip edin ve kazanmaya başlayın.

Geçerlilik Süresi: 1 Hafta

Kampanya Bağlantısı

Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası

Tık diye Turkcell'li olun, 4 ay boyunca ayda 2 GB cepten internet hediyesi sizin olsun.

Hediye Miktarı: 8 GB (Her ay 2 GB)
    Geçerlilik Süresi: 4 Ay

Kampanya Bağlantısı

GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası

25 yaş ve altında Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası’ndan yararlanan müşterilerimizin hatları, yurt içinde her yöne kullanabilecekleri GNÇ Full 6 GB Kampanyası kapsamında 750 dakika, 3 GB’ı gece toplam 6 GB internet, 1000 SMS ve interneti içinde BIP, Fizy, Dergilik uygulamaları hediyesi ile açılacak. Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 6 ay boyunca, aylık tek seferde 20 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında veya POS kanalından 20 TL ve üstü tutarda bir paket satın aldıklarında hatlarına o ay için 30 gün boyunca kullanabilecekleri 250 dakika, 250 SMS, 500 MB daha yüklenecek! 250 dakika, 250 SMS, 500 MB hediye faydasından hat açılışını takiben, her ay bir kere olmak üzere 6 ay boyunca 6 kez faydalanılabilir.

Hediye Miktarı: 750 DK + 1000 SMS + 6 GB (Tek Seferlik), 250 DK + 250 SMS + 500 MB (6 Ay Boyunca)
    Geçerlilik Süresi: 6 Ay

Kampanya Bağlantısı

Yıldızlı Ek Paket Kampanyası

Mini Yıldızlı ve Yıldızlı Tanışma Seti ile Turkcell'e gelen bireysel ön ödemeli müşterilere, Yıldızlı Ek Paket Kampanyası ile 500dk +1000SMS + 3GB hediye! Turkcell'e geldikten sonraki 30 gün içinde sms atarak Yıldızlı Ek Paket Kampanyası'ndan yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz!

Hediye Miktarı: 500 DK + 1000 SMS + 3 GB

Kampanya Bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 26 Mayıs 2017; 19:29:7 >

• GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası ndan hat tasıma ıle yararlanabılırmıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası sadece yeni hat alımlarında geçerli.
  • Merhaba fizzy kullanan varmı yeni yükledim hiçbir fikrim yok uygulama hakkında Spotify gibi mı

• Birde muazzam bir bug buldum paketinizde bipde geçerli 5 GB felan varsa internette işiniz bittikten sonra bipe girin interneti kapatın direk bip paketinden düşüyor 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celotpl -- 28 Mayıs 2017; 23:6:32 >
  • Gnc Fırsat Kampanyasi (500+1000+2Gb şartsız) ve Youth store numara taşıma ile 4 ay boyunca ayda 2 GB hediye. Bu sekilde 4 ay toplam 4 Gb sonra 2 Gb seklinde faydalanmis olacağım

Bu ikili disinda faydalanabilecegim bir kombin varmi arkadaşlar?

Turkcell e asil taşıma amacim Dergilik ten faydalanmak ve 2. Hat olarak kullanacağım.

Birde fizy ve spotify i karsilastirirsak hangisi daha iyidir.

Ben Fizy i en son ucretsiz herkese açık zamanlarinda kullaniyordum ve çok kısıtlıydı.

• Türkcell beni hayal kırıklığına uğrattı. taahhüdüm bitmesine yakın aradılar turbo ekstra 6 gb yıllık kampanyasını 49 liraya kullanıyordum. onu da kendileri teklif etmişti 1 sene boyunca 49 liradan kullandım. taahhüt bitmesine aradılar aynı tarifeyi liste fiyatı olan 69 liraya devam edelim dediler. dedim platinum tarifesinden bi teklifiniz yok mu. onu da platinum 10 gb tarifesini ilk 3 ay 59 lira kalan 9 ay 79 liradan verebiliriz dediler. dedim ben düşüneyim haber vericem. 2 gün sonra aradım platinum teklifinizi onaylıyorum dedim. dediler yok öyle bişey o eskide kaldı artık süresi geçti 12 ay 79 liradan verebilirim dedi. 3 kere aradım twitterdan yazdım ettim yok. nuh diyor peygamber demiyor. kendi teklif ettiği tarifeyi bile vermedi adamlar.
    faturalarımı günü gelmeden daha öderim bi kere bile gecikmeyi bırakın son ödeme günü bile ödememiştim. ayıp denen bişey var.
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Fizy kullanmaya başladıktan Spotify kullanmayı bırakırsınız.

En büyük avantajı internet paketinden harcamaması.
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Son internet kullanımı BİP üzerinden yapıldığı için BİP paketinden gitmiş gibi görünüyor. Fakat BİP uygulamasına girmeden önce kullandığınız internet normal paketinizden düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.