Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: meeb Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.322
Cevap
586
Favori
1.375.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TİM deki bilgi aldığım kişi eğer şahsi arkadaşım olmasa idi dediğinin aynısını bende düşünürdüm. Aynı kişi bana direk net üzerinden taşıma işlemini yap dedi.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç riske girmeye gerek yok.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Bence de
  • Aylık 59lira ödüyorum önereceğiniz paket hangisi olur? Suan 6gb 500dk 1000mesaj pakedini kullanıyorum bu parayı hak etmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşındayım gnc tarifesinden yararlanabilirmiyim ? Hat babamın üzerine

• quote:

Orijinalden alıntı: passat3234

17 yaşındayım gnc tarifesinden yararlanabilirmiyim ? Hat babamın üzerine

Yararlanabilirsin.
  • Turkcell'liyim ama şu gnç olayı yokmu çok haksız birşey 25 yaş üstü gelme kardeşim bana diyor resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hocam gncfull 4gb paketindeyim yeni üyeyim paketi iptal edip gncfull6gb paketini alırsam acaba haydigelden 1 gb almaya devam edecekmiyim yoksa gncfull 4gb paketini iptal ettiğim için haydigelde iptal olurmu

• Avea'dan Turkcell'e geçmek istiyorum. İlk mesajı okudum ancak birşey anlayamadım, faturasız şekilde mi yapmak gerekiyor o komboları ? Başka tavsiyesi olan var mı faturalı faturasız farketmez. Ayda 30 40 liraya dakika sms önemli değil interneti en fazla şekilde ne yapabilirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

Avea'dan Turkcell'e geçmek istiyorum. İlk mesajı okudum ancak birşey anlayamadım, faturasız şekilde mi yapmak gerekiyor o komboları ? Başka tavsiyesi olan var mı faturalı faturasız farketmez. Ayda 30 40 liraya dakika sms önemli değil interneti en fazla şekilde ne yapabilirim ?

Tam benim aradıgım paket 30 dk bol internet :)

• anlamadim hocam ?

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Takipte kalirsan daha ucuza bulabilirsin. 2016 yilbasindan beri 6g 750dk 1000sms 39 a kullaniyorum. Faturasiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Aylık 59lira ödüyorum önereceğiniz paket hangisi olur? Suan 6gb 500dk 1000mesaj pakedini kullanıyorum bu parayı hak etmiyor..

faturasız 6gb 500dk 1000 sms e ben 50 lira ödüyorum

5gbbip ,fizy ve 5gb dergilik içinde (dergilikte dergileri indirip okuyorsunuz 1 dergi ortalama 50mb 100 e yakın dergiyi indirip okuyabilirsiniz)

hatta Turkcell doğumgünü vs sebebiyle 6gb ımı 12 gb 5gb dergiliği 10gb 5gb bip i 10gb yaptı 1 ay geçerli yanında salla kazandan gelen haftalık 2 tane 2gb çıktı

totalde mayıs ayı 14 15gb internet kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 25 Mayıs 2017; 12:25:14 >
  • Ben Süper Genç paketine geçtim yeni, Türk Telekom'dan. 49 TL'ye gündüz 7 gb akşam 5 gb, 1000sms, 1000dk, ve bir sürü ek avantajıyla birlikte. Turkcell'deki fiyat performans tarifesi en iyi olan paket budur. Benim yaş 27 ama, eşimin bilgilerini girerek hallettik, onunki 25.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Ben Süper Genç paketine geçtim yeni, Türk Telekom'dan. 49 TL'ye gündüz 7 gb akşam 5 gb, 1000sms, 1000dk, ve bir sürü ek avantajıyla birlikte. Turkcell'deki fiyat performans tarifesi en iyi olan paket budur. Benim yaş 27 ama, eşimin bilgilerini girerek hallettik, onunki 25.

Ek avantajları tam olarak nedir hocam ? Ben de geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Ben Süper Genç paketine geçtim yeni, Türk Telekom'dan. 49 TL'ye gündüz 7 gb akşam 5 gb, 1000sms, 1000dk, ve bir sürü ek avantajıyla birlikte. Turkcell'deki fiyat performans tarifesi en iyi olan paket budur. Benim yaş 27 ama, eşimin bilgilerini girerek hallettik, onunki 25.

Ek avantajları tam olarak nedir hocam ? Ben de geçmeyi düşünüyorum

5GB Turkcell TV + 5GB Bip/Fizy + 5GB Dergilik + 5GB Lifebox Bulut.

• Teşekkürler hocam. Ben turkcell'in kendi sitesinde 10+2 olarak gördüm ve seçtim. Bunlar yazmıyordu söylemeniz iyi oldu

• Tim müdürü olarak haydigel kampanyasını kaçırmayın derim.Ayrıca 4*4'lük ve 5i1yerde kampanyalarıda cazip
  • kadirgumussoy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Kadir bey. Turkcell olarak paket kullanım sıralamalarının düzeltilmesi ile ilgili bir durum söz konusu mudur? Siz de biliyorsunuz ki önce devreden paket sonra hediye haydi gel paketi kullanılmaktadır. Bu şekilde devrin önü kapatılmaktadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Yanlıs alıntı :))

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.