Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.316
Cevap
585
Favori
1.373.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kontrol Ekstra Paketini alabilirsiniz.

Turkcell Servisler bağlantısındaki servislerden mi bahsediyorsunuz?
  • Merhaba, ilk Bip 1 gb hediyesini aldiktan sonra, hergun Bip uzerinden 10 mesaj atarak 1 gb kazanmaya devam edebiliyor muyuz? Hergun mesajlastigimizi farzedersek, toplamda ayda 6 gb hediye internet kazanabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Faturalı olmak istiyorum bölümünden girmiştim hazır karttan faturalıya geçiş bölümünde

• bongo47 B kullanıcısına yanıt
  • Hocam vodafone dan turkcell e geçicem 25 yaş altı birinin tc siyle gnc tarifelerinden birine geçiş yapabilirmiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bol dakikalı ucuz hangi kampanya var? Eşime alacağım biraz internet be sms olsa yeterli. Öncelik dakika >sms>internet şeklinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol Ekstra için bugün TİM ile görüştüm. Hazır Kart a taşıyıp 45gün sonrasında Faturalı olarak taşıma yapabiliyorlarmış. Bu durumda Haydi Gel kampanyası bitmiş oluyor benim için.

Edit:

Müşteri Hizmetleri ile görüştüm şimdi, 45 Gün bekleme olayı diye bir şey yok Hattınız kullanıma açıldıktan 1 gün sonra Faturalıya geçiş sağlayabilirsiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 23 Mayıs 2017; 21:55:12 >
  • arkadaşlar tarifem bitti faturalıydı 23tl ödüyordum 250dk heryöne 250dk turkcell 500 sms 1 gb internetti.

şuan en uygun tarife nedir bilen kullanan var mı. 1gb internet 500dk hy ve sms çok önemli değil..
  • Bu interneti katlama kampanyası bitti mi paket yeniledim ama katlamadı interneti. 31 mayıs son olması lazımdı.

• Bilgisayardan 4.5G için düzgün bir kampanyası var mıdır şuan? Taahhütsüz veya en fazla 12 ay taahhütlü..
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hocam numara taşımada faturasıza geçip 1 gün idare edip kontrol ekstraya geçmek mantıklı sanki müşteri hizmetleri geçişi yapıyormu hemen birde baktım göremedim fizy belirli süre ücretsiz değil sanırsam sürekli dimi?

• Turkcellliyim ama hattım annemin üzerine. Genç turkcelle geçmek için hattı üzerime alabilir miyim numaramı değiştirmeden?

• BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam. Hattı üzerinize geçirebilirsiniz ama 69 tl idi sanırım ücreti var. Bende sırf o yüzden hattı üzerime almıyorum

• Turkcell 5i biyerde kampanyasına geçmek akıl karı olur mu arkadaşlar? Şuan 10 ay taahhütüm kaldı 5i biyerdede eski paketlere geçişler hala aktif 25mbit fiber veriyor hız 16mbite düşüyor. tv+ aile ve 4gb cep internet 109 gibi. 24 ay taahhüt tek handikapım
  • Şuan en karlı gördüğüm tarife bu. Tim onaylamıyor müşteri hizmetleri onaylıyor. Müşteri hizmetleri geçiş sağlıyormu bilmiyorum ama bu akşam sorarız onuda.

Tarife de Fizy ile ilgili bir kısıtlama bilgisi görmedim ben.

• Turkcell'de Galaxy S8 indireme mi girdi arkadaşlar, sitesinde Galaxy S8 TS adı altında yeni bir link var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 24 Mayıs 2017; 15:31:6 >
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    Her ay 1 kez bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    O bölümde yer alan Kontrol Ekstra paketini alabilirsiniz.
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.