hem de bu yapboz tarifeler taahhütsüz sanırım. bir nevi rahat tarifelerin yerini almış gibi gözüküyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 13 Şubat 2025; 15:36:40 > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (566. sayfa)

-
-
Şuan tarifeler kısmında görünüyor, paketin tam detayı yazmıyor, mh görüştüm haberi yok, bu paket kullanıma kapatıldı diyor
Sabit fiyat olmaması biraz sıkıntı, 2 ay sonra fiyatları x2 kat olmasın ?
www.turkcell.com.tr
Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzba9BhBhEiwA7glbaq7cAUbRJqinKincduNoXvJB8Vv81wC9_yMGkkkIWoXfuFyOyGIwNRoCq5EQAvD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birde bu rahat paketler var,
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahatwww.turkcell.com.tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu rahat paketler ne oluyor faturasız mı yada faturalı ama taahhütsüzmü esprisi ne?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekşi Sözlük vb. yerlerde girmenin kolay, çıkmanın zor olduğu ve birtakım kısıtlamalara tabi baş belası paket tipi olduğu yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yapboz konusunda bilgi alabildiniz mi? Nedir ne değildir?
Normalde 12 ay sabit fiyat 20 gb 390 TL fakat yapboz ile 340 TL. Bir çakallık var diye tedirgin oluyorum numara taşıyacağım da
-
quote:
Orijinalden alıntı: GANN1CUSHocam yapboz konusunda bilgi alabildiniz mi? Nedir ne değildir?
Normalde 12 ay sabit fiyat 20 gb 390 TL fakat yapboz ile 340 TL. Bir çakallık var diye tedirgin oluyorum numara taşıyacağım da
Sabit fiyat garantisi verilmemesinden dolayı ben vazgeçtim, vodafone ile devam ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar taahhütüm bitiyor 8 gün kaldı, ama Turkcell çok uçuk rakamlar istiyor ne yapmak lazım, faturasızamı yoksa başka bir operatöremi gidip gelsem daha mantıklı olur şaşırdım:)
-
Aynı durum hocam, vodafone çekimi, hızı düzeltti mi acaba, vodafone şubat taşıma kampanyası vardı konusunu gördüm.
-
Telekoma geçin 28 günlük 115 TL ye 25 GB 750 dk 750 SMS ama 3 ay tekrar ediyor o sürede iyi tarife gelirse ona göre hareket edersiniz HOŞ 25 Paketi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bu sekilde oldugunu bilmiyordum arkadasin mesajini gormesem operator degistirecektim. Bilgisi olmayanlar faydalansin tesekkurler👍
yokki bir elçi yakınımız
-
Benim de Türk Telekom taahhütüm 7 gün içinde bitiyor bu operatörlerin ortak numara taşıma kampanyalarının olduğu zamana denk getiremedim, ay sonunda falan olur mu hiç bilgi var mı
-
Hocam 3 aydan önce operatör değişikliği yapamıyormuyum yani
Aylık tarife hocam en fazla 3 ay yapabilirsin diyor
-
Yeni hat alana sadece bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25GB olana numara taşıyıp sms ile katılım sağlayabiliyorsun
Arkadaşlar 20 yıldır Turkcell‘deyiz 4 GB paketi 400 TL diyorlar
şimdi faturasıza geçip bir süre bekleyip faturalıya geçsek uygun kampanyalar olur mu tecrübe eden var mı acaba
Türk Telekom faturasiza gecis yaptim hat cumartesi acilacak acilinca sms gonderip butarifeyi alabilir myim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X