Bunlar için faturasıza geçtikten sonra kaç gün faturasızda kalmak gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (564. sayfa)
-
-
1 ay diye biliyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sadece konuşma paketi olarak en uygun tarife ne var acaba. eski kullanıcıyım. İnterneti turktelekom hattımdan kullanıyorum.
-
Elçi yakını 22gb deyim şu anda 220tl+vergi. Taahhüt dolmasına 28 gün kaldı. Maaşallah Türkcell 5 gb paketlere 370 tl istiyor. Şöyle bir avantajım var elçi yakını tarifesinde olduğum için elçi yakını 24gb diye bir tarife var bunla direk taahhüt 1 sene uzatabiliyorum 350 tl + vergi ye. Şuanda en mantıklı bu. Yinede son günlere kadar bekleyecez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka operatörden geçişte şuan turkcellde en ucuz tarifi hangisi ?
Hocam bende elçi yakını 22gb tarifesindeyim 40 gün kaldı taahhüt bitmesine, 24gb elçi yakını tarifesine direk nasıl geçeceğiz??
Kampanyadan yalnızca şifresi olan Turkcell elçi yakınları faydalanabilir. Böyle bir İfade var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dore-can -- 26 Ocak 2025; 15:35:45 >
Şu sanki
Yok hocam senin şifreye ihtiyacın yok. ELCI24GB Yaz 2200 a gönder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 26 Ocak 2025; 17:23:8 >
Gnc paketteyim 55 günüm kalmış..bu elçi muhabbetlerine nasil gecebiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin türkcell çalışan şifresi bulmanız gerek. Bir Türkcell çalışanı size elçi yakını şifresi verecek onunla işlem yapacaksınız. Biz mevcutta elçi yakını şifresi paket yenildiğimiz için bizim şifreye ihtiyacımız yok. Sizin bir tükcell çalışanı bulup ondan elçi yakını şifresi almanız gerek. O şifre ile ister müşteri hüzmetlerini arayıp pakete geçebilir istersen de 2200 a bir sms atıyorsun paketin sayfasında yazıyor ne yazmam gerektiği
vodafone 30 gb 245 TL kullanıyordum taahhüt bitiyor şubatta
türkcellde mantıklı bir paket var mı veya gelir mi? vodafone 400 istiyor 30 gb için.
-
Bende burayı okurken mesajınıza denk geldim. Şifresiz paketimi uzatmış oldum. Teşekkürler.
-
800 lira altında paket yok şaka gibi yahu sözleşmem bitti teklif vermediler
-
Turkcell sözleşme doluyor.
Var mı f/p bir önerebileceğiniz paket ?
Vodafone mı taşıyalım?
Rica ederim
Büyük festival paketlerinin yeniden gelmesi gerekiyor. Bir ay önce 390 liraya 60 gb’ı peynir ekmek gibi dağıtırken neden şimdi benzer pakete 1000 lira istiyorsunuz? Ben geçebildim ama 1 gün- 1 haftayla kaçıranların günahı nedir..
Abi o bence netgsm diye 4. Dijital bir operator cikti.bunlarin abonelerinin çoğu da bu 4.operatore geçti.son sıra da zaten baz istasyonunun kullandıkları turkcell e baya bir çekişmeleri oldu.netgsm e takoz koydu. En sonunda diğer 3 operator görülmemiş kampanya yaptilar.netgsm e geçen aboneleri geri topladılar. Bundan sonra da netgsmden cikip bu operatöre geçenler tarifeleri bitince gene bu 3 operatörün vahşi fiyatlarıyla karşılaşacaklar. Bizim için geçici bir çözüm oldu en azından 1 yil rahatız diyoruz ancak yil bitince yüksek fiyatlara maruz kalicaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden operatörler arasında rekabet olurdu. Ne olduysa aralarında anlaşıp rekabeti bırakıp ortak fiyatlandırmaya geçtiler. Hatta minimum data kullanımını astronomik şekilde arttırmalarına btk da ses etmedi. Kotanın deli gibi tükenmesinin en büyük sebebi budur. Btk zaten bunlara hiç bir konuda ses etmiyor. Öyle ki turkcell prime saatlerde daha yüksek ücretlendirme yapmak gibi pişkince teklif sunacakmış btk’ya.. olan yine bizlere olacak.quote:
Orijinalden alıntı: peksimet45
Abi o bence netgsm diye 4. Dijital bir operator cikti.bunlarin abonelerinin çoğu da bu 4.operatore geçti.son sıra da zaten baz istasyonunun kullandıkları turkcell e baya bir çekişmeleri oldu.netgsm e takoz koydu. En sonunda diğer 3 operator görülmemiş kampanya yaptilar.netgsm e geçen aboneleri geri topladılar. Bundan sonra da netgsmden cikip bu operatöre geçenler tarifeleri bitince gene bu 3 operatörün vahşi fiyatlarıyla karşılaşacaklar. Bizim için geçici bir çözüm oldu en azından 1 yil rahatız diyoruz ancak yil bitince yüksek fiyatlara maruz kalicaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
selamlar. kaç gün sonra tekrar turkcelle geri dönebiliyoruz taşıdıktan sonra ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X