|
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (562. sayfa)
-
-
Hatırladığım kadarıyla paket almanıza gerek yok!
Belli miktar avans veriyor. Onu da acil arama ihtiyacınızda kullanırsınız.
İnternet ve sms kullanımı da yapmazsanız hattı taşırken bakiye bakar ona göre TL yüklerseniz sorun olmaz gibi!
-
HEMEN AL DEDİĞİMİZDE BAŞKA TARİFELER GELİYOR. PRSJT 3GB GELİYOR. 200TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 29 Kasım 2024; 6:23:41 > -
Ben de asistana sordum cayma bedeli 195 tl çıkar diyor. Simdi 10 gb 265 tl ye kullaniyorum vergi dahil turkcellin yeni paketleri 10 gb 185 vergi dahil 200 tl. Simdi arada 65 tl fark var. 3 ayda amorti ediyor. Riske girip Herhangi bir kontörlüye geçsem sonra turkcellin 10 gb 185 tl sine geçsem değer mi -
Hocam turkcelle geçebildiniz mi tekrardan -
Daha geçmedim hocam.
-
Merhaba ben de 310 TL'lik pakete geçmiştim şimdi 20 GB'lık paket 235 liraya düşmüş. Uygulamada bana bu paket çıkmadı müşteri hizmetlerine sordum O da ayın 10'undan sonra görebiliriz diyor. Başka operatöre taşıyıp tekrar geri gelsem faydalanabilir miyim acaba bilginiz var mı veya bilgisi olan yazabilir mi -
Paketin ismi nedr? -
-
arkadaşlar şuan halen en yüksek paket 6 aylık değil mi? anneannemin 20 sinde paketi bitiyor en uzun olanları alıyoruz uğraşmasın diye de
-
Telekom'da daha uygun tarife buldum oraya geçtim ama yinede cvp ıcın tşk ederim -
180 lira 20gb ve 320 ya 340 liraya 40 GB+sosyal medya sınırsız vardı. hangisi? -
Selam ben de ttnetdeydim taahhütlü uygun kampanya söylemeyince bende türkcelin 20gb 235 lik tarifeye geçtim ve hattım bugün açıldı.Şimdi baktım ttnin 20 gb 180 tl tarifesi daha uyguna geliyor tekrar tt nete geçebilirmiyim türkcelde cayma bedeli çıkarmı acaba ? teşekkürler -
Arkadaşlar merhabalar hattın yasal sahibi babam hattı kendi üzerime almak istediğim için Turkcell iletişim merkezini aradım 800 TL devir ücreti olur dedi burası tamam sorun yok sonrasında da sadece faturalı hatta geçirilir fiyatları da 800-900 TL olur paketlerin dedi böyle bir saçmalık varmı hattı kendi üzerine alınca yeni hat almış gibi olmuyor mu yeni kampanyalardan faydalanamıyor muyuz?
Eger böyle şartları varsada okey diyip sonra ilk ay cayma bedeli çıkmaz başka operatöre taşıyamam mı? -
20 gb 180 e geçtim ben -
merhaba. mevcut hattı Genç hat yaptım fakat GNC10 paketi çıkmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? hattı genç hat yapınca GNC paketler çıkmıyor mu?
-
Merhaba,
İnternet paketi benim için önemli değil 4-5GB yeter. Konuşma 500 dk yeterlidir. Mevcut faturalı Turkcell'liyim uygun tarife var mıdır? Kontratım 15 gün sonra bitiyor.
-
arkadaşlar
600 tl aylık ödediğim mega +85 gb paketimin 10.01.2025 tarihinde taahhütü bitiyor. ve 1250 tl istiyorlar.
son 1 ayın içine girdiğim için telekom hatta git gel yapıp uygun fiyatlı bir tarife arayışına girebilir miyim?
sanki son 1 ayda böyle bir hakkınız var demişti turkcell bayii.
yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
85 gb a gerek yok. 40 yeter bana. üstelik platinum bile değil bu fiyata.
ocak zammı gelmeden aralıkta halletmeliyim sanırım bu işi
-
Altın festival 20 gb 310 tl adlı paketi 14 gün kullanıp başka operetöre geçtim. 14 günlük kullanım ücreti 144 tl dışında Yıllık İnternet İptal adı altında 180,58 TL daha borç çıkarmıslar. Bu ücret yasal mi arkadaşlar sizce, tüketici heyetine gideceğim değilse. Varmı bilgisi olan veya başına gelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1607 -- 12 Aralık 2024; 22:59:44 > -
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-buyuk-festival-20gb-235--159231932-74#160232896
Hocam hemen bugun bimcell'e geç geri turkcelle gel. 40gb 325 TL. Kampanya son gun 15 aralık. Bugun basvur pazar açılır bimcell, hemen turkcelle basvur online yada magazadan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X