Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: besiktasulan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.412
Cevap
591
Favori
1.388.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana gelen giden bir sey yok.Olsa da benim için bir anlamı yok.Ben gemileri yaktım Türkcell ile.Gerçi gemiyi bırak limanı da yaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nty35 kullanıcısına yanıt

2 gün önce bende vodofone ve turktelekoma gittim 90 gün dediler napacam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim bende hep git gel yapardım faturalı hatta geçsek dümenden git gel için oda 90 gün mü istiyor faturasızda 90 gün dedilerde anlamadım tam

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt

Öyle bir durum yok sorarsalar 90 günü geçti deyin işlemleri yapsınlar geçiş olur. Sadece hattı ilk aldığınız zaman 90 günü geçiş olmuyor. Numara taşımayı kapsamıyor.

• wert1903 W kullanıcısına yanıt
    Bana teklif etse kabul ederim bunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Bu bana da gelmiyor ya şartlar uymuyor diyor. Şu an faturasız dayım ama saçma sapan faturalı teklifler var...

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Faturasızdan faturalıya geçişte güzel kampanya yok mu hocam. Bende 1 ay faturasızda takılıp gelirim diyordum

• Şu anda bunları teklif ediyor bana hocam...

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan Turkcelle girince daha farklı teklifler çıkıyor, mesela 10GB 290TL gibi fiyatı var.

• Arkadaşlar merhaba,

Turkcell Platinum'a her ay 500 - 600 TL boşuna ödüyorum diye düşünmeye başladım. Çeşitli finansal işlerde kullandığım için acil bir durumda, hat değişikliği yapmış olursam sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Bana ayda 1000 dk ve 100 SMS yeter. Aylık yaklaşık 20 - 25 GB internet ihtiyacımı da e-sim ile gerek Vodafone hattımdan gerekse bu hattı Türk Telekom'a taşıyarak sağlamak istiyorum. Telefonumda teknik bir sıkıntı yaşar mıyım? Bana birinci hattım Turkcell'de kalacak şekilde ve minimum 1000 dakika ve 100 sms lik, diğer hattımdan (şu an vodafone, gerekirse Türk Telekom) da alacağım 20 GB lik bir senaryo önerebilir misiniz? Minimum aylık masraf kaç TL olur?

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt

hocam biz o yazdığım gün önce vodafone faturasıza geçtim, muhtelemen yarın da turkcelle geri geçmiş olacağım. vodafone bayisindeki elemanlar sanırım bilerek yalan söylüyorlar. siz karıştırmayın başka bir yere geçeceğinizi falan. he he artık hep burdayım, bu zaten benim yedek hattım ondan faturasıza geçiyorum vs diyin. çok darlıyorlar çünkü.

• Aradılar ve üstüme rahat bir şeyler giyinmemi istediler.

Su sıcak mı diye sordular.. ben anlamadım. Taahüt prosedürleri mi değişti.

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • nty35 kullanıcısına yanıt

mevcutta turkcel abonesiydim.faturasız altın festivalden yararlanabilmek için vadafone faturasıza geçiş yaptım bugun hat aktif olacak.Akşam tekrar turkcelle başvuru yapacağım ama bu iki günlük geçiş sürecinde arama yapmak/almak için faturasız vadafone paketi mi satın almam gerekli.en ucuzu 270 tl gözüküyor.Bu iki günü nasıl geçirebilirim

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Hocam bana da ayni paketler cikiyor. 14 sonra sozlesmem bitecek. Daha ucuz tariflerde var fakat bize cikmiyor. Siz bir cozum bulabildiniz mi?

Dipnot: eskiden tarife cikmamasi diye bir olay yoktu. Kim cikartmis bunu. Herkes sinekten yag cikarma derdinde toplu olarak cimer ve btk' ya mi.yazsak

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Bime geçip sonra ordan ay sonuna kadar turkcelle geçecektim. Altın paketmi ne onlar iyi. Bime 2 kez gittim afedersin bir haltı beceremediler. Bimcele geçişi bile beceremeyen bir şirkette geçilmez dedim. Zaten geçemiyorsun o ayrı :)

Sen istersen başka operatöre bi git gel ay sonuna yetişirsen. Ben taahüt bitmesini beklicem mecbur sonra faturasız tehditleri savurcam tutarsa tutar. Tutmazsa ne ucuzsa ona geçerim

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

ben de ilk bime gittim.İki şube tabletimiz yok dedi başka şubeye yönlendirdi.O şubeye gittim oradaki görevli de video açarak yapmaya çalıştı beceremedi.Dedim bim olmayacak garanti olsun vadafone gittim yaptım geçiş başvurusunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ask11012007

ben de ilk bime gittim.İki şube tabletimiz yok dedi başka şubeye yönlendirdi.O şubeye gittim oradaki görevli de video açarak yapmaya çalıştı beceremedi.Dedim bim olmayacak garanti olsun vadafone gittim yaptım geçiş başvurusunu

Onların :))
    Ya adam yanımda videoyu açtı nasıl yapılıra aşama aşama baktı. Ben öğrendim adam öğrenemedi. Sonunda hata verdi. Pazartesi gel abi sakin olur dedi

Bir başkası numaramı ordaki bir koliyi yırtıp o parçaya yazdı ben halletçem dedi :))) tablet çekmiyor diyor ben hotspot açayım diyorum olmaz diyor. Abi niye hat işine girdiniz ki. Bi bu leylek mi kalmıştı

• Yaklaşık 15 gün önce 310tl ye altın festival 20gb paketine geçiş yapmıştım. 40 ve 60gblık paketlerde vardı, uygulamada bugün gezinirken 40 ve 60 gb paketlerine geçebilme için teklif çıktı, 490tl altın festival 60gb pakete geçiş yaptım. Benim gibi turkcelle yeni gelip paketi az bulanlar değerlendirebilirler.

• wert1903 W kullanıcısına yanıt

Ben de 1-2 aydır taahhütsüz kullanıyordum. Bu akşam 300 TL’den bu kampanya çıkınca bu pakete geçtim.

• Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

bari 2gb olaydı ya :(

• 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.