Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.409
Cevap
591
Favori
1.387.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell hattimi telekom kontörlü taşıdım. Turkcell hat kapandı ve telekom açıldı şu anda. Hattı yeniden Turkcell’e taşımak için Turkcell bayine gittim ama zam gelmiş. Önerebileceğiniz bir paket veya tavsiye var mı? Biraz Telekomda bekleyeyim mi Turkcell’de uygun bir tarife çıkması için

Ne yazık ki şu festival kampanyasını kaçırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 12 Ocak 2025; 12:55:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

telekomda faturasızdaysanız hoş 25 paketini değerlendirebilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-faturasiz-hosgeldin-25-50-75-gb--159635266

• 480 Gb yillık paket var alinir mi ? 790 Tl ilk uc ay 720 tl..

26 Gb hattimin devamina zaten 790 tl istiyor..Bu paket daha mantikli geldi bana..Aylik 40 Gb 'a denk geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütün bitmesine 10 gün var. 20 gb 450 tl çıkıyor mobilde. iyi midir yeni bir öneri yaparlar mı?

• asyalcin kullanıcısına yanıt

Ben tahhatsuz sekilde aldim 20 Gb ( 2 gb hediye 22 gb ) 440 Tl..2 gun var sozlesmenin bitmesine..Faturasiza gecirin numara tasiayacagim dedim..

Aradilar hemen ;

Faturali degil yalniz , zam gelirse mesaj gelecek bana ona gore karar verecegim, zaten arayacaklarmis teklif icin, 1 aylik bu sekilde devam edecegin..Ama Teklif fena degil bence size sunulan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 16 Ocak 2025; 14:0:0 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Turkcell faturalı hattınızı faturasıza çevirdiyseniz 1 ay sonra faturasızdan faturalıya geçiş kampanyası yapın hocam 30 gb Platinum paketi bu şekilde 430'a alabilirsiniz haberiniz olsun. Faturalıda tarife uzatmak saçma ve fiyatları pahalı şu an

• Bojackhm kullanıcısına yanıt
    Bu hangi kampanya bende gözükmüyor gibi 2 aydır faturasızdayım

Bilgi icin tesekkur ederim Can dostum, biz arariz dediler ben faturasiza gectim, aramalarini bekliyorum ama kontorlu hat degil gectigim, sozlesmesiz tarife..Sagolasin Allah razi olsun..

ben de faturasıza geçtim, faturasıza geçtikten sonra paket seçebilirsiniz dediler. 20 gb bir paket seçip faturalıya düzgün bir kampanya gelmesini bekleyeceğim. 30 gb 430 ve planitinum gayet iyiymiş

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Buyrun hocam bu kampanya.

05.10.2023 tarihi itibarıyla son 90 gün içerisinde Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya Adana, Afyon, Antalya, Diyarbakır,​ Konya, Kayseri, Kocaeli, Rize, Ardahan,Şanlıurfa illerden ödeme tipi değişikliği yaparak kampanyaya gelen ses hattı aboneleri kampanyadan faydalanacaktır. Lansman tarihi itibariyle son 90 gün içinde Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır. ​

İl şartı varmış hocam.

• Şaka gibi ben de şimdi fark ettim :) Bu illerden birinde olanlar için kaçırılmayacak kampanya gayet iyi.

faturasıza geçtikten sonra tekrar faturalıya geçmek için 1 ay beklemek şart mı hocam

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Operator iciyse evet.
    O teklifler 1 ay sonra uygulamada gorunmeye basliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Ocak 2025; 18:22:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt

1 ay beklemek gerekiyor hocam

Ayrıcalıklı illerde olmayanlar için en uygun muadil şu sanırım:

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/bol-star-15-gb

Bol Star 15 gb 400 TL

• Herhangi bir ayın ortasında 12 aylık taahhüt vererek Türkcell'e geçiyorsunuz ama taahhüt bitiş tarihi bir önceki ayın 25'i oluyor. Bu durumu bilen ve farkeden kimse yok mu?

Örnek, taahhüt veriş tarihi: 20.06.2024
    Taahhüt bitiş tarihi ise: 25.05.2024

Bunun neresi 12 aylık?!!?

Misal:
    www.sikayetvar.com
    Turkcell'den Erken Taahhüt Bitimi Mağduriyeti
    https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcellden-erken-taahhut-bitimi-magduriyeti

Diğeri:
    www.sikayetvar.com
    Turkcell Taahhüt Süresi 1 Yıllık Deyip Neden 11 Ay? Haksız Kazanç!
    https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcell-taahhut-suresi-1-yillik-deyip-neden-11-ay-haksiz-kazanc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ocak 2025; 14:58:47 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu ben de yaşadım hocam, taahhüt yenileme de falan ama çok araştırmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Resmen algısal dolandırıcılık hocam.

Fatura kesim tarihiniz ayın 25'i diyelim. Siz ise atıyorum 23 Ocak 2025 günü taahhüt verdiniz veya Türkcell'e numara taşıdınız. Taahhütünüzün tam 12 ay sonra 23 Ocak 2026'da bittiğini hayal ediyorsunuz değil mi? Hayır, 25 Aralık 2025'de bitiyor! Yani 1 aya yakın sizden çalıyor. Valla rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ocak 2025; 15:21:37 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, keşke bari bu sorunsuz ilerlese

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.