Yok öyle bişey hocam. |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (560. sayfa)
-
-
Ya ben de yalan söylediğini düşünmüştüm uğraşmak istemedi herhalde. Teşekkürler cevap için. Sizce türk telekom mu vodafone mu daha önce aktif olur? Hani iu kampanyayı kaçırmak istemiyorum.
-
Hocam hiç belli olmaz ama kampanyayı kaçırmazsınız 30 Kasım'da bitiyor sanırım.
-
Vodafone e sim ile geçiş başvurusu yaptık. Adam ısrarla 3 ay başka operatöre geçemezsiniz vs dedi ama hadi hayırlısı bakalım ben hiç bişey demedim inatlaşmadım. En ucuz geçiş paketi 390 tl idi baya pahalı geldi (e-sim ücreti vs her şey içinde) 5 gblık bişey. Mecbur Ona geçtik. Biraz koydu 3-4 gün kullancağımız şey için 390 tl vermek. Neyse artık. Sonra geri turkcelle geçeceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 20 Kasım 2024; 18:21:7 > -
yeğenimin de aynı şekilde rahat hattına teklif gelmiyor hocam 18gb 340₺ ödüyor şuan -
Merhaba hocam, detay kısmında "BİMcell faturasız tarifelerinden birine yeni hat tesisi yoluyla gelen müşteriler faydalanabilecektir." yazıyor. Bimcell'e başka operatörden numara taşıyınca da bu ücretsiz 9 gb paketinden faydalanabiliyor muyuz yoksa sadece sıfır bimcell hat alımında mı geçerli? -
Geçen hafta mega 15 GB. 360 TL. silinmiş. Yerine 15 GB. 470 TL. gelmiş. Ekran görüntüsü var müşteri hizmetleri böyle bir tarife hiç olmadı diyor. And olsun Turkcell değiştireceğim seni. -
Net gsm den telekoma geçtim 11 kasımda aktif oldu aynı gün tcell geçiş başvurusu yaptım 14 kasımda hat aktif oldu batidekileirn işine gwlmiyor ondan söylüyorlqr -
Biraz detay verebilirmisiniz? bimcell'de faturalıya mı gectiniz tarife filan? Ücret varmı? ilk defa git gel yapacağım. atladığım bir durum olmasın. 1-2 gun kalacağım bimcell'de. Faturalı faturasızmı seçmeliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsender -- 20 Kasım 2024; 21:24:20 > -
Bimcell faturasız oluyor. Ücret vermenize gerek yoktur.
-
teşekkürler
-
20 GB 12 ay kontratlı 300 TL fiyat olarak nasıl hocam? Günümüzdeki şartlara göre geçiş yapılabilir mi?
-
Son 3 gün kaldı tarife yenilemeye. Kamu tarifesindeyim şuan. Ama güncel kamu tarifeleri bile epey pahalı. Uygulamadan herhangi bi özel teklif de gelmiyor. Ne yapmak lazım? -
onlinedan yapıldığında mağazadan simkart alabiliyormuyuz aynı gün içinde bilgisi olan var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mb150794onlinedan yapıldığında mağazadan simkart alabiliyormuyuz aynı gün içinde bilgisi olan var mı ?
Evet alabilirsiniz.
-
Birkaç gün önce 250₺ gözüküyordu bu paket. Fiyatı değiştirdiler.
-
Mutlu mega 70 gb paketim 5 gün sonra doluyor. Turkcellden gıcık kaptım ve bir daha bulaşmayı düşünmüyorum.Vodafon bayisi 10+10 gb internetli 265 tl ye bir paket önerdi. 7-14 yaş arası bir çocuğunuzu kullanıcı olarak belirleyelim Bu hatti size verelim dedi.Sizce mantıklı mı. -
bana mantıklı geldi, hele eğer turkcelldeysek değiştirmeden hattı yapılabilir. Diğer operatörler de hemen hemen aynı fiyatlar zaten. Hepsi anlaşmış gibi aynı seviyeye çekmişler.
-
24tl için ptt ile uğraşmam turkcell interneti çok farklı hız konusunda.
-
benim doldu bugün size teklif ne geldi bana saçma teklif atmış. 10gb 1000gk 350tl 5gb 290tl diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X