Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.240
Cevap
575
Favori
1.360.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana gelse bende kabul ederdim gelmedi bu şekilde teklif. Bende faturasıza geçtim. Haftaya bir ay olacak bakalım gelecek mi banada, malum indirimli kampanya dönemindeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 18 Kasım 2024; 23:9:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerdesouza

Bu mesaj silindi.

Genelde çoğu kişi git gel yaparken Bimcell'e gidiyorlar siz de yapabilirsiniz. Hattı isterseniz mağazadan isterseniz kuryeden alabilirsiniz. Git gel yaparken faturasız paket seçmeniz daha iyi olur kontrat ile falan uğraşmaya gerek olmaz.

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ya ben bugün bimcell e geçmek için gittim.
    Çocuk yapamadı sıkıntılar çıktı hatta kartı aldım 2/3 saat sonra gelin yapalım dediler. Gittim bu sefer çocuk orda olmayınca dedim kalsın vazgeçtim.
    Dakikam bitmişti ve takriben 7 günüm vardı dakikam olmadığı için müşteri hizmetlerini de arayamadim . Sonra 250 dk 100 TL paketini alıp gece arayayım dedim.
    Az önce baktım tanimlanmis.
    Paket aldığım için mi bu teklif geldi onu tam kestiremiyorim.
    Hatta bankalarla uğraşmamak için neredeyse direkt 20gb 340 i kabul etmek üzereydim.
    Şanslı gecemdeyim bimceel fiyatına Turkcell'de kaldım
  • tarabdi kullanıcısına yanıt

Aynen öyle git gelde yapsak şimdi bi sürü ödeme sistemi sıkıntı çıkaracak.. Neyse hayırlısı bakalım haftaya kadar bekliyeceğim yoksa geçeceğimm Turük Telekom tarifelerinden birine. Zaten benim gidip geldiğim yerlerde Türk Telekom gayet iyi çekiyor yani.

Bol şanslar

Bu fiyat 3 ay geçerli olmasın hocam , yoksa 12 ay bu fiyata mi?

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Suphelendirme beni bu şekildeydi.
    Yarın MH arayacam bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarabdi

Suphelendirme beni bu şekildeydi.
    Yarın MH arayacam bak :)

Gayet net hocam hayırlı olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 19 Kasım 2024; 1:15:41 >
  • Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] 12 den once 340 di saka gibi bi firma
    Teşekkürler
    Herkese bol şans
    Tamamen şansa döndü iş kafalarına göre teklif veriyo veya hiç vermiyorlar..
    uygulamada nerede görünüyor hocam
  • Paketini değiştir yazan yerde olması lazım şu an hiçbir şey cikmiyo bende
  • 60 GB İNTERNET+ 1000 DK +250 SMS =490 TL ilave 15 tl telsiz ücreti ile hattımı turkcell e taşıdım.

• Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

Merhaba arkadaşlar ben 60 GBlığa geçiyorum :)

bana da 300 olarak gönderdiler bu teklifi, baya bildiğin tutturabildiklerine kaktırıyorlar. Altına da şartları ekledim baya sevr anlaşması gibi şartları var

• Merhabalar herkese
    Altın festival 40 tarifesine geçicem ama sim kartı bayiden teslim alma seçeneği var mı
  • A350-900 kullanıcısına yanıt

Evet alabilirsiniz.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerdesouza

Bu mesaj silindi.

Herkese merhabalar kontrat sürem bugün doluyor, Altın Festival paketlerini kullanabilmem için hangi operatöre geçiş yapıp geri dönsem mantıklı olur? Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım operatörler iyice cozuttular hali hazırda bana sundukları kampanyalar çok uçuk fiyatlarda. Yardımcı olabilecek tecrübeli bir hocam var mı?

Numara taşımada hattı kurye ile mi getiriyorlar yoksa şubeye gitmeye gerek oluyor mu? Son olarak, tekrar Turkcell'e dönebilmek için Vodafone'da ya da Telekom'da faturasız paket mi seçmem gerekir?

Bana yardımcı olabilecek arkadaş yok mu ya gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda. Hiç bilgim yok, deprem bölgesinde yaşadığım için de şubeye ulaşım epey bir meşakkatli maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 19 Kasım 2024; 22:42:47 >

• omerdesouza kullanıcısına yanıt

hocam hiç fark etmez. vodafone ya da turk telekoma faturasız taşı. hat açılır açılmaz turkcelle taşı.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.