Bana gelse bende kabul ederdim gelmedi bu şekilde teklif. Bende faturasıza geçtim. Haftaya bir ay olacak bakalım gelecek mi banada, malum indirimli kampanya dönemindeler.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 18 Kasım 2024; 23:9:8 > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (558. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: omerdesouza
Bu mesaj silindi.Genelde çoğu kişi git gel yaparken Bimcell'e gidiyorlar siz de yapabilirsiniz. Hattı isterseniz mağazadan isterseniz kuryeden alabilirsiniz. Git gel yaparken faturasız paket seçmeniz daha iyi olur kontrat ile falan uğraşmaya gerek olmaz.
-
Ya ben bugün bimcell e geçmek için gittim.
Çocuk yapamadı sıkıntılar çıktı hatta kartı aldım 2/3 saat sonra gelin yapalım dediler. Gittim bu sefer çocuk orda olmayınca dedim kalsın vazgeçtim.
Dakikam bitmişti ve takriben 7 günüm vardı dakikam olmadığı için müşteri hizmetlerini de arayamadim . Sonra 250 dk 100 TL paketini alıp gece arayayım dedim.
Az önce baktım tanimlanmis.
Paket aldığım için mi bu teklif geldi onu tam kestiremiyorim.
Hatta bankalarla uğraşmamak için neredeyse direkt 20gb 340 i kabul etmek üzereydim.
Şanslı gecemdeyim bimceel fiyatına Turkcell'de kaldım -
Aynen öyle git gelde yapsak şimdi bi sürü ödeme sistemi sıkıntı çıkaracak.. Neyse hayırlısı bakalım haftaya kadar bekliyeceğim yoksa geçeceğimm Turük Telekom tarifelerinden birine. Zaten benim gidip geldiğim yerlerde Türk Telekom gayet iyi çekiyor yani.
-
Bol şanslar -
Bu fiyat 3 ay geçerli olmasın hocam , yoksa 12 ay bu fiyata mi?
-
-
-
-
Teşekkürler
Herkese bol şans
Tamamen şansa döndü iş kafalarına göre teklif veriyo veya hiç vermiyorlar.. -
uygulamada nerede görünüyor hocam -
Paketini değiştir yazan yerde olması lazım şu an hiçbir şey cikmiyo bende -
60 GB İNTERNET+ 1000 DK +250 SMS =490 TL ilave 15 tl telsiz ücreti ile hattımı turkcell e taşıdım.
-
-
bana da 300 olarak gönderdiler bu teklifi, baya bildiğin tutturabildiklerine kaktırıyorlar. Altına da şartları ekledim baya sevr anlaşması gibi şartları var
-
Merhabalar herkese
Altın festival 40 tarifesine geçicem ama sim kartı bayiden teslim alma seçeneği var mı -
Evet alabilirsiniz.
-
Teşekkürler hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: omerdesouza
Bu mesaj silindi.Herkese merhabalar kontrat sürem bugün doluyor, Altın Festival paketlerini kullanabilmem için hangi operatöre geçiş yapıp geri dönsem mantıklı olur? Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım operatörler iyice cozuttular hali hazırda bana sundukları kampanyalar çok uçuk fiyatlarda. Yardımcı olabilecek tecrübeli bir hocam var mı?
Numara taşımada hattı kurye ile mi getiriyorlar yoksa şubeye gitmeye gerek oluyor mu? Son olarak, tekrar Turkcell'e dönebilmek için Vodafone'da ya da Telekom'da faturasız paket mi seçmem gerekir?
Bana yardımcı olabilecek arkadaş yok mu ya gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda. Hiç bilgim yok, deprem bölgesinde yaşadığım için de şubeye ulaşım epey bir meşakkatli maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 19 Kasım 2024; 22:42:47 >
-
hocam hiç fark etmez. vodafone ya da turk telekoma faturasız taşı. hat açılır açılmaz turkcelle taşı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X