Taahhütü neden karıştırıyorsun numaramı taşıyacağım de geç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (557. sayfa)
-
-
Hocam taahütü boşver git istediğin yere taşı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten öyle söyledim. Onlar da hangi operatörü kullanıyorsunuz, taahhütünüz devam ediyor mu diye özellikle sordular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AVEA veya VODEFONA geçiş yapınız, daha garanti olsun, bazen Bİmseli kabül etmeyebiliyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Try it
Turkcell taahhütümün bitmesine 2 gün kaldı. Bugün Bimcell e geçiş yapsam taahhüt bitmeden altın festivale geçebilir miyim acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cayma çıkar diye soruyor
numara taşıma süresi 30 gün diye biliyorum, yıl sonuna kadar kampanya devam ederse turkcell'e tekrar geçiş sağlayıp yararlanabilirsiniz herhalde.
-
hocam taahütünün son ayında isen geçebilirsin cayma bedeli ödemeden, son ayında değilsen kalan aylar için cayma bedeli ödeyerek geçiş yapabilirsin diye biliyorum.
-
Öyle bir soru yok netgsmden tt geçtim 11 kasımda hat aktif oldu hemen tcell geçiş yaptımm14 hat açıldı tcell
normalde numara taşıma süresi vardı hocam ondan dedim, tabi kanunlar değişmiş olabilir.
-
Bende 2018 den sonrası böyle önceisbden belki vardır
-
Git gel yapıp Altın Festival tariflerine geçiş yapabilirsiniz 30 Kasım'da sona eriyor.
Simdi 50 günüm kaldı az birşey cayma bedeli çıkar sanırsam buna geçmek en karlısı sanırım şuanda platium 40gb kullanıyorum
-
10-20 GB arası için yılbaşında uygun tarife gelir mi git gel yapmalı mıyım veya şu an farklı bir operatör için fırsat var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 18 Kasım 2024; 6:40:15 >
Pttcell tarifeleri mevcut.
PTT 20 gb 286 tl, türkcell 20 gb 310 tl. PTT çekim falan bi sorunu varmı kullanan varmı
Ben devamlı gittiğim turkcell şubesine gittim abi git vodofona geç 3 4 günde senin iş çözülür dedi hallederiz sorun yok dedi sanırım şubeden yapıyorlar onu
-
-
Faturasız Turkcell dem faturalıya geçiş içinmi geldi bu teklif hocam _?
-
Yok hocam faturaliydim.
Faturaliya uygulama üzerinden takip ediyordum arada bir az önce fark ettim tanımlandığını.
5/7 gün vardı bitmesine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X