< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (555. sayfa)
-
-
Bol Star 20GB(10GB+10GB Sosyal medya) paketime ait taahhüt 1 hafta sonra bitiyor. 180₺ ödüyordum bu pakete. 1 senede geriye dönüp baktığımda 20GB internet paketi benim için çok gerekli olmadığını, 1000dakika konuşmanın da bazı aylar ucu ucuna yettiğini gördüm. Yeni paket fiyatlarına baktım haliyle uçmuş fiyatlar. Ödeyebileceğim miktar en fazla 250₺ civarı. 10GB/1000 dk'lik paketin yeterli olacağını düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.
-
Hocam ben de sizinle benzer kullanıma sahibim. Aşağıdaki tarifeye geçtim, turkcell'de bir şey bulamadım.
Yeni dijital 12: aylık 210 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de 10 gün kaldı, 10gb 350tl var en uygun. Farklı bir yerden mi bakıyoruz güncel teklif olup olmadığına? Altta paketini değiştir var ona tıklıyorum ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulamada size özel kısmında çıkıyor tümüne basınca bir sürü teklif çıkıyor bana hep 280 tl olan çıkıyordu son baktığımda 250 tl çıkınca operatör degistirmek istemedim kabul ettim 12 ay uzattım
6 gün kala teklif değişti benim hocam. Hergün kontrol ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağustos 10 da tarifemin sözleşmesi bitmişti. 267 tlden 650 tlye çıktı yeni sözleşme fiyatı kabul etmedim. Sözleşmemin bitiş tarihinin ertesi gün müşteri hizmetlerine telefon açıp hattımı faturasıza geçirmek için talep oluşturdum. Geçiş süresini 72 saat olarak söylediler. Faturasıza geçişime 24 saat kala müşteri hizmetlerinden geri arandım ve bana aynı tarifeyi 450 tlye sundular.
Numara taşımak istemeyen varsa bu yöntemi kullanabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende aynısını yaptım fakat arayan soran olmadı.
işin kötü tarafı faturasıza hattım geçti ama paketler faturalıdan daha berbat fiyatlara sahip.
kaldım öyle. Faturasız tavsiye varmı ?
-
1.5 Ay'a bende burada olacağım yeni müşteri olaraktan geleceğim mesajım dursun :)
-
Taahhüt son ayı aktif uygun tarife görebilen var mi
Kepçeyle çok aldık biraz da kaşıkla verelim demişler. Ukrayna'da lifecell adı altında 180 UAH yani 150 TL'ye sınırsız tarife sunarken bu fiyat bile uçuk duruyor.
Kontrat bitmesine 12 gün var 20 GB için 420 TL istiyor çok fazla geldi benzer durumda olup daha avantajlı paket alabilen var mı ?
Memlekette ucuza satılan bir şey kalmadı maaleasef. En iyisini ne kadar ucuza alırsak kâr mantığıyla yaşıyoruz. Geçen seneki kontratım da 26 GB 275 liraydı. O da o dönemin en iyi fiyatlarındandı. O zaman Ukrayna bizi kıskanıyor diyebilir miyiz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba farklı oparatorden faturaliya taşıma düzgün kampanya varmı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 28 Ekim 2024; 16:13:9 >
Turkcell'e taşıyana süper paketler var ama mevcut müşteriye hep kazık lanet Turkcell.
Aşağıdaki fiyatlar 3 gün geçerli bu arada
Aralık'ta bitiyor sözleşme . Şuan geçiş yapamam sanırım
Tcell dışındaysanız cayma bedelini sordurun. Değerse ceza verip geçin derim. Ne kadar olduğuna bağlı.
-
şuan turkcelldeyim , farklı bir operatöre geçiş verdim . geçtikten sonra memnun olmazsam geri dönsem cayma çıkıyor mu acaba
3 ay geçiş yapamıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X