< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D54682EC -- 25 Eylül 2024; 21:3:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (554. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, belirtilen illerde değilim ve telefonumda e-sim desteklemiyor. Bu işlerden de pek anlamıyorum.
Şuan vodafone taahütüm bitmek üzere, geçiş için illa e-simli telefon olmak zorunda mı ? (Eşimin telefonu destekliyor) sonrasında fiziksel sim olarak herhangi bir turkcell bayisinden değiştirebilir miyim ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
E-sim en çabuk olanı. E-simle alın sonra fiziksel kart çıkarırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk telekomdaki ailece paketleri gibi paketler var mı turkcell’de? Tek fatura, 2 farklı numara, ortak internet vs.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell taahhutum 28 gün sonra bitiyor. Hattımı tt ye faturasıza tasisam sonra tekrar ayni gün Turkcell e tasisam yeni musteri kampanyasindan yararlanabilir miyim suan 134 tl ödüyorum 10 gb. Uygulamada ayni pakete 280 tl diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi kampanya
-
Yetişmeyebilir hocam kampanya bitmesine 3 gün kalmış görünüyor uzatılmazsa.
Fiziksel kart için ücret veriyor muyuz hocam
Evet. 140 TL sanırım.
SIM Kartı E-Devlet üzerinden aktif etmeyi başarabilen var mı? Sikayetvar'da da çok şikayet var bu konuyla ilgili. Online başvuru ile SIM kartımızı aldık ama aktivasyon yapamıyoruz malesef.
-
Alakasız bir cevap. Ben de eSIM ile bir hattımı taşıdım 2 hafta önce. Fakat şimdi fiziksel SIM alarak diğer hattımı aktif edemiyorum. Kimlik yükleme adımında kimliği kabul etmiyor, yeni kimlik yükleyin şeklinde hata veriyor.
-
Birden fazla numara olduğu için sorun etmiş olabilirler veya sistemde hata da olabilir.
MH arayınız veya en yakın Turkcell mağazasına bir uğrayın derim.
E sim ile kampanyali pakete geçiş yaptım, edevlet aktivasyon yaptım, hat açılınca fiziki simi turkcell mağazasından aldim.
Hali hazırda turkcell müşterisi olanlar illere özel kampanyadan yararlanabiliyor mu. E sime muracaat ederek bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz
Maalesef ya git gel yapacaksınız yada yeni hat alacaksınız. Kampanya uzatılmazsa git gel yapsan da yetişmeyebilir.Son 2 gün görünüyor.
Turkcell şaşırttı. Taahhutum bitmesine 9 gün kala mobile bakayim uygun tarife var mi dedim en düşüğü 280 tl olan paketler vardı hep bugün 10 gb 250 tl idi bastım uzattım. Aynı paket eşime de çıkmıştı onunkini de uzattım. Aksiyona gerek kalmadı. Yalnız takıldığım bir husus var o da şu ki 12 ay uzattı ama 15 ekim 24 eylül arasi olarak uzattı. 15 ekim 15 ekim degil 21 günü yedi
Turkcell faturalıdan faturasız hazır karta geçince ücret kesiliyor mu?
-
8 gün kaldı turkcell, bana çıkan avantajlı tarifeleri Allah düşmanıma bile vermesin... 10gb 250tl yok, 100mb 250tl var.. Diğer operatörler nasıl acaba...
Kontörlü hatta gelen teklif:
"Faturasiz 1 GB ve her yone 1500 dk iceren teklifimiz size ozel sadece 270 TL! Yararlanmak icin https://dijital.li/IijPW tiklayabilirsiniz ya da 2200 a DOLUFIRSAT1GB yazabilirsiniz. Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. tarafindan tanitim amacli size ulasilmasini istemiyorsaniz: IZINIPTAL yazip 2780 e ucretsiz SMS gondererek izninizi iptal edebilirsiniz. B002"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X