Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.240
Cevap
574
Favori
1.361.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben akrabamin evinin adresini yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt

ben istanbuldayım fakegps vs hiçbirşey kullanmadım online başvuru yapıp esim olarak ilerledim, fatura adresi smsundaki babamın adresini verdim. 2 gün oldu ve bugün haatım aktifleşti suan kullnaıyorum :)

• Blueye kullanıcısına yanıt

Adrese bişey gidiyor mu? Gitmiyorsa adres sallarız

• nabiaga kullanıcısına yanıt

Yok gitmiyor, onayı zaten e devletten veriyorsun

• Blueye kullanıcısına yanıt

Hocam bu Turkcell kampanyasıyla alakalı bir sorum olacaktı. Adım larda kampanya'dan faydalanabilmek için e-sim seçmek mecburi mi yoksa siz tercihen mi seçtiniz (Cihazımda e-sim desteği var). Bir de diyelim e-sim seçtim yarın öbür gün numara taşırken geçtiğimiz operatör aktif olduğunda e-sim otomatik iptal oluyor değil mi normal sim gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 23 Eylül 2024; 19:57:28 >
  • fakegps ile son aşamaya kadar geldim e-sim seçeneği çıkmadı sadece fiziksel çıkıyor kapatmışlar sanırım. illere özel olanda esimi

• Uza -00- kullanıcısına yanıt

Kapalı değil ben az önce taşıdım.

• erdalion kullanıcısına yanıt

Aynen hocam fake gpsle falan boşa uğraşmışım pcden direk yapınca oldu gerçekten e*sim olarak.

• Professor X kullanıcısına yanıt

Fiziksel simi kampanyanın olduğu illerden almak gerekiyor sanırım, istanbuldan bir yere gitmeden işlem yapabilmek için esim seçtim. Normal sim secsen nereye kargolayayim diyecek istanbul desen kampanya dışında der herhalde:) esim ile hat aktif olduktan sonra fiziksel som de alabilirsiniz tcell bayine gidip

• 20gb 1000dk 350 TL önerdiler sözleşme bitişi kafayı yemişler.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Hat taşıyın hocam bütün operatörler ağız birliği yapmış hangisine taşırsanız taşıyın 20 gb tarife 230 TL

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

Evet gördüm. 1 ay sürem var bitsin başka operatöre geçeceğim. TT Prime 350 Tl'lik olan iyiymiş Kasım'da devam ederse benzeri ona geçerim yüksek ihtimal.

• nabiaga kullanıcısına yanıt

Sağlam bir veri satışı olacak demektir Togg bile işin içinde olduğuna göre...

Vodafone yada telekom da 20gb 230 lira olan tarife ben bulamadım. Varsa geçeceğim varsın az çeksin napalm...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dikkat ettiniz mi bilmiyorum da, son zamanlarda operatörlerde internet paketlerimiz çok hızlı tükeniyor. Kullanımlarımızda pek değişiklik olmamasına rağmen paketlerimiz çabuk bitiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt

zaten oyleydı hocam ttnette ben 30 gb anca bıtıyordu turkcele gectım 70 gb yetmıyor ne ıs

• dün turkcell bayiye uğradım turkcell müşterisiyim taahütüm doldu yeni paketleri öğrenebilir miyim dedim, uygulamada yazan paketlerden 90 tl daha pahalı dedi bu doğru mu tüm bayiler böyle mi artık? daha hesaplı bir teklif sunmuyorlar mı? eğer böyleyse başka bayiye tekrar gitmeyeceğim

vodafone link var mı bu teklifin? siteden bakıyorum bulamadım

• E-sim bir defaya mahsus mu kullaniliyor. Telefonu sifirlayinca kod calismiyor tekrar para verip almak mı gerekiyor?

• Harrylime01 kullanıcısına yanıt
    genelde hepsi numara taşımaya oynuyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.