Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.396
Cevap
590
Favori
1.386.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok iyimiş gerçekten gnc olabilseydik keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarife iyide seçmeye izin vermiyor malesef. Yarın bi sorucam.

• wolve35 kullanıcısına yanıt

buna nasıl geçiş yapılıyor

• Ben bugün başvurdum bu tarife aktif dedi çalışan. Kızımın tc siyle geçiş yaptım 7 - 26 yaş arası geçerli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebony E kullanıcısına yanıt

Eşimin hattını Turkcell'den Vodafone'ye geçiş yaptık. 2 gün önce vodafone nin web sitesinden hat taşıma işlemi başlattık şu yeni mart kampanyası sanırım adı oradan işlemleri hallettik. İlk önce telefon numarasını soruyor , numarana bir onay sms si geliyor, o kodu giriyorsun ikinci aşamaya geçiyor oradada kimlik numarası baba adı ve kendi ismini giriyorsun, sonra adres bilgisi ekranı geliyor orayıda kutucuklar çıkıyor seçerek ilerliyorsun son adım dada simkartı nasıl almak istersin kısmı var, bayiye gidip alacağım yada adresime gelsin diye. biz bayiden kendim alacağım seçtik. Bugünde eşim iş çıkışında avm deki bir vodafone bayisine uğrayıp online den geçiş yaptım simkartımı alacam diye uğradı ve aldı. Vodafone bayisindede kimlik ibraz etmiş ancak e-devlet üzerinden pin kodu gerekiyormuş onu almışlar onu sisteme girip onay vermişler vs. sonra kimlik kartının çipini okuttukları bir cihaza kimlik kartını takmışlar sanırım ve sistem direk kimlik bilgilerini oradan çekiyormuş vs. aynı zamanda mesela senin geçiş işlemini hangi personel yapıyorsa sistem onunda kimlik kartını okutmasını istiyormuş ve ancak o şekilde işlem tamamlanıyormuş. Sanırım bu tür geçiş işlemlerinde nasıl diyim sahteciliğin yada yetkisiz işlem yapılmasını engellemek ve hattın hangi bayideki kim tarafından geçiş yapıldığınıda kayıt altına alıyor artık sistemler. Böyle bir geçiş süreci oldu, geçiş işlemide 48 saat içerisinde gerçekleşir demişler.

Hocam bilgilendirme için teşekkürler, bende bugün bu tarifeye geçiş yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Mobil uygulama üzerinden mi yaptınız nasıl ilerledi süreç anlatabilir misiniz

• LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    Bayiye gidip yaptım. Mobil uygulamadanda olur tahminimce.

Mobil uygulama veya web tarayıcı üzerinden işlemleri halledip, fiziksel sim alacaksanız kargo/kurye veya mağazadan teslimatı seçiyorsunuz.

Taahhüt birimine 2-3 gün gibi bir süre varsa, önerim mağazadan teslim’i seçmeniz yönündedir. 5dk sürmüyor gereken kalan be tamamlanması işlemlerin bitimi

• Mevcut turkcell üyelerine olmuyor başka operatör ya da faturasızdan gelenlere dediler

• Turkcell sitesinde illere özel tarifeler var. İlla bu illerde oturmak mı gerekiyor? İnternetten başvuru imkanı varmış farklı ilden başvursam sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kimlik kartı gerekiyor mu yoksa sadece tc bilgisini vermemiz yeterli mi?

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Bunun için genç mi olmak lazım.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Hattın yasal sahibi 7-25 yaş olmasına gerek yok, referans kodu gibi bir işlem yapılıyor.

7-25 yaş arası tanıdığınız/yakınınız olan herhangi birinin
    - ad soyad
    - TC kimlik no
    - baba adı
    - doğum tarihi, bilgilerini sisteme tanımlatarak kullanabiliyorsunuz bu GNÇ Avantaj yazan paketleri

Özetle; 7-25 yaş arası bir kişinin referans tanımlamasıyla bu paketlere geçiş mümkün, yeter ki 26’sından gün almasın o kişi yoksa paket iptal oluyor 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsamet -- 23 Mart 2025; 15:22:21 >
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneler geçiş yapabilir mi

• fbsamet F kullanıcısına yanıt

teşekkürler faydalı bilgi oldu.

• zwistan Z kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri olmuyor dedi bana

• zwistan Z kullanıcısına yanıt
    Mevcut Turkcell aboneliği eğer faturasız ise o şartla bu faturalı paketlere geçebiliyor. Mevcut aboneliği faturalı olanlar maalesef geçiş sağlayamıyor

• Sınırsız WhatsApp için geçecektim

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.