< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (569. sayfa)

-
-
Ben mevcut faturalıyım ama bulamadım nerden gelebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce gnc ye geçiş yapın 26 yaş altında bir tc bulup 2222ye mesaj atarak ondan sonra çıkıyor tarifler mobil uygulama üzerinden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu paketi 190 liraya kullanıyorduk bugün taahhüt bitiyor. 300 Lira olmuş. Ani bir fiyat yükselmesi olur mu acaba bunun üzerine? Numara taşıma yapınca 20 gb olan paket 330 liraya geliyor daha makul ama git gel yapacak zaman yok ay sonuna kadar.
-
Eskisi gibi değil 2 günde geçiş yapılıyor artık. Bence 20 GB olanı yercih edin
Hocam gnc liyim ve faturasizdayim bugun doldu sürem. Nasıl gecebilirim
TT faturalıdan, Turkcell faturasız 20gb 175 Tl kampanyasına geçiş yapacağım. İzlemem gereken yol nedir arkadaşlar? Bu arada 23 ünde başvurdum ayın 25 i sabah hattınız açılacaktır mesajı geldi. Geçiş 2 gün sürüyor.
-
-
Hattınızı Turkcell’e taşımayı seçerken faturasız bu pakete geçişi seçtiyseniz direkt bu paket açılması gerekir taşıma işlemi tamamlanınca mantıken
Ama ekstra bir yere mesaj iletmek lazım mı bilmiyorum açıkçası. MH size yardımcı olabilir Faturasız birimine bağlanmayı isteyin çıkan bir temsilciye bence
Teşekkürler hocam uygulama izin vermedi arayarak hallettim bugun 30gun tam olarak dolmuştu cok iyi oldu
Paket fiyatını net olarak uygulamada göremiyorum 17 gun sonra kesilecek guncel fatura icin 290tl demis ama sanırım henüz güncellenmedi
Edit: sonradan düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 24 Mart 2025; 20:16:37 >
4 gün sürüyor diye hatırlıyorum hocam da o yüzden demiştim. 2 gün olayı iyiymiş git gel yapayım en iyisi. Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stradivariusTT faturalıdan, Turkcell faturasız 20gb 175 Tl kampanyasına geçiş yapacağım. İzlemem gereken yol nedir arkadaşlar? Bu arada 23 ünde başvurdum ayın 25 i sabah hattınız açılacaktır mesajı geldi. Geçiş 2 gün sürüyor.
TT 750 TL fatura çıkarttı, cayma bedelim yok, geçiş yapıldığında kullandığım kadarı tahsil edilecekmiş.
-
Bimcelle geçsem 2 gün için kullanım hakkı veriyordu önceden devam ediyormu nasıl yapalım dostlar. Teşekkürler
arkadaşlar ne alacağız
genç değilim
10-15gb internet yeter bana
-
Ben buna geçeceğim bugün
www.turkcell.com.tr
Süper Star 20 GBhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/mevcut-musteri/super-star-20-gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan faturalı Bol star 15 turkcell kullanıyorum
Senin gösterdiğin paket güzel fiyat olarak 28 gün olması dışında bi sorun yok + vergiler gelecek sanırım.
Bunun faturalı olanı varmı?
-
-
www.turkcell.com.tr
Süper Star 20 GBhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/mevcut-musteri/super-star-20-gbBeyler, bu pakete geçsem, 3 ay içinde bana faturalı uygun bir şey tavsiye ederler mi?
Bir de paket geçişlerinde sıkıntı oluyor mu acaba?
-
Arkadaşlar bende teknosacell var faturasız
Bunu turkcele faturasız olarak ücret ödemeden vs taşıyabiliyor muyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X