Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.305
Cevap
585
Favori
1.372.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende o yüzden dedim, inş geçirirler fiyat ve içerik çok iyi. Olmadı faturasız alıp sonra faturalı yaparlar herhalde.

Diğer muratoto arkadaş sıkıntı olmaz demişti birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Mayıs 2017; 23:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 4.5g sim kart 4.5gb hediyesi nasıl yapılıyor? bugün aldım yeni sim kartı 4.5g uyumludur heralde herhangi bi şey yapmak mı gerekiyor bunu almak için henüz verilmedi de
  • ssslashhh kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğiniz bir şey yok. Otomatik olarak tanımlanması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Anlamadım?

Hocam Turkcell sitedeki tarifelerin altında 2 haziran 2017 ye kadar yazıyor trcellde bu tarihten sonra fiyat değişiyormu ben vodafondayım

• Numara taşımada en cazip şuan hangi tarife ?

750 dk 1000 sms ve en az 4 gb yeterli kontör ya da faturalı farketmez biktim vodafone dan
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz tarih, paketin son katılım tarihi. Faturasız tariflerde fiyatın değişme ihtimali var fakat o tarihte değişecek diye bir olay yok. Sadece o tarihten sonra o paketi alamazsınız.
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Faturalı hat kullanacaksanız Konfor Fırsat Paketini ya da Konfor Avantaj Paketini, faturasız hat kullanacaksanız Bol 3 GB Paketini alabilirsiniz.

Yaşınız 25'ten küçükse başka paketler önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 19 Mayıs 2017; 10:34:49 >

• sile S kullanıcısına yanıt
    2 haziran olduğu nerde yazıyor. Benim gördüğüm Haziran 2017 yazıyo son katılım tarihinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

2 haziran olduğu nerde yazıyor. Benim gördüğüm Haziran 2017 yazıyo son katılım tarihinde.

Dikkate alma. Turkcell kampanyaları %99 ay sonları bitirir yada süre uzatarak günceller.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    10 Haziran gibi taşımayı düşünüyorum çünkü, eğer böyle birşey var ise 2sin de başvuralım sıkıntı yok o yüzden.
  • quote:

10 Haziran gibi taşımayı düşünüyorum çünkü, eğer böyle birşey var ise 2sin de başvuralım sıkıntı yok o yüzden.

Sen kendine taahütüne göre ayarla. Kesin faturalıya geçeceksen Turkcellde fatura kesim tarihleri her ayın 10 u 20 si ve 25 idir. Senin taahüt Vodada 15.06.2017 bitiyordu sanırım. Hesap kesim tarihi ne zaman senin.
    15.06.2017 de hesap kesimi ile işim bitiyor benim. Bende 10 haziranda baş vurmayı düşünüyordum 4 gün sürüyormuş çünkü taşınma olayı ortalama o yüzden tam gelsin diyorum.
  • quote:

15.06.2017 de hesap kesimi ile işim bitiyor benim. Bende 10 haziranda baş vurmayı düşünüyordum 4 gün sürüyormuş çünkü taşınma olayı ortalama o yüzden tam gelsin diyorum.

Vodayı bilmiyorum birgün için sıkıntı olmasın.
    yok yok konuştum ben, son 1 ay içerisinde yani 15.05.2017 itibari ile cayma hakkınız var dedi. o yüzden zaten şuan boştayım yani.
  • quote:

yok yok konuştum ben, son 1 ay içerisinde yani 15.05.2017 itibari ile cayma hakkınız var dedi. o yüzden zaten şuan boştayım yani.

Tmm ozaman sıkıntı yok desene.
    Aynen sıkıntı yok. Zor tutuyom kendimi zaten bu zamanlarda. 34tl lik tarifeyi verirlerse geçicem, vermezlerse 35tl olana netten taşıma için başvurcam.

Şu şarj olayı da garibime gitti, şuan dendiği gibi 64kb kart ile telefon boşta ~%10 şarj gidiyor kendi kendine ve kardeşimin telefonu da aynı şekilde. Turkcell e geçince bununda tespitini yapıcam :)
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Daha uyguna paket yok mu gncde olabilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Daha uyguna paket yok mu gncde olabilir?

Neye göre uygun. Siz yaklaşık kullanımınızı yazarsanız ona göre cevaplar gelecektir. Uygun paket ama yetmedikten sonra kıymeti yok.
  • Türk Telekom taahhütüm bitti ve mevcut halde 59 TL ödemeye başladım paketim şu şekildeydi:

1000 dk her yöne + 1000 sms + 5000 dk grup içi + 8GB internet.

Şimdi ise bunun gibi bir tarife arıyorum grup içine gerek yok ve her yöne 750 dk da yeterli. Tek şartım 8GB veya 10GB gibi bir internet miktarı olmalı diğerlerini çok fazla kullanamıyorum zaten. Eski tarifeme taahhütlü 49 TL ödüyordum.

Tüm operatörlere baktım ancak bu fiyat seviyesinde bir tarife bulamadım. Turkcell ile ilgili bilgi sahibi sizlere sormak istiyorum. Kombo vs ile yine bu sayılarda max 50 TL'ye tarife var mıdır? Operatör değiştirmenin vakti geldi mi Türk Telekom avantajlı paket sunmuyor maalesef.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'e Türk Telekom da taahhüt bitti diye geçtim 3 ay durup tekrar TT geçecektim 19 tl Lik tarifesine.

ancak şuan diyorum ki ne işim olur Türk Telekom ile çünkü Turkcell de 23 tl ye 500 dk 1000 SMS ve 2 gb lnternet kullanırken ki bu bana pahalı geliyordu. Salla kazan ile önce internetim 2 ye katlandı şimdi de 3 gb eklendi toplam 7 gb oldu :)

Helal olsun Turkcell kafamdaki kazık imajın yerle bir oldu :)

Üstelik salla kazanı eylul ayına kadar da uzatmışlar

Düzeltme: yazmayı unutmuşum üstelik salla kazan her hafta cuma tekrarlanıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comfortline -- 20 Mayıs 2017; 8:16:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.