Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.305
Cevap
585
Favori
1.371.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

Merhaba arkadaşlar. Gençturkcelliyim ve bundan gelen 1 gb'ım var hazirana kadar. Bunun yanına da ufak bir konuşma veya konuşma sms paketi var mı önerebileceğiniz 10 lira civarı.

Bi incele dene belki olabilir.

Birde hangi pakete 35 tl veriyorsun. Daha uygun paket önerebilirim.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Size bişe.demedim Hocam tepkim operatörlere :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

Size bişe.demedim Hocam tepkim operatörlere :)

Hattınızı taşımayı düşünüyorsanız önce bi hazırkarta taşıyın kullanın duruma göre gerekirse faturalıya geçiş yapılır.

Bana demediğini biliyorum ama Genç tarifelerde gece gündüz olayı var ama pek takılma seni netsiz bırakmayız. Genç tarife içinde 25 yaş altı olmak yada 25 yaş altı kullanıcı tanımlamak gerekiyor.
  • Soruldu mu bilmiyorum da bu 25 yaş şarti icin tc kimlik no sms ile yollasak oluyor mu yoksa hat sahibi disinda hickimseyi kabul edilmiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Merhaba arkadaşlar. Gençturkcelliyim ve bundan gelen 1 gb'ım var hazirana kadar. Bunun yanına da ufak bir konuşma veya konuşma sms paketi var mı önerebileceğiniz 10 lira civarı.

Bi incele dene belki olabilir.

Birde hangi pakete 35 tl veriyorsun. Daha uygun paket önerebilirim.

Gece gündüz farketmeden 4gb 500 dakika 1000 sms, adını hatırlamıyorum paketin ama normalde 40 liraymış.

Paketleri de deneyeceğim hocam; sağolun

Ekleme: Üstteki link olmadı, gençtarifeler olmuyormuş alttakini daha denemedim ama 0.75 tl/10 dakikam varmış, açıkçası hangisi daha uyguna gelir şu an kararlaştırmadığımdan denemedim eskaza olursa diye (10 dakikadan fazla pek konuşmam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 17 Mayıs 2017; 9:40:47 >

. :)

• Başlık sahibi arkadaş derleyip güzel bir konu oluşturmuş eline emeğine sağlık bugün numara taşıma işlemim tamamlandı.

19 TL (heryöne 500 dk 1000 sms 2 GB) paket aldım, hızlı girişten 500 mb, GNÇ yüklemeden 1 GB, 30 TL yüklemeden 1 GB, ve 30 TL yüklemeden "yüklediğin kadar hediye" ile birlikte turkcell 1000 sms ve 100 mb internet verdi yalnızca haydi gel kampanyasından yararlanamadım.

bazı sorularım var tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.

1-) taşıma esnasında 64 lük simkart verildi, sim1 e takınca sim kartı algılıyor fakat şebeke görünmüyor. sim2 de herhangi bir sıkıntı yok fakat oraya da hafıza kartı takıldığında hafıza kartı boşta kalıyor. (telefon xiaomi red mi note3) bu durum operatörden mi simkartın 64 lük olmasından mı kaynaklanıyor çözüm var mı?

2-) telefon ve simkart 4.5G uyumlu ancak imei eski bir nokia'ya ait olduğundan salla kazan kampanyasında cihaz uyumlu olmadığından faydalanamıyorum. bir çözüm yolu var mı?

3-) yüklediğin kadar kazan kampanyasından 30 tl geldi bu 30 tl yanlızca internet kullanımında kaç GB eder. saniyelik görüşmelerde 75 kuruş gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RID_ONE_54 -- 17 Mayıs 2017; 14:25:55 >

Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası ile Haydi Gel Kampanyası birbirinden farklı.

Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası sadece faturalı hatlar için geçerli.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Faturalı hat kullanacaksanız internet üzerinden taşımak daha mantıklı.
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden hattınızı taşımak için faturalı bir pakete geçiş yapmanız gerekiyor.

GNÇ Fırsat Kampanyası faturasız hatların yararlanabileceği bir kampanya olduğu için internet üzerinden numara taşıma yapamazsınız.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    SMS ile kullanıcı tanımlama işlemi yapılmıyor. Müşteri hizmetlerinden kullanıcı tanımlayıp GNÇ'li olabilirsiniz.
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    İki paketi de alamazsınız. Sizin mesaja yanıt verirken mümkün olan bütün paketleri incelemiştim.

Sohbet 200 paketini alabilmek için Yeni Hazır Kart Sadakat Programının koşullarına uygun olmalısınız.
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Aynen 35₺ lik 4gb, 1000dk, 1000sms olan pakete geçmeyi düşünüyorum. Ben geçene kadar daha iyisi olmaz ise. Netten geçeyim en iyisi.

Hat babamın üzerine zamanında yaşım tutmadığından alınan bir hat. Sorun olmaz sanırım.

• RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güzel mesajınız için teşekkürler.

İlk sorunuz hakkında bilgim yok.

Salla Kazan kampanyasından sadece 4.5G destekli telefon kullanan aboneler yararlanabiliyor. Turkcell'in sistemlerinde, sizin 4.5G desteği olmayan bir telefon kullandığınız görüldüğü için Salla Kazan kampanyasından yararlanamazsınız.

Yüklediğin Kadar Kampanyasında internet kullanımı 100 KB/0,001907 TL şeklinde ücretlendiriliyor. Yani 1 GB kullandığınızda yaklaşık olarak 19,07 TL hediye bakiyenizden düşecektir.
  • Turk telekom 8gb kullaniyorum 29 liraya yok arkadas cekmiyor turkcell pahali ama degiyor bu ayarda 7GB gibi es deger tarife var mi fiyati normal olan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Paketin adı nedir?
  • Turbo Akıllı Bitmeyen Paketine geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 11 Haziran 2017; 16:53:30 >
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    Turbo Akıllı Bitmeyen Paketine geçebilirsiniz.

Ekstra özellikler ile avantajlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 17 Mayıs 2017; 20:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Yeni Yıldız 3 GB Paketini alabilirsiniz.

Numara Taşırken Gereken Evraklar

Ben bu paket alirsam toplam kac gb internet alma hakkim olur ? Extra başka seceneklerden internet gelir mi ek bir ucret odemeden ?

• LastFaded kullanıcısına yanıt
    Netten geçme formunda ilerledim seçenek mevcut zaten.

Budur düşündüğüm tarife

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.