Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.305
Cevap
585
Favori
1.371.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LastFaded

Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası ile Haydi Gel Kampanyası birbirinden farklı.

Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası sadece faturalı hatlar için geçerli.

Hocam bende aynı demedim zaten. Hazırkarta gelen yeni Turkcellilerede hediye veriliyor demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Merhaba arkadaşlar. Gençturkcelliyim ve bundan gelen 1 gb'ım var hazirana kadar. Bunun yanına da ufak bir konuşma veya konuşma sms paketi var mı önerebileceğiniz 10 lira civarı.

Bi incele dene belki olabilir.

Birde hangi pakete 35 tl veriyorsun. Daha uygun paket önerebilirim.

Gece gündüz farketmeden 4gb 500 dakika 1000 sms, adını hatırlamıyorum paketin ama normalde 40 liraymış.

Paketleri de deneyeceğim hocam; sağolun

Ekleme: Üstteki link olmadı, gençtarifeler olmuyormuş alttakini daha denemedim ama 0.75 tl/10 dakikam varmış, açıkçası hangisi daha uyguna gelir şu an kararlaştırmadığımdan denemedim eskaza olursa diye (10 dakikadan fazla pek konuşmam)

Hocam bu paketleride bi incele dene bakalım.

• 9.90 tlye yıllık abonelik ile full tv plus üyeliği hizmeti veren Türkcell 10 gb internet veriyor.ama hediye edlen 5gb tv plus kullanım hakkı iptal oluyor.ne kadar anlamsız!
  • Ben platiunium 1000 dk her yöne turkcell sınırsız 10 gb 79 tl ye alıyorum.

750 dk bana yeter internette 7-10 gb arası daha ucuz tarife varmıdır.
  • Hocam bu hazırkartta mesela 2 haziran a kadar diyor o tarihten sonra Turkcell demet fiyat karşılaştırma değişiyor Mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün beni kanser eden operatörüm
    taahhüdüm yarın bitiyor.üç gün önce arayıp platinum 10 gb 1000 dk 1000 sms tarifesini ilk üç ay 59 tl kalan 9 ay 79 TL dediler. düşüneyim dedim.bugün aradım kabul etmek için. bitti o geçti yok öyle bişey dediler. yazıklar olsun.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Bu paketi alırsanız Haydi Gel Kampanyası ile birlikte toplamda 4 GB kullanım hakkınız olacak.

İlk mesajdaki kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Yeni kampanya gelince güncelliyorum.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Aylık 45 TL ödeyebilirseniz Turbo Akıllı Bitmeyen Paketini de alabilirsiniz.

Numaranızı taşıdıktan sonra kendizi kullanıcı olarak tanımlayabilirsiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Bu paketleri herkes alamıyor.

Yeni Hazır Kart Sadakat Programı nedir?
    Yeni Hazır Kart Sadakat Programı standart bir istatistik yazılımı vasıtasıyla üretilen puanlama doğrultusunda yapılan operasyonel planlama ve faaliyetlerin bütünüdür. Bu program kapsamında belirlenen bireysel ön ödemeli abonelere çeşitli teklifler sunulacak ve kısa mesaj gönderilerek bilgilendirme yapılacaktır.
  • bahasss kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneler için yok.
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Anlamadım?
  • faturalı hat aldım turkcell, gnç eko pakedini aldım. bu paket 1gbı gece toplam 4 gb internet + 12 ay haydi gel 2gb var diyor fakat uygulamada kullanımlara bakıyorum 1 gb gece 1 gb gnç eko 2 gb da haydi gel için internet gözüküyor. nasıl paket açıklaması yapıyor bu turkcell? onların yazdığına göre 1gb gece+ 3gb + 2gb haydi gel olması gerekirken meğer haydi gelin 2gbı sayıp toplam 4 gb yazıyorlarmış açıklamada... ne güzel iş valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssslashhh

faturalı hat aldım turkcell, gnç eko pakedini aldım. bu paket 1gbı gece toplam 4 gb internet + 12 ay haydi gel 2gb var diyor fakat uygulamada kullanımlara bakıyorum 1 gb gece 1 gb gnç eko 2 gb da haydi gel için internet gözüküyor. nasıl paket açıklaması yapıyor bu turkcell? onların yazdığına göre 1gb gece+ 3gb + 2gb haydi gel olması gerekirken meğer haydi gelin 2gbı sayıp toplam 4 gb yazıyorlarmış açıklamada... ne güzel iş valla

bu durum bi bende böyle değildir heralde?
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Ödemede problem yokta, şuan 2gb işimi görüyor. Video izlemediğim için fazla.

34₺ olan bir paket var. Oda aklımı çeldi biraz. Hatta o daha mantıklı gibi yanındaki ekstraları ile. Eğer ona taşıttırabilirsem geçmeyi düşünüyorum.

• Dün bende turbo akıllı bitmeyen konfor 7gb lik pakete geçtim. Bakalım turkcell harbiden kaliteli mi Bu fiyata Avea'dan 12gb Internet kapabilirdik ama çekmeyen hattın isterse 100gb si olsun bi anlam ifade etmiyo

• quote:

Bu paketleri herkes alamıyor.

Yeni Hazır Kart Sadakat Programı nedir?
    Yeni Hazır Kart Sadakat Programı standart bir istatistik yazılımı vasıtasıyla üretilen puanlama doğrultusunda yapılan operasyonel planlama ve faaliyetlerin bütünüdür. Bu program kapsamında belirlenen bireysel ön ödemeli abonelere çeşitli teklifler sunulacak ve kısa mesaj gönderilerek bilgilendirme yapılacaktır.

Hocam herkes alamıyor. Bi deneyin şansınızı diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 18 Mayıs 2017; 23:20:35 >
  • ssslashhh kullanıcısına yanıt
    Açıklamayı inceledim. 3 GB + 1 GB + 2 GB şeklinde anlaşılıyor gerçekten.

Fakat Yıllık Abonelik bölümünde bu durum açıklanmış.

quote:

Kampanyanın içeriğine 12 ay boyunca 2 GB internet Haydi Gel Kampanyası kapsamında dâhil edilmiştir.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Paket faturasız hat kullanıp, faturalı hatta geçecekler için fakat siz yine de şansınız deneyin.

quote:

Kampanyadan 08.09.2016 tarihi itibari ile son 90 günde Hazır Kart’tan Turkcell Faturalı’ya geçen aboneler yararlanabilecektir.
  • quote:

Açıklamayı inceledim. 3 GB + 1 GB + 2 GB şeklinde anlaşılıyor gerçekten.

Fakat Yıllık Abonelik bölümünde bu durum açıklanmış.

quote:

Kampanyanın içeriğine 12 ay boyunca 2 GB internet Haydi Gel Kampanyası kapsamında dâhil edilmiştir.

bütün paketlerin ana açıklamalarında öyle anlaşılıyor, neyse salla kazanıdır şudur budur yine iş görüyor turkcell diğerleri gibi değil.
    faturalı hatlar için de internet kazanmak için kampanyalar var mı?
  • ssslashhh kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda bulunan kampanyaları inceleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.