Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.329
Cevap
586
Favori
1.377.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • salla kazandan her hafta 1 gb kazanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Hattınız faturasız mı?

Hayır faturalı

• Salla kazanda hile varmı?

• - Mevcut Turkcell abonesi misiniz? - Değilim
    - Yaşınız 25'ten küçük mü? - Küçük
    - Faturalı hat mı yoksa faturasız hat mı kullanacaksınız? - Farketmez hangisi daha uygun gelirse
    - Aylık olarak ne kadar ödeyebilirsiniz? - 30, 35tl'nin üstüne çıkmak istemiyorum
    - Paketin içeriğinde neler bulunmalı? sms, internet, dk

Benim için uygun hangi paketler var ?
  • turkcellin biraz toparlanmaya ihtiyacı var gidisat iyi değil(sebeke) 30 senelik turkcell hattımı dün
    baska operatöre tasıdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

turkcellin biraz toparlanmaya ihtiyacı var gidisat iyi değil(sebeke) 30 senelik turkcell hattımı dün
    baska operatöre tasıdım.

turkcell 1994'te kurulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Salla kazanda hile varmı?

genelde internetin çoksa internet veriyor, dakikan çoksa dakika veriyor. ama tamamen hakkını yemeyim, bazen internetim biteceği zamanlarda da 1 gb verdiği oldu.

• Arkadaşlar türk telekomdan geçmeyi düşünüyorum. Şu amda 6gb 1000sms 1000 dk 31 liraya kullanıyorum. Buna yakın interneti en az 6gb olan numara taşımayla uygun olacak bir paket önerebilir misiniz bana. Hattım faturalı. 25 yaşın da altındayım.

• Turkcell e geri geçmeyi düşünüyorum vodofone dan memnun değilim çekim gücü açısından.25yaş altıyım.En iyi fırsat sanki bu gibi.Başka önerisi olan ?

25-35 arası fiyat
    İnterneti bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pangea95 -- 1 Temmuz 2017; 20:11:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

turkcellin biraz toparlanmaya ihtiyacı var gidisat iyi değil(sebeke) 30 senelik turkcell hattımı dün
    baska operatöre tasıdım.

turkcell 1994'te kurulmuş.

mecazi anlamda söyledim söyleyecek baska bişey bulamayıp ona takılmısın.
  • Konuyu açandan Allah razı olsun. Sıcak fırsatlardaki en faydalı konulardan biri.

Ttelekom hattımı tuekcell e taşıyacağım. 1000dk 1000sms ve 7gb net 45tl tarifesini düşünüyorum. Daha uygun tarife var mı mimimum bu tarife yi kapsayacak? Yakın fiyatlara bol internetli olursa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 1 Temmuz 2017; 17:51:26 >
  • Ağustosta askere gidicem malum internete gerek olmayacak 6 ay. İnternetsiz en uygun faturalı tarife şuan hangisidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24.

Konuyu açandan Allah razı olsun. Sıcak fırsatlardaki en faydalı konulardan biri.

Ttelekom hattımı tuekcell e taşıyacağım. 1000dk 1000sms ve 7gb net 45tl tarifesini düşünüyorum. Daha uygun tarife var mı mimimum bu tarife yi kapsayacak? Yakın fiyatlara bol internetli olursa süper olur

Bende bu tarifeye gecicem ama turk telekomda daha 4 ay taahutum var insallah o zamana kadar devam eder bu tarife

• quote:

Konuyu açandan Allah razı olsun. Sıcak fırsatlardaki en faydalı konulardan biri.

ben de bu tarifeye geçtim Türk Telekom'dan. Umarım TCELL'den memnun kalırım.

Konuyu açan ve katkı yapanlara teşekkür ederim.
  • Sarı kutuya nasıl üye olabilirim ? Ve nasıl daha çok puan kazanabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

quote:

ben de bu tarifeye geçtim Türk Telekom'dan. Umarım TCELL'den memnun kalırım.

Konuyu açan ve katkı yapanlara teşekkür ederim.

emin ol sıkıntı yasamazsın tcell tek kotu yanı fiyatı yoksa bana gore daha iyi operatör yok
  • Merhaba Turbo 4GB paketini 45TL ucretle kullaniyordum 25 temmuzda taahüt bitecek önerebileceginiz bir paket var midir ? Fiyat daha yukselsin istemiyorum

• Bende platinium 10 gb tarifesine geçiş için başvurdum, Türk telekomdan hattımin taşınmasını bekliyorum, bu tv plus ile ilgili film vs var mı market içerisinde yoksa sadece güncel ulusal tv kanallarını mı izleyebiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Bende platinium 10 gb tarifesine geçiş için başvurdum, Türk telekomdan hattımin taşınmasını bekliyorum, bu tv plus ile ilgili film vs var mı market içerisinde yoksa sadece güncel ulusal tv kanallarını mı izleyebiliyoruz?

Hocam merhabalar. Hat tasima islemi ne kadar suruyor. Baska bir operatore gecmek icin ne kadar sure icinde basvurmaliyiz bilginiz var mi bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Bende platinium 10 gb tarifesine geçiş için başvurdum, Türk telekomdan hattımin taşınmasını bekliyorum, bu tv plus ile ilgili film vs var mı market içerisinde yoksa sadece güncel ulusal tv kanallarını mı izleyebiliyoruz?

Hocam merhabalar. Hat tasima islemi ne kadar suruyor. Baska bir operatore gecmek icin ne kadar sure icinde basvurmaliyiz bilginiz var mi bu konuda

6 iş günü içinde işlemler tamamlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.