Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.329
Cevap
586
Favori
1.377.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Bende platinium 10 gb tarifesine geçiş için başvurdum, Türk telekomdan hattımin taşınmasını bekliyorum, bu tv plus ile ilgili film vs var mı market içerisinde yoksa sadece güncel ulusal tv kanallarını mı izleyebiliyoruz?

Hocam merhabalar. Hat tasima islemi ne kadar suruyor. Baska bir operatore gecmek icin ne kadar sure icinde basvurmaliyiz bilginiz var mi bu konuda

Hocam 2 ila 6 gün arası dediler müşteri hizmetlerinde, bende bekliyorum, Turkcell mağazası 3 ya da 4 gün sürüyor dedl
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell den fizy sebebli soğudum. Fizy sözde platinium ücretsizdi. Kalite die ayırdılar. 4 tl ödüyorum ekstra her ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gb net 1000 sms 1000 dk 39 TL çok kazık ödüyorum. İstemeden de olsa telekoma geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcel pltnm kullanıyorum yıllardır eskiden inanılmaz avantajlıydı şu an fazla bir cazibesi yok ama ...evdeki interneti kapattım platinm 30gb kullanıyorum
    3 aylık faturam 387tl normal ,bana maliyeti 220tl oldu
    internet olarak 3 ay için 37+66+27= 130gb internet ayrıca telefondaki hız 100mps konuşma falan sınırsız
  • aLphagut kullanıcısına yanıt
    Bende bunun bir üst paketine geçtim iki gün önce. 10 GB olan pakete. 8 GB de 4G nin yıldönümü diye verdi 1 GB de bip indirdiğim için geldi toplam 19 GB oldu :) TT de 4 GB olan tarifeye 30 TL veriyordum. Şuan için gayet iyi oldu benim için.

• VgrooveR kullanıcısına yanıt
    3. Günde Turkcelli oldum hocam, TT den geçtim.

• gnç eko pakediyle 3 gb+ 1gb gece internet pakedim var fakat yetmiyor... ilk ay ordan burdan bipten falan derken her taraf internet olmuştu bu ay yok mu kampanya?
  • Mevcut aboneyim.
    25 den büyüğüm.
    Faturasız.
    25tl civarı.

Süresi biten paketim 500dk 2gb 1000sms di 19tl ye.
    200dk 1gb lık paket bile yeter bulunduğum yerde diğer operatörler iyi değil ama turkcelldede 25 altı birşey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Temmuz 2017; 22:25:11 >
  • Mevcut aboneyim.
    25 den büyüğüm.
    Faturalıyım.
    31tl civarı ödüyorum.
    paketimde 2gb,500dk,1000sms var. (internet 2gb yetmiyor (3gb yada 4gb varsa tercih nedenim, diğerlerinde sıkıntı yok)

Turkcell den memnunum fakat güzel bir kampanya bulamadım.
    (Telefonum 4.5G desteklemiyor).

tavsiyelerinizi bekliyorum. Taahhütüm 9'unda bitiyor.

Syg.
  • iwd35 İ kullanıcısına yanıt
    Gnç paketlerine yinede bakın hat sizin adınıza bile olsa 25 yaşından küçük birinin tc numarsıyla gnç üye olabilirsiniz. Tahahütün bitmesine de az kaldıysa faturalıya bir daha girmenizi tavsiye etmem her ay farklı bir fiyatla karşı karşıya kalıyoruz. Gnç de her yöne 750dk 1000sms 4gb (2gb gece) 30tl di. Bu da yetmezse daha yüksek paketlere bakın. Ben olsam vodafone ya da türk telekom geçerdim. Bugün yeni hattı taktım türk telekoma geçtim her yöne 500dk 5000sms 5gb (gece gündüz farketmiyor) internet ayda sadece 23tl. Turkcellde 19tl veriyordum 500dk 1000sms 2gb internet 1 yıl kullandıktan sonra pketiniz kullanamazsınız aynısından dedi bende başka operatöre geçtim.

• Bende aynı paketi kullanıyordum hocam 1 yıl süre kullandıktan sonra paketi iptal ediyorlar bende türk telekoma geçtim her yöne 500dk 5000sms 5gb 23tl tavsiye ederim. Turkcell bu fiyatlarla her zaman müşteri kaybediyor. 2017 de turkcell 100bin müşteri kaybetti nuamara taşımada. Şimdi en uygun dk sms gb olarak gnç de var her yöne 500dk 1000sms 2gb(1gb gece) 25tl bence fiyat pahalı ve internet en önemlisi 1 2gb yetmez açıkcası

• 750DK 1000 sms 3 gündüz 3 de gece tplamda 6gb 39 TL.veriyorum.Her haftada salla kazandan haftalık yada aylık 1Gb geliyor,istisnasız.
    türkcell tv+dergilik falan filan 5 GB veriyor ama ben kullanmıyorum.
  • 1-)Turkcell faturasız hat sahibiyim

2-)gnctrkcll abonesiyim

3-)Aylık 30tl ödeyebilirim

4-)internet+konuşma

• LastFaded kullanıcısına yanıt
    Iyi gunler. Tavsiyenizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
    Vodafone abonesiyim.
    25 yas ustuyum ama 10 yasinda oglum var.
    Faturasiz hat istiyorum.
    En az 500 dk,3 yada 4gb internet ve 100 sms bile yeter.
    Max 25 tl odemeyi dusunuyorum.
    Tekrar tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb internet
    500 dk civarında konuşma
    20 TL civarında ödeme (faturasız)

Var mı böyle bir paket?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

2 gb internet
    500 dk civarında konuşma
    20 TL civarında ödeme (faturasız)

Var mı böyle bir paket?

Benim hattimda faturasiz. Bana asagidaki gibi mesajlar geliyor ama hic denemedim bir deneyin isterseniz

• alpaybursa kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel değilse güzel. Hattı babam kullanıyor kendisine haber verdim denesin bakalım.
  • Selamün aleyküm.Şu an Turkcell kullanıyorum.Hattımı başka operatöre taşıyacağım.Turkcell'in yeni abonelere olan tarifelerinden yararlanmak için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?İyi forumlar.

• Hocam merhaba,

Başlık ve yazılar için teşekkür ederim.

Vodafone hattımı işyerimde çekmediği için Turkcelle taşımak istiyorum.

25 yaş üstü faturasız aylık 30tl civarı öncelik dakika ve sonra internet olacak bir tarife arıyorum. Tavsiyeniz var mı ?

• mch26 kullanıcısına yanıt
    3 ay süre geçmesi lazım kanpanyalı tarifelerden yararlanman için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.