Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.114
Cevap
576
Favori
1.346.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır, sadece insanlara yardım etmeye çalışan bir Turkcell kullanıcısıyım.
  • Konu çok faydalı hemen favorilere ekledim elinize sağlık hocam

ben gnc full 4gb paketini kullanıyorum 750 dk+1000 sms +2gb si gece 2 gb si gündüz
    4gb nin 4 üde normal ya da gece gündüz ayrımı olmayan paket yok mu ?
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkürler. Bende aynı paketi kullanıyorum.

Yeni Yıldız 3 GB Paketi
    Yeni Hazır Kart Sadakat Programı – Avantaj 29

Bu iki paket var fakat herkes alamıyor. Şuan için sizin kullanığınız paket iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 9 Mayıs 2017; 22:46:55 >

• faturalı en düşük ücretli paket hangisi yardımcı olun ey Turkcell liler
  • Paketin içeriği önemli mi?
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    pek önemli sayılmaz şu anda 500 mb 500 dk 31,60 lira ödüyorum pahalı geliyor daha uygunu vardır İnşallah. Sms de olursa hayır demem :)
  • Eski aboneler için uygun paket yok.

Taahhüt süresinizin bitmesine az kaldıysa, kısa süreliğine başka bir operatöre geçin. 1 ay sonra hattınızı Turkcell'e taşırsanız, yeni abone kampanyalarından faydalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 11 Mayıs 2017; 21:38:47 >
  • Hocam şu paketi almak için ne yapmamız gerekiyor? Vodafone'den geçeceğim.
    750 DK + 1000 SMS + 10.5 GB + Ekstra Servisler = 30 TL
  • 10 tl ye aylık dakika paketi yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    neyse sağlık olsun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

Bol 1 GB Paketi daha mantıklı. Çünkü Yeni Yıldız 1 GB Paketi, Haydi Gel Kampanyasına dahil değil.

İlk mesajda yer alan kampanyalara göz atabilirsiniz.

ilginize teşekkür ederim 23 tl lik paket için her ay minimum 25 tl yüklemek gerekiyor
    20 tl lik paket olsaydı daha çok işime yarayacaktı
  • Şöyle 2 GB internetli konuşma 250 olsa yeterli mesajlaşmada aynı şekilde. Önemli olan interneti 2 GB ve fiyatı 20 TL'li bir şeyler var mı? (20-25 arası).
  • Merhaba arkadaşlar.

Gnc full 10 gb paketini kullanıyorum. 2. Sim kartı data hattı olarak kullanacağım. Turkcell de uygun fiyat konuşma ve SMS paketi var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell' de maksimum 35 TL' ye, interneti en az 3 gb olan geçebileceğim bir paket var mı? (Faturalı Türk Telekom kullanıyorum geçiş yapmak istiyorum.)
  • 30₺'ye nasıl 10gb yapacağım hala çözemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    1) Haydi Gel Kampanyası'na katılmak için Turkcell'e numara taşımanız veya Turkcell'den yeni bir hat almanız gerekiyor. (Yeni hat alırken ya da numaranızı taşırken GNÇ Full 4 GB paketini seçmeyi unutmayınız.
    2) Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası'na katılmak içinwww.turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden kredi kartı ile TL yükleyin.
    3) GNÇ Hediye 1 GB Kampanyası'na katılmak için 25 yaş altında olmanız ve en az 30 TL yüklemeniz gerekli. (2. maddeyi yaptığınız için 3. madde de yapılmış oldu.)
    4) GNÇ Full 4 GB paketini alın.
    5) BiP Kullan Kazan Kampanyası için BiP uygulaması üzerinden grup oluşturun ve ilk mesajı atın.
    6) Kim 1 GB İster? kampanyasının Forum Konusu'na göz atın ve konudaki anlatıma göre kampanyaya katılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 10 Mayıs 2017; 17:28:51 >

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    10 TL'ye aylık dakika paketi yok.
  • Rica ederim.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Bol 1 GB Paketi = 500 DK + 1000 SMS + 1 GB = 23 TL
    Haydi Gel Kampanyası = 1 GB

Toplamda ise 500 DK + 1000 SMS + 2 GB = 23 TL

İlk mesajda yer alan kampanyalar ile 23 TL'ye 2 GB ve daha fazlasına sahip olabilirsiniz.

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Yeni hat alacaksanız veya numaranızı taşıyacaksanız GNÇ Fırsat Kampanyasına, mevcut Turkcell hattınız varsa GNÇ Full 2 GB Kampanyasına katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 10 Mayıs 2017; 17:52:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.