ben de turkcell'den avea her yöne kamuya geçtim. aylık 30 tl 2000 dakika. muhteşem ötesi. kapsama konusunda sıfır sorun yaşıyorum. ses kalitesi de oldukça güzel. hiçbir sıkıntım yok. teşekürler avea. bundan on sene önce şebeke içi dakikası 10 kontöre konuşturan operatörden kurtulmak güzel bir duygu. her ay 150-200 ödüyodum.benim için kusursuz iletişim = avea
iletişimden kasıt çevrenizle telefonda görüşmekse ayrı bir değerlendirme, sorun yaşadığınızda avea ile iletişimse ayrı bir değerlendirme konusudur. avea insanı iletişim zevkinden-ihtiyacından vs nefret ettirir.
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques
quote:
Orijinalden alıntı: trtunski
ben de turkcell'den avea her yöne kamuya geçtim. aylık 30 tl 2000 dakika. muhteşem ötesi. kapsama konusunda sıfır sorun yaşıyorum. ses kalitesi de oldukça güzel. hiçbir sıkıntım yok. teşekürler avea. bundan on sene önce şebeke içi dakikası 10 kontöre konuşturan operatörden kurtulmak güzel bir duygu. her ay 150-200 ödüyodum.benim için kusursuz iletişim = avea
Yakında görürsün kusursuz iletişimi hocam
Acaba operatörler yeni üyelere iyilik yapıp sevmesini,eski üyelere de işkence çektirip gitmesini mi sağlamaya çalışıyorlar?
Aveaya sağlam bir kızgınlıgın var sanırım. Bu kadar da haksız eleştirmemelisin. Ben 2 hat kullanıyorum ve bu hatların için de turkcell yok. Avea benim gittiğim her yerde gayet rahat ve iyi çekiyor. Sorunsuz, kesintisiz iletişimimi gerçekleştiriyorum. Eğer ki bu çok kızılan avea olmasaydı bu fiyatlara kesinlikle konuşamazdık. Turkcelle fazladan verecek param yok. 36 milyon abonesine güveniyor. Güvensin de ama ben turkcell kullanmam.
rekabet getirmesi ayrı-firma kalitesi ayrı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme