Şimdi Ara

Turkcell Kamu Heryöne İnceleme Analiz Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatini çekmek istediğim,bazı farkları bilmenizi istediğim durumlar var,umarım faydası olur.Turkcell Kamu Heryöne 750 yi ele alalım,aylık ücreti 49 TL.Heryöne sadece 750 dakika bedava veriyor,turkcell den turkcelli ararsanız heryöne sayılıyor,heryöne dakikalardan harcıyor.Bedava dakika bitince dakikada 45 kuruşla konuşabiliyorsunuz.Aynı fiyata,yani ayda 49 TL ücrete size başka bir operatörün tarifesini sunacağım.Avea GSMobile Faturalı Eski Açık Tarifesi başka operatörden gelenlere tüm vergiler dahil ayda 49 TL yani aynı.Ayda bedava diğer operatörlere 750 dakika + ev-iş yönünü 1000 dk + avea yönlerini 5000 dk arayıp konuşabiliyorsunuz bu fiyatın içinde.Eğer ev-iş 1000 dk + diğer operatör 750 diye hesaplarsak toplamda 1750 dakika heryönü olmuş + 5000 dk.avea yönü eklemiş oluyorsunuz.Ayrıca bedava dakikalar biterse 1 ay içinde,heryönü aramanın dakikası 18,18 kuruş.Bu ücret Turkcell de 45 kuruş.Ayrıca ilgili tarifelerin linklerine girip internete bağlanma ücretlerini gördüğünüzde baya fark olduğunu farkedeceksiniz.Sizce hangisi iyi,hangisini seçmeliyiz,ben az çok kararımı verdim ama belki dikkatimi çekmeyen yada bilmediğim durumlar vardır diye bilginize başvurmak istiyorum.Hem başka arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.

İlgili linkleri de yazıyorum,linkler değişmezse verdiğim bilgilere ulaşabilirsiniz.

Turkcell Kamu Heryöne750:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/kamu/bizbizekamuheryone750
    GSMobile Eski Açık : http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturali_eski_acik.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Dikkatini çekmek istediğim,bazı farkları bilmenizi istediğim durumlar var,umarım faydası olur.Turkcell Kamu Heryöne 750 yi ele alalım,aylık ücreti 49 TL.Heryöne sadece 750 dakika bedava veriyor,turkcell den turkcelli ararsanız heryöne sayılıyor,heryöne dakikalardan harcıyor.Bedava dakika bitince dakikada 45 kuruşla konuşabiliyorsunuz.Aynı fiyata,yani ayda 49 TL ücrete size başka bir operatörün tarifesini sunacağım.Avea GSMobile Faturalı Eski Açık Tarifesi başka operatörden gelenlere tüm vergiler dahil ayda 49 TL yani aynı.Ayda bedava diğer operatörlere 750 dakika + ev-iş yönünü 1000 dk + avea yönlerini 5000 dk arayıp konuşabiliyorsunuz bu fiyatın içinde.Eğer ev-iş 1000 dk + diğer operatör 750 diye hesaplarsak toplamda 1750 dakika heryönü olmuş + 5000 dk.avea yönü eklemiş oluyorsunuz.Ayrıca bedava dakikalar biterse 1 ay içinde,heryönü aramanın dakikası 18,18 kuruş.Bu ücret Turkcell de 45 kuruş.Ayrıca ilgili tarifelerin linklerine girip internete bağlanma ücretlerini gördüğünüzde baya fark olduğunu farkedeceksiniz.Sizce hangisi iyi,hangisini seçmeliyiz,ben az çok kararımı verdim ama belki dikkatimi çekmeyen yada bilmediğim durumlar vardır diye bilginize başvurmak istiyorum.Hem başka arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.

İlgili linkleri de yazıyorum,linkler değişmezse verdiğim bilgilere ulaşabilirsiniz.

Turkcell Kamu Heryöne750:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/kamu/bizbizekamuheryone750
    GSMobile Eski Açık : http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturali_eski_acik.aspx

3G kullanıyorum o nedenle Turkcell ama 3G kullanmayanlar içinb ideal

• Cepten internet kullanımlarına şimdilik ilgi duymuyorum o yüzden internet konusunda yorum yapamıyacağım. 3G kalitesi konusunda 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren tüm operatörlerdeki 3G kalitesi aynı olacak diye bir haber duymuştum.3G kullanmıyorum bulunduğum yer konusunda bazı konuştuklarım bilgi sahibi olmasın diye ama 3G konusunda nasıl yapacaklarsa 1 Ocaktan itibaren tüm operatörlerin 3G kalitesi eşit olacakmış diye duydum,burda da arkadaşlar bizi bilgilendirmiş olur.
  • quote:

Cepten internet kullanımlarına şimdilik ilgi duymuyorum o yüzden internet konusunda yorum yapamıyacağım. 3G kalitesi konusunda 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren tüm operatörlerdeki 3G kalitesi aynı olacak diye bir haber duymuştum.3G kullanmıyorum bulunduğum yer konusunda bazı konuştuklarım bilgi sahibi olmasın diye ama 3G konusunda nasıl yapacaklarsa 1 Ocaktan itibaren tüm operatörlerin 3G kalitesi eşit olacakmış diye duydum,burda da arkadaşlar bizi bilgilendirmiş olur.

2 hattı aynı telefonda kullandığımdan biliyorum Turkcell içerde Çekerken Vodafone dışarda çekiyor!
  • Avea ile Turkceli nasıl karsılastırma yaparsınız. Avea 1000 degil 5000 verse kullanılmaz. Kullanamadıktan sonra ne ıse yarar o kadar dakika. Sonra verdigi dakikalari sonuna kadar kullandıgımız zaman aveanın hattımızı kapatmayacagının garantısını kım verebılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K

Avea ile Turkceli nasıl karsılastırma yaparsınız. Avea 1000 degil 5000 verse kullanılmaz. Kullanamadıktan sonra ne ıse yarar o kadar dakika. Sonra verdigi dakikalari sonuna kadar kullandıgımız zaman aveanın hattımızı kapatmayacagının garantısını kım verebılır.

Kesinlikle katılıyorum.Zaten Avea yı bırakma sebebim de buydu.Ancak şu aralar Turkcell e de kızgınım Kamu tarifesindeki oynama yüzünden
  • allah allah taktınız gs mobile eski açık tarifesine,50 tane konu açtınız,mesaj yazdınız aynı tarife ile ilgili.
    bu hareketleri bir yerden hatırlıyorum ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: 10K

Avea ile Turkceli nasıl karsılastırma yaparsınız. Avea 1000 degil 5000 verse kullanılmaz. Kullanamadıktan sonra ne ıse yarar o kadar dakika. Sonra verdigi dakikalari sonuna kadar kullandıgımız zaman aveanın hattımızı kapatmayacagının garantısını kım verebılır.

Kesinlikle katılıyorum.Zaten Avea yı bırakma sebebim de buydu.Ancak şu aralar Turkcell e de kızgınım Kamu tarifesindeki oynama yüzünden

1999 yılından sonra en az 7 sene Turkcell kullanbmış biri olarak size katılmıyorum.Turkcell kullanırken,şebeke meşgul yada şebekeye ulaşılamıyor cevaplarını iyi hatırlıyorum birini aradığım zaman.Son sene avea kullandım,sorunlarla karşılaşmadım.Operatörlerin arasında ring alışverişi vardır,turkcell aveaya port vermiyordu kendi yönüne aramalarda,avea dava açtı kazandı.Şu an aveadan turkcell yönüne aramalarda ulaşılamama sorunu yaşamıyorum hiç.Ayrıca zaten piyasa hep avealı.Sesli görüşmeler için turkcell ve avea arasında kalite sorunu olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Tarife konularında da,turkcell sitesine bakmaya bile gerek duymuyorum.Turkcell ne yaparsa altında bir bit yeniği vardır.Lütfen turkcell tarifelerinin ayrıntılarını sitelerinden inceleyin birde avea tarifelerini inceleyin.Fiyatları da tarafsız olarak karşılaştırın.Ben avea çalışanı değilim,sadece iyinin faydalının bilinmesini isterim.

• arkadaşlar lütfen dikkat...ben 1993 den buyana turkcellkullanıyordum.eşek yuku kadar para ödedim.bu dönemdedikkatımı çeken yaklaışık 8 hayalifaturaya itiraz ettimve düzelltirdim.turkcell halkımızdan haksız ve hatalı faturalarla milyarlar kazanmaktadır.kimse dava açmakla ugraşmıyor.bi de avukata mı vericegim diyor.tabıı sonuçta turkcell kazınıyor.en son kamu 1500e tukcell daha 5 ay bile olmadan % 31 zam yaptı.ben de hemen avea kamu extreye numaramı taşıdım.aylık 29.00 tl 400+1660=2000 dakika.arkadaşlarımın çogu turkcell olsa bilebana bu dakikalar artarbile.aveanın ses kalıtesi oldukça net ve iyi.göruntu kalıtesini 1 dk denedim o da ıyı.çekim gucu kalıtesine gelirsek izmirdebazı yerlerdesorun oluyor.olursa olsun neticede biziş adamı degliz.yarım saat sonra yıne ararız.parayı kaznmak kolay degil.turkceel gsmsektorunun kazık şampiyonudur.turkcell hakkında açtıgım bir dava devam ediyor.kazanacagımı zannediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

arkadaşlar lütfen dikkat...ben 1993 den buyana turkcellkullanıyordum.eşek yuku kadar para ödedim.bu dönemdedikkatımı çeken yaklaışık 8 hayalifaturaya itiraz ettimve düzelltirdim.turkcell halkımızdan haksız ve hatalı faturalarla milyarlar kazanmaktadır.kimse dava açmakla ugraşmıyor.bi de avukata mı vericegim diyor.tabıı sonuçta turkcell kazınıyor.en son kamu 1500e tukcell daha 5 ay bile olmadan % 31 zam yaptı.ben de hemen avea kamu extreye numaramı taşıdım.aylık 29.00 tl 400+1660=2000 dakika.arkadaşlarımın çogu turkcell olsa bilebana bu dakikalar artarbile.aveanın ses kalıtesi oldukça net ve iyi.göruntu kalıtesini 1 dk denedim o da ıyı.çekim gucu kalıtesine gelirsek izmirdebazı yerlerdesorun oluyor.olursa olsun neticede biziş adamı degliz.yarım saat sonra yıne ararız.parayı kaznmak kolay degil.turkceel gsmsektorunun kazık şampiyonudur.turkcell hakkında açtıgım bir dava devam ediyor.kazanacagımı zannediyorum.

Arkadaşım,inan gözlerim yaşardı,herhangi bir Operatörün çalışanı avukatı değilim,istiyorum ki insanlarımız bilinçlensin.Menfeatlerimizi bilelim.Bu devirde para kazanmak kolaymı.Paramızı akıllı kullanalım değilmi.Ben herkesi suçlamıyorum,bu forumda çok sayıda turkcell çalışanının yazdığına inanıyorum,çünkü akıl mantık almıyor yazdıklarını.Öncelikle Avea hakkında bilgi sahibi olun sonra Avea yı kötüleyin diyorum.Önyargılıca yada bilinçli sindirme amaçlı yazılar var.Sen gibi aşırı çok sayıda turkcell şikayetçisi yada turkcell mağduru var.Evet itiraf ediyorum,Turkcell ülkemizin yıldızıdır,ülkemizin dünyada gururudur,ama orta dereceli geliri olanlar turkcell için bir hiç.Eğer turkcell hattınla banka sitesine girip hesaplarına ulaşmıyorsan sadece konuşma yapıyorsan senin önemin yok.Turkcellcilerin devamlı savunduğu birşey var;kalite meselesi;arkadaşlar başka yerlerde de söyledim yine söylüyorum,2007 ye kadar turkcell kullandım,şu an avea kullanıyorum,Avea nın hiç bir eksiği yok.Daha önce avea nın çekme sorunu Turkcell in port vermemesinden kaynaklanıyordu,turkcelllileri ararken şebeke meşgul yada bulunamadı derdi.Avea davayı açtı kazandı,artık aveadan turkceli arayanlar ulaşıyor sorunsuz.
    Turkcell in reklamlarını iyi okuyun detayları iyi kurcalayın diyorum ısrarla.Gidin turkcelle ilgili başlık atılan yazıları okuyun,millet neler çekiyor öğrenin,avea nın farkını değerini anlıyacaksınız.Son olarak şunu yazmak isterim,Avea Heryöne Kamu tarifelerini kullanmamak için DeLi olmak lazım.Elinizden geliyorsa,sağlayabiliyorsanız mutlaka avea nın kamu tarifelerine geçmeye çalışın.Ayda 40 tl den fazla veremem,ayda 25 TL civarı verebilirim diyenlere şiddetle önerim Avea Kamu tarifeleri.Diğerleriyle kıyaslanamaz bile.
    Ben sık sık avea nın sitesinden mesaj yazıyorum,heryöne kamu tarifelerine referansla da alım yapın diye,sizde yazın,herkes kazansın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Ocak 2010; 22:29:20 >

• 8 senedir avea yı dağda yaylada ve bir çok şehirde kullandım ve hiç bir problem görmedim.Ama internet kullanımında fahiş fiyatlandırma var..2G de turkcll den hiç bir eksiği yok
  • 1.5 yıldır avea şirket hattı kullanıyoruz aylık fatura masrafımız %60 azaldı.Geçen yaz 2 günlüğüne Kırklareli Kıyıköyün panayır limanında kampinge gittim arkadaşların turkcell tek diş çekerken benim avea full çekiyordu..Aylık 35 tl ye 4850 dk konuşuyorum (aslında konuşamıyorum da..)..Bundan iyisi şamda kayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

1.5 yıldır avea şirket hattı kullanıyoruz aylık fatura masrafımız %60 azaldı.Geçen yaz 2 günlüğüne Kırklareli Kıyıköyün panayır limanında kampinge gittim arkadaşların turkcell tek diş çekerken benim avea full çekiyordu..Aylık 35 tl ye 4850 dk konuşuyorum (aslında konuşamıyorum da..)..Bundan iyisi şamda kayısı

Forumun sohbetvari tarzını değil net bilgilendirici tarzı öneririm.Arkadaşlarımız kötü niyetli değiller ama sanırım farkında değiller.Biraz daha detayları,karşıdakinin merak ettiklerini hissedebilmeliyiz. Neo_1 arkadaşım durumunu yazmış,keşke kullandığı tarifenin tam ismini de yazabilse,ve her yazı yazan bu tür ayrıntıları yazabilse.Çünkü bu sefer yukardaki arkadaş abi seninki hangi tarife diye sorma gereği duyacak,Neo_1 arkadaşımızda yazma gereği duyacak ve daha fazla yer ve zaman kaybı.Neo_1 belirttiğin tarife için başkasının vergi levhasını göstermelik olarak gösterebilirmiyiz ve hat iş yerinin sahibinin üstüne değil de bizim üstümüze olsa olurmu.Yani vergi levhası ile hat aynı kişi üstüne mi olmalı.Çünkü benden 14 tl az ödüyorsun benden az bedava konuşma hakkın olmasına rağmen.Zaten bana da senin tarifendeki kadar dakika yeterli ah birde diğer operatörlere 500 dk'dan fazla olsaymış.Herkesi avealı yaparsak sorun kalmaz aslında :)).Kendi operatörüm diye söylemiyorum ama tarafsız yazıyorum,tarifeleri en iyi Avea ve kalite konusunda sesli görüşme bazında turkcell den üstün bence.internet bağlantısına ve 3g ye bişey diyemiyorum.Kullanmıyorum çünkü cepten interneti ve 3 g'yi.3G konusunda da avea kullananlar memnun ama forumlarda bir şikayet var.3G detayına saplanmamak lazım derim,çünkü en önemlisi sesli görüşme değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 28 Ocak 2010; 2:01:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

1.5 yıldır avea şirket hattı kullanıyoruz aylık fatura masrafımız %60 azaldı.Geçen yaz 2 günlüğüne Kırklareli Kıyıköyün panayır limanında kampinge gittim arkadaşların turkcell tek diş çekerken benim avea full çekiyordu..Aylık 35 tl ye 4850 dk konuşuyorum (aslında konuşamıyorum da..)..Bundan iyisi şamda kayısı

Forumun sohbetvari tarzını değil net bilgilendirici tarzı öneririm.Arkadaşlarımız kötü niyetli değiller ama sanırım farkında değiller.Biraz daha detayları,karşıdakinin merak ettiklerini hissedebilmeliyiz. Neo_1 arkadaşım durumunu yazmış,keşke kullandığı tarifenin tam ismini de yazabilse,ve her yazı yazan bu tür ayrıntıları yazabilse.Çünkü bu sefer yukardaki arkadaş abi seninki hangi tarife diye sorma gereği duyacak,Neo_1 arkadaşımızda yazma gereği duyacak ve daha fazla yer ve zaman kaybı.Neo_1 belirttiğin tarife için başkasının vergi levhasını göstermelik olarak gösterebilirmiyiz ve hat iş yerinin sahibinin üstüne değil de bizim üstümüze olsa olurmu.Yani vergi levhası ile hat aynı kişi üstüne mi olmalı.Çünkü benden 14 tl az ödüyorsun benden az bedava konuşma hakkın olmasına rağmen.Zaten bana da senin tarifendeki kadar dakika yeterli ah birde diğer operatörlere 500 dk'dan fazla olsaymış.Herkesi avealı yaparsak sorun kalmaz aslında :)).Kendi operatörüm diye söylemiyorum ama tarafsız yazıyorum,tarifeleri en iyi Avea ve kalite konusunda sesli görüşme bazında turkcell den üstün bence.internet bağlantısına ve 3g ye bişey diyemiyorum.Kullanmıyorum çünkü cepten interneti ve 3 g'yi.3G konusunda da avea kullananlar memnun ama forumlarda bir şikayet var.3G detayına saplanmamak lazım derim,çünkü en önemlisi sesli görüşme değilmi?

sevgili @netanket,senin gibi uzun uzun yazmayı sevmiyorum,kestirmeden derdimi anlatmak zorundayım.Tarifemiz avea kurumsal işiniz rahat tarifesi

• Turkcell Kamu Her Yöne 750 Dakika Tarifesi: 49 TL
    750 dakika aşımından sonra konuşmanın dakikası 45 kuruş.

Avea Her Yöne Kamu Ekstra 2000 dakika : 39 TL Başka operatörden gelene 29 TL
    Dakikaları aştınız diyelim,konuşmanın dakikası 23 kuruş..

Avea Her Yöne Kamu 1500 dakika : 30 TL
    Bedava dakikaları aştınız diyelim konuşmanın dakikası 23 kuruş

Dakikaların aşımından sonra turkcell de konuşmanın dakikası 45 kuruşken avea da 23 kuruş,bu bile herşeyi açıklıyor.
    Neden daha az konuşup daha fazla ödüyorsunuz ki anlamıyorum.Yada şöyle açıklayalım:Daha fazla konuşup daha az ödemek varken
    neden daha az konuşup daha fazzla ödüyorsunuz?

Ben avea kullanıyorum,avea kullananların çoğalmasını istemem çünkü operatör içi yoğunluk olmasın diye.
    Ama kendi menfeatlerim yerine sizin menfeatlerinizi düşünmek daha dürüstçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 19 Şubat 2010; 2:14:21 >

• Turkcell Bahçelievler Siyavuşpaşa'da evin içinde ve hatta bazen balkondayken bile çekmiyor. Kışın zatürre olma ya da telefon çeksin diye eğilirken balkondan aşağı düşme tehlikesi geçirmekten sıkıldığım için hatlarımdan birini Avea'ya taşıdım. Şimdi asansörde bile konuşuyorum.
  • Turkcell kullanıyorum,turkcell iyi çekiyor diye kullanıyordum ama bence turkcell iyi çekiyor,avea çekmiyor lafı asparagas asılsız haksızca.

Aynı iş yerimde,avea kullanan arkadaşlarım var benden iyi çekiyor hatları.

Evimde kardeşim avea GSMobile kullanıyor,benden iyi çekiyor hattı.

Diyeceksiniz ki telefonunuzdan kaynaklanır,hayır telefonları değiştiriyoruz kardeşimle yine avea iyi çekiyor.Bu olay şişli de gerçekleşiyor.

Turkcell kalitelidir diye yıllarca kazık fiyatlardan konuştum,boşuna konuşmuşum.

Hep bekliyorum turkcell heryöne iyi bir tarife çıkarsın diye ama boşuna bekliyoruz sanırım.

Bu hafta Avea Taraftar hattı olan GSMobile hattına geçeceğim.Yıllarca hep boşuna durmuşum turkcell de kaliteli sanıp.

Müşteri hizmetlerini arayınca beklemek yok,sadece 30 saniyede bağlanacaksınız derler ama dakikalarca beklersin.Tek yaptıkları ballandıra ballandıra reklam.

• Turkcell hepsinden iyi çeker. Bulunduğunuz yerde sorun olabilir ancak genel anlamda diğerlerinden çok çok üstündür..

Ancak bu diğerleri konuşmuyor anlamında değildir.

Onlarlada kesintisiz iletişim kurabiliyorsunuz. Şu an Vodafone ve Avea kullanıyorum neredeyse sıfıra yakın çekim sorunu yaşıyorum İstanbulda.Biliyorumki Köye gidersem hizmet alamayacağım (ki turkcellde az çeker, diğerleri anca dağa çıkınca çeker) ancak orada sabit hat var. Çok acil olursa zaten sabit hat var sorun değil..

Yada geçen sene alışveriş yaptığımız bir yer vardı. Bayrampaşa idi sanırsam. Hatta konu açmıştım "TURKCELL HERYERDE ÇEKER" DİYE..

Orada bodrumda Turkcell full avea ve vodafone çekmiyordu ama bunlar çok önemli olduğunudüşünmüyorum. Çıkıyorum dşarı konuşuyorum..10 dk ulaşılmasın zaten sms geliyor :)

-----

Neyse başka konuya gelirsem bu gözlemimdir.

Bir tane işarkaaşım var. Beraber maçlara gideriz Beşiktaşımızın. Hem aynı işlerle uğraşıyoruz hem aynı takımız. Turkcell Kontörlü kullanıyor ve ayda minimum 250 max 350 yüklüyor.

Avea hat alacam işyerine dedi. Dedim niye ? Çalışan kız içinmiş. Dedim alsana kendine 49 luk tarifeden. Anlattı tarife detaylarını..Dedim Beşiktaşlı KARTALCELL e geçer..

"Ya volkan HERKES TURKCELL" evet dedim öyle ama böyle daha ucuza gelecek.Boşver abi ya. Turkcell herkeste var demeye devam etti..

Bunların aşılması için "PREFİXLERİN AŞILMASI LAZIM" .MNT ile uğraşılana kadar insanların ceplerine 535,532 lerin kalkması lazım zor ama imkansız değil...

• ben de turkcell'den avea her yöne kamuya geçtim. aylık 30 tl 2000 dakika. muhteşem ötesi. kapsama konusunda sıfır sorun yaşıyorum. ses kalitesi de oldukça güzel. hiçbir sıkıntım yok. teşekürler avea. bundan on sene önce şebeke içi dakikası 10 kontöre konuşturan operatörden kurtulmak güzel bir duygu. her ay 150-200 ödüyodum.benim için kusursuz iletişim = avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

ben de turkcell'den avea her yöne kamuya geçtim. aylık 30 tl 2000 dakika. muhteşem ötesi. kapsama konusunda sıfır sorun yaşıyorum. ses kalitesi de oldukça güzel. hiçbir sıkıntım yok. teşekürler avea. bundan on sene önce şebeke içi dakikası 10 kontöre konuşturan operatörden kurtulmak güzel bir duygu. her ay 150-200 ödüyodum.benim için kusursuz iletişim = avea

Yakında görürsün kusursuz iletişimi hocam

Acaba operatörler yeni üyelere iyilik yapıp sevmesini,eski üyelere de işkence çektirip gitmesini mi sağlamaya çalışıyorlar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.