Şimdi Ara

Turkcell kendi kendine tl kesiyor (-11 tl oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum samsung galaxy grand prime hattım turkcell. hazır kart kullanıcısıyım şu an paketim yok. mobil verim kapalı olduğu halde turkcell sürekli 1 tl para kesiyor 250byte internet kullanımımdan şu an -11.20 tl oldu. deli oldum nasıl para iadesi alabilirim?

Turkcell kendi kendine tl kesiyor (-11 tl oldu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 252 BYT için 1TL kalite farkı

4g ve Konum kaynaklı kapatıp deneyin .
  • bilmedigin bir yere abone filan mı olmuş acaba sordurtsaydın bir .
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    hangi hatta geçelim hocam diğerleri daha berbat
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hepsi berbatsa yerinizi değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veriyi açmayın, belli ki internet paketiniz yok o yüzden tl harcıyor.

Mobil veri kapalıymış yeni gördüm. Müşteri hizmetlerini arayın sorun, bu arada yanlışlıkla mobil veriyi 1 saniye bile açsanız belirli düzeyde veri harcanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 25 Mart 2020; 20:44:5 >
  • Çekim gücü her operatorde kötüyse en iyisine geç ve bı baz genişletici aletler var onlardan al en azından doğru düzgün internetini kullanirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4G'yi kapatıp 3G olarak kullanın. Ücretlendirme bir şekilde 4G servislerinde oluyor. Bazı telefonlar multicast mesajları gönderiyor ağa ve 4G şebekesi de tamamen IP bazlı bir ağ olduğu için bir şekilde mobil veri kapalı olsa da bu mesajlar telefondan şebekeye ulaşmayı başarıyor sanırım. Ya da başka bir teori de vardır mutlaka ama bildiğim hazır kartta paket yoksa 4G'de bu kesintileri yapıyor 4G ilk çıktığından beri.
  • türkcell hattı kullandığımda 4g ilk geldiği günlerde nisan 2016 da bendede olmuştu ...
    mobil veri ve konum kapalı olduğu halde türkcell benden sürekli 1 lira kesiyordu
    telefonumda lumia 1520 idi

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-4-5-g-ile-benden-surekli-1-lira-aliyor--115804629

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g ve volte yi kapalı tutun, 3G/2g modu açık olsun, 4g ip tabanlı olduğu için bu durum tüm operatörler de yaşanıyor Turkcell e özgü bir sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 26 Mart 2020; 9:37:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paketsiz internet kullanım iznini kaldırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.