bugün yine turkcell beni faturasıyla şok etti. 21.10 2009 günü turkcell bayisinden aylık 105 tl ödemeli 18 ay taahütlü iphone 3g aldım. nisan 2011 fatura kesimiyle iphone paketimin kontratını biticeğini yani iphone ödemesiyle alakamın olmayacağını söylemişlerdi. nisan faturam kesildi. fakat iphone paketinin devam ettiğini gördüm. aradım sordum.. evet nisanda bitmiş gözüküyor fakat arada ki fark diyerek mağdur olmamam için bir ay daha yararlanacağımı söylediler. yani 3 defa konuştum üçünde de anlamış değilim durumu. güncel tutarımda 61 lira gözüküyordu.. herhalde cihaz ücretini almayıp sadece paket ücreti alacağını düşündüm.. fakat bugün kü faturam güncel 135 tl olarak gözüküyor. tekrar aradım 70 lira daha cihaz ücreti kesilmiş dediler artı 65 iphone paketi.. hadi tamam iphone paketimin devam ettiğini farz edelim 105 lira gelmesi gerekmez mi? 135 lira nerden? arkadaşlar bu nasıl bi durumdur. ? bilgisi olan aydınlatırsa çok mutlu olurum.. teşekkürler. not(ne konuşma ne de internet kotası aşılmış değildir fatura kesim tarihi 22 mayıstır)
Zamaninda bende iPhone paketi devam etsin diye yalvarmistim resmen.
150 Lira gibi bir fiyat oduyordum onun icinde: 5000 Dakika Hediye Vardi 2000 Dakika Hediya Vardi 500 Dakika da Paket Kapsamindaydi 500 SMS Vardi 4 GB Internet Vardi
7500 Dakika var diye arkadaslarimla 6-7 Kisi Konferans konusma yapiyodum 1 saat konusuyoduk anca 420 dk. bitiyodu paketten
Simdi yerinde olsam oyle yapardim ama suan senin paketin nasil bilemiycem. Benim paketim 2. Zam etkisinden sonrakiydi. O zaman Turkcell cok fiyat degistirdi
tüm turkcellilerle 5000 dk vardı 4-5 ay yararlandım.. sonra turkcell iptal etti 40 tl karşılığında yararlandırmaya başladı. şuan ki tarifem 150 dk 150 msj 4 gb internet.. fakat fazla görüşme yapan biri değilim bende.. benim asıl kafamda ki soru nisan faturamla iphone paketimin bitmesiyle mayıs ayında da neden tekrar telefon ücreti almışlar? ki ödediğim faturaları 21.09.2009 dan mayıs ayını da da sayarsak 20 ay olmuş oluyor. 18 ay taahütle almıştım.