Şimdi Ara

Turkcell Korona Virüsten korunmak için 14 Kuralı İzleyenlere Hediye GB Veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Sağlık Bakanlığının korona virüsten korunmanın 14 kuralını Bip uygulasından izleyen ilk 10 bin kişiye 1 gb internet hediye hediyor#senyapdiye kanalından haftanın hediyesi butonuna tıklayan

kişiler gb alabiliyor. Hem sağlığımız için faydalı bilgiler öğretiyor hemde bunun yanında hediye internet veriyor beğendim bunu

• Dünya uygun fiyata mobil'de sınırsız paketler kullansın, bizde kucak dolusu para verelim 3-5 GB ın hesabını yapalım, sonra biri çıksın kimse hediye vermek zorunda değil desin, delirmemek elde değil. Ben sizin kafa yapınıza anlam veremiyorum hakkın olanı paranın karşılığını alamadığınız gibi birde şirket yalakalığı yapıyorsunuz sanki babanızın oğlu ya. Pes doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum !
  • Boşa denemeyin 1 GB gibi komik bir hediye olduğu gibi 10 bin kişi limiti koymuş, o limitte dolmuş.
  • 1 GB çok olmuş Turkcell. 500 MB falan vereydin. Şimdi millet 4K 60 FPS film falan indirir o kadar çok kotayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermiyor ki, sabahın erken saatlerin de denedik, dün 10.000 kişi'nin içerisine girememişiz senyapdiye yalan oldu...

• Demi yani. Koskoca 33 34 milyon abonesi olan şirketin verdiği hediye 1 gb üstüne üstlük bir de 10 bin kişi ile sınırlı. Bir de bu şirketin internet hızları çok yüksek yhav diyen kişiler var, ee tabi interneti çay kaşığı ile verip parayı kürekle alırsa gayet mümkün.
  • ben gece 00.17 gibi denemistim. ilk 10 bine girememistim. 00.00 da denemeden olmaz bu is.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 20 Mart 2020; 19:17:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Demi yani. Koskoca 33 34 milyon abonesi olan şirketin verdiği hediye 1 gb üstüne üstlük bir de 10 bin kişi ile sınırlı. Bir de bu şirketin internet hızları çok yüksek yhav diyen kişiler var, ee tabi interneti çay kaşığı ile verip parayı kürekle alırsa gayet mümkün.
    Kimseye hediye vermek zorunda değil , verdiğiniz taahutte her ay zorunlu hediye verilicek diye bir şeye imza atmiyorsunuz, tepkiniz komik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünya uygun fiyata mobil'de sınırsız paketler kullansın, bizde kucak dolusu para verelim 3-5 GB ın hesabını yapalım, sonra biri çıksın kimse hediye vermek zorunda değil desin, delirmemek elde değil. Ben sizin kafa yapınıza anlam veremiyorum hakkın olanı paranın karşılığını alamadığınız gibi birde şirket yalakalığı yapıyorsunuz sanki babanızın oğlu ya. Pes doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum !
  • Olaya doğru açıdan bakmak gerek.

Bizde sabit 3 operatör var. Diğerleri zibilyon gb verdi de Turkcell'mi böyle minimum da tuttu? Eğer öyle olsa tepkinde haklı olursun. Diğerlerinde hiç tık yok. Ayrıca hiçbir operatör eğer sözleşme de yazmıyorsa hediye vermek zorunda değil. Hani bu tarz yorumlarda ben like alma amacı olduğunu düşünüyorum.

Günlük sınırsız internette verse 10k kişi 34m abonesi olan bir operatör için komik olmasını geç, hakaret sayılabilecek bir rakam ama diğerleri onuda yapmıyor.

Söz konusu Turkcell olunca birileri yalaka, çalışan, fanboy oluyor ama diğerlerini kullanıpta tek birkez bile eleştirmeyenlere tek bir çift laf söylediğinizi görmedik ne hikmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 21 Mart 2020; 5:55:44 >
  • quote:

Dünya uygun fiyata mobil'de sınırsız paketler kullansın, bizde kucak dolusu para verelim 3-5 GB ın hesabını yapalım, sonra biri çıksın kimse hediye vermek zorunda değil desin, delirmemek elde değil. Ben sizin kafa yapınıza anlam veremiyorum hakkın olanı paranın karşılığını alamadığınız gibi birde şirket yalakalığı yapıyorsunuz sanki babanızın oğlu ya. Pes doğrusu diyecek bir şey bulamıyorum !
    Bakış açınızı biraz daha değiştirmeli ve beklentilerinizi biraz daha düşük tutmalısınız çünkü burası Türkiye hakkın olan para karşılığı demişsiniz ne veriyorum ki hak bekliyorum ? Ön ödemeli hat kullanıyorum aylık verdiğim tutar 55 TL bunun karşılığında 15 GB 500 dk 1000 SMS veriyor sence bu para çok mu bana nedense az geliyor , 3 paket parliement sigara 55 TL yapıyor yani günde bir paket sigara içen kişinin 3 günlük sigara parası ile ben 1 aylık iletişim ihtiyacımı karşılıyorum. Haftada +2 gb saatlikte olsa internet hediye veriyor YouTube premium kullanan biri için 1 saatlik dahi olsa şahsen benim işimi görüyor indirip izliyorum. Cuma günleri hediye İnternet veriyor bazen saatlik bazen günlük. Her hafta işten akşam eve geldim mi akşam iki saat bipten arama yaparak haftalık 5 GB kazaniyorum 4 haftadan 20 GB da buradan geliyor. #senyapdiye bip yıldızları kim 1 GB ister bil kazandan aldığım hediye internetlerde hariç saymıyorum.

Şimdi bu kadar hediye veren hangi operatör var ? Tamam verilen internet sürelerini beğenmeye bilir çoğu kişi ama eminim çoğu kişinin işine yarıyor dur .

Burada operatör savunuculugu yapmıyorum ama bazı haklarinida teslim etmek gerek turkcelin benim verdiğim aylık 150-200 TL olsaydı tarifeye evet nerede sınırsız internet vs derdim ama bazı kişiler veriyor 19/29/39 TL tarife ucreti bunuda çok görüyor ve üstelik nerede sınırsız internet diyor :) Bende bu kişilerin kafa yapisini anlamıyorum :)

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben spesifik olarak bir operatörden bahsetmedim hepsi birbirinin aynısı. Biri pahalı, biri yavaş, biri çekmez.

• Tamam, burası Türkiye diyelim ve her şeyi alt sınıf ve pahalı olarak kullanmaya alıştıralım kendimizi. Bu düşünce yapısına karşıyım ben, insanlar bu kan emici firmalar karşısın da en ufak bir hak beyanın da bulunamaz durumda. Öyle otoriter bir durumdalar ki istedikleri gibi at koşturuyor bu firmalar, şikayette bulunsanız bile hiç bir gelişme müşteri lehinde olmuyor.

• quote:

Tamam, burası Türkiye diyelim ve her şeyi alt sınıf ve pahalı olarak kullanmaya alıştıralım kendimizi. Bu düşünce yapısına karşıyım ben, insanlar bu kan emici firmalar karşısın da en ufak bir hak beyanın da bulunamaz durumda. Öyle otoriter bir durumdalar ki istedikleri gibi at koşturuyor bu firmalar, şikayette bulunsanız bile hiç bir gelişme müşteri lehinde olmuyor.
    Dostum hepsinin canı cehenneme

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

ben gece 00.17 gibi denemistim. ilk 10 bine girememistim. 00.00 da denemeden olmaz bu is.
    00:00 da denedim olmadı :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 MB neyine yetmiyor 8k izletir ö kota

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.