Şimdi Ara

TURKCELL KULLANMAYALIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: katastrof54

EN ÖNEMLİSİ GÜNEYDOĞU DAKİ TOPRAKLARIN SATILMASI.

Kim satmış nereye satmış? Bunu da bir açıklasana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloody

gerek yok ya artık türk gençleri o kadar saptırılmışki o bahsettiğin globalleşme dir küreselliktir ya böle bişe olurmu nerde türklük ( GERÇEKTEN TÜRK OLANLAR İÇİN)
    KARDEŞİM BU VATAN BİZİM NEDEN PARÇALAMA NİYETİNDESİNİZ.

şunu düşünün sen 20 sene bi evde oturuyosun çaltının biri gelio çık dışarı dio nasıl düşünürsün.?

bir gün tüm kamu daireleri özelleşitirilse adamlarsana güle güle der yönetimi bile ele alırlar.

MEDYA-TELEKOM ŞİRKETLERİ YETERLİDİR.
    MEDYAYI ELİNDE TUTAN İSTEDİĞİNE BİN, İSTEMEDİĞİNE İN DEMİYOR MU ZATEN..

UYUMAYIN ARKADAŞLAR.

HALKIDA KIŞKIRTIYORLAR EKONOMİMİZİDE ELE GEÇİRİYORLAR.
    BU TEZGAHA HALA UYANAMADIYSANIZ DAHA NE GEREKİYOR BİLMİYORUM.

ADAMLAR AÇIKÇA SÖYLEMEDİ Mİ AB BİR HIRİSTİYAN KULÜBÜDÜR DİYE?
    HER BÖLÜCÜ TOPLANTIDA MİTİNGDE TURİZM PATLAMASI YAŞANIYOR BU DA MI DİKKATİNİZİ ÇEKMEDİ?

BİR ÜLKENİN LOKOMOTİF SEKTÖRLERİ YABANCILARIN ELİNDE OLURSA EKONOMİNİN ONLARIN YÖNETİMİNDE
    OLACAĞINI HÜKÜMETLERE SİYASİLERE ADALETE İSTEDİKLERİNİ DİKTE ETTİREBİLECEKLERİNİ BİLMEK İÇİN
    İKTİSATÇI OLMAYA GEREK YOK. HANGİ BAĞIMSIZ ÜLKENİN LOKOMOTİF SEKTÖRLERİ YABANCILARIN ELİNDEDİR?

MODERNLEŞME, GLOBALLEŞME BU DEĞİL. KANDIRMAYIN KENDİNİZİ.
    GÜÇLÜ BİR ALT YAPI KURULMADAN GİRİLEN GÜMRÜK BİRLİĞİ ŞİMDİ BAŞIMIZA BELA OLDU, BUNU DÜŞÜNÜN
    BİZ NE KADAR KISA HESAPLAR YAPMIŞKEN ONLAR NE KADAR UZUN HESAPLAR YAPMIŞLAR.

BU AÇIKÇA BİR DİN VE TARİH ÇATIŞMASI. BİZ HER NE KADAR BUNU BÖYLE GÖRMEK İSTEMESEKTE.
    BİZİM İYİ NİYETLİ OLMAMIZ HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMİYOR.

EKONOMİK ZAAFLARIMIZDAN FAYDALANARAK KIBRIS İÇİN BİZİ HER SEFERİNDE SIKIŞTIRANLAR DEĞİL Mİ
    BU KONUDA YABANCILAR OLARAK BAHSETTİĞİMİZ KİTLE. PEKİ BUNLARI DAHA FAZLA KENDİMİZE ORTAK ETTİĞİMİZDE
    DAHA DA İLERİ GİDECEKLERİNİ DE Mİ GÖREMİYORSUNUZ?

BU SORULARI KENDİNİZE CEVAPLAYIN, TATMİN EDİCİ CEVAPLAR BULABİLİRSENİZ BİZLE PAYLAŞIN.

• Turkcell yabancıya satılıyor. Kapatalım Hımmmm. Başka bir isteğiniz.

Şöyle bir etrafınıza bakın. Kullandığınız eşyalara bakın. Kaç tanesi yabancı! Tuvalet kağıdı ve birkaç şey dışında hepsi yabancı. Ne olmuş peki. Vatan elden mi gitti. Bok gider. Öyle kolay mı?

Hat kapatacağınıza bu ülke için nasıl güzel birşey yaparım diye düşünün. Bir hastalığa çare bulun.
    Bir icat yapın. Güzel bir su üretin. Bir marka yaratın. Yabancılardan da bu kadar kortmayın!

Saygılar...
  • türkiyenin kapalı ekonomi donemlerini de gorduk
    istersen bir o donemlere bak bir de simdi kaydettiğimiz %10 a yakın ekonomik büyümeye bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdipCicek

Turkcell yabancıya satılıyor. Kapatalım Hımmmm. Başka bir isteğiniz.

Şöyle bir etrafınıza bakın. Kullandığınız eşyalara bakın. Kaç tanesi yabancı! Tuvalet kağıdı ve birkaç şey dışında hepsi yabancı. Ne olmuş peki. Vatan elden mi gitti. Bok gider. Öyle kolay mı?

Hat kapatacağınıza bu ülke için nasıl güzel birşey yaparım diye düşünün. Bir hastalığa çare bulun.
    Bir icat yapın. Güzel bir su üretin. Bir marka yaratın. Yabancılardan da bu kadar kortmayın!

Saygılar...

Dostum sen tuvalet kağıdıyla medyayı, telekomünikasyon sektörünü bir tutuyorsan yazma buralarda.
    Tuvalet kağıdıyla makatı temizler atarsın. Medya biraz daha farklı bir konu ok.
    Sen emuleden film falan çekerek devam et. Sana bişey demedik zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: globaltan

quote:

Orjinalden alıntı: EdipCicek

Turkcell yabancıya satılıyor. Kapatalım Hımmmm. Başka bir isteğiniz.

Saygılar...

Dostum sen tuvalet kağıdıyla medyayı, telekomünikasyon sektörünü bir tutuyorsan yazma buralarda.
    Tuvalet kağıdıyla makatı temizler atarsın. Medya biraz daha farklı bir konu ok.
    Sen emuleden film falan çekerek devam et. Sana bişey demedik zaten.

Sen bu yazıyı neyle yazdın. Bilgisayarla dimi. Klavyenin altına bakar mısın? Bilgisayarının içine bakar mısın? Bak ne yazıyor. Made in neresi yazıyor. Türk telekom yıllardır madde in türkiye cihazlarımı kullanıyor.
    Orduda kullanılan kaç tane silah madde in TR. bunlar önemli şeyler değil mi? Sadece türkcell mi yabancı olunca böyle feryat yapacaksın. Emule dediğin şey ne bilmiyorum ama o da kesin senin karşı olduğun yabancı marka birşeydir. Sen bildiğine göre.

Telekominikasyon zaten yabancıların elinde. Yıllardır. Medya zaten yabancıların elinde senelerdir. Başında sadece ahmet mehmet oturuyordu sende türk sanıyordun. Şimdi o ahmet mehmet Steve olacak o kadar. Günaydın.

Ne oldu şimdiye kadar. Vatan mı bölündü. Öyle kolay mı!

• quote:

MEDYA-TELEKOM ŞİRKETLERİ YETERLİDİR.
    MEDYAYI ELİNDE TUTAN İSTEDİĞİNE BİN, İSTEMEDİĞİNE İN DEMİYOR MU ZATEN..

UYUMAYIN ARKADAŞLAR.

HALKIDA KIŞKIRTIYORLAR EKONOMİMİZİDE ELE GEÇİRİYORLAR.
    BU TEZGAHA HALA UYANAMADIYSANIZ DAHA NE GEREKİYOR BİLMİYORUM.

ADAMLAR AÇIKÇA SÖYLEMEDİ Mİ AB BİR HIRİSTİYAN KULÜBÜDÜR DİYE?
    HER BÖLÜCÜ TOPLANTIDA MİTİNGDE TURİZM PATLAMASI YAŞANIYOR BU DA MI DİKKATİNİZİ ÇEKMEDİ?

BİR ÜLKENİN LOKOMOTİF SEKTÖRLERİ YABANCILARIN ELİNDE OLURSA EKONOMİNİN ONLARIN YÖNETİMİNDE
    OLACAĞINI HÜKÜMETLERE SİYASİLERE ADALETE İSTEDİKLERİNİ DİKTE ETTİREBİLECEKLERİNİ BİLMEK İÇİN
    İKTİSATÇI OLMAYA GEREK YOK. HANGİ BAĞIMSIZ ÜLKENİN LOKOMOTİF SEKTÖRLERİ YABANCILARIN ELİNDEDİR?

MODERNLEŞME, GLOBALLEŞME BU DEĞİL. KANDIRMAYIN KENDİNİZİ.
    GÜÇLÜ BİR ALT YAPI KURULMADAN GİRİLEN GÜMRÜK BİRLİĞİ ŞİMDİ BAŞIMIZA BELA OLDU, BUNU DÜŞÜNÜN
    BİZ NE KADAR KISA HESAPLAR YAPMIŞKEN ONLAR NE KADAR UZUN HESAPLAR YAPMIŞLAR.

BU AÇIKÇA BİR DİN VE TARİH ÇATIŞMASI. BİZ HER NE KADAR BUNU BÖYLE GÖRMEK İSTEMESEKTE.
    BİZİM İYİ NİYETLİ OLMAMIZ HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMİYOR.

EKONOMİK ZAAFLARIMIZDAN FAYDALANARAK KIBRIS İÇİN BİZİ HER SEFERİNDE SIKIŞTIRANLAR DEĞİL Mİ
    BU KONUDA YABANCILAR OLARAK BAHSETTİĞİMİZ KİTLE. PEKİ BUNLARI DAHA FAZLA KENDİMİZE ORTAK ETTİĞİMİZDE
    DAHA DA İLERİ GİDECEKLERİNİ DE Mİ GÖREMİYORSUNUZ?

BU SORULARI KENDİNİZE CEVAPLAYIN, TATMİN EDİCİ CEVAPLAR BULABİLİRSENİZ BİZLE PAYLAŞIN.

Başka yerlerden kopyaladığın yazılarla buraya post gönderme. Buraya kendi beynindekileri yaz. Tabi birşeyler varsa.

Sizlere Aydın Doğan gibi yalaka, kan emici adamlar lazım, değil mi?

Benim hattım TURKCELL, ayrıca her ay faturasına ödediğim her kuruşu helal ediyorum. Bana en gerekli olduğu zaman kullanamadığım telefonu ne yapacağım ki? Avea ve Telsim'de, TURKCELL gibi (verebiliyorsa) hizmet versin, onları kullanalım. Dandikten operatörlere para harcayacak kadar zengin değilim.

EDIT: O zaman hiç bir elektronik eşya kullanma. Ne de olsa hepsinin üzerinde, içinde yabancı markalar var öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 1 Nisan 2005, 15:42:50 >

• arkadaşa katılıyorum türkiye gizli gizli elden gidiyor akdenizde ve güney doguda büyük topraklar satıldığını söylüyorlar zaten amerika için incirlik akdeniz ve güneydoğu toprakları önemli akp ye oy verenler şimdi üzülmeye başladılar ülke elden gidiyor diye
    bu konuyu açan ve destek verenlere teşekkür ederim böyle şeylerde konuşulmalı herşey pc de fsp puan buna benzer şeyler değil ayrıca dalga geçilecek konularda değil bütün bunları devletten veya başkaları gelip direkt söylemez zaten söyleyecek kimse yokki adamlar kara para aklıyorlar ama yayınlayacak kanal ve gazeteler zaten kendilerinin böylelikle hiç birşeyden haberimiz olmuyor

önemli not:arkadaşlar seçimlerde bende dahil olmak üzere oy verveye sıcak bakmıyoruz ama bunu yenmemiz lazım bence oy vermeye herkes gitmeli ve çok iyi seçmeliyiz oy vereceğimiz insanları
    birşey daha eklemek istiyorum kıyaslamak gibi düşünmeyelim lütfen ama türkiyeye atatürkten sonra yönetimde yer almış en iyi adam CUMHURBAŞKANIMIZ AHMET NECDET SEZER dir bunuda söylemek gereği duydum bu yazıyı okuyan arkadaşlara teşekkürler....

birde dizi seyretmediğimi belirtmek isterim o kadar düşük karakterli değilim mesajda yazım hatalrı varsa özür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetah_first -- 1 Nisan 2005, 15:55:37 >

• bence de kullanmayalım fkt benim nedenim farklı.turkcell piyasaya hakim olduğu için kullanıcıları sömürüyor.halbuki avea çok daha uygun tarifeler sunuyor fkt insanlar numara değiştirmek istemediği için t.cell de devam ediyor.gelin avea ya geçelim t.cell in sömürme düzenini durduralım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogencer

bence de kullanmayalım fkt benim nedenim farklı.turkcell piyasaya hakim olduğu için kullanıcıları sömürüyor.halbuki avea çok daha uygun tarifeler sunuyor fkt insanlar numara değiştirmek istemediği için t.cell de devam ediyor.gelin avea ya geçelim t.cell in sömürme düzenini durduralım.

Ya Aslında Bir Yandan Doğru Söylüyorsun.FAkat İnsanlar Numaralarına Alışmışlar ve Numaralarının Değiştirmek Zor Geliyor... Ben Değiştirmek ZorundayımÇok Sapık Dadandıda
    nEyse Ya aRtık TarTıSmak iStemiy0rum we Lıyorum..
    ogencer Seni diiL YanLiS aNLamAni İStemEm

• Bu satılan şirketlerin büyük hisse oranları zaten yabancılara aitti. Sadece siz bunun farkında değildiniz. Şirketleri yabancılara satmakla vatan bölünmez, parçalanmaz.

Vatan, bayrak yakmakla, Atatürk'e dil uzatmakla bölünür.

Buralarda ahkam keseceğinize, bayrak yakanları, Türk dil, din ve geleneklerine hakaret edenleri, Atatürk'e dil uzatanları bulup sindirmeye çalışın. Bunu başardığımız sürece bu vatanı kimse satamaz.
  • quote:

SİZİ TURKCELL HATLARI İPTAL ETMEYE DAVET EDİYORUM.

AYRICA KONUNUN DİĞER BİR BACAĞIDA MEDYA SEKTÖRÜNDE GERÇEKLEŞECEK.
    KISA BİR SÜRE İÇİNDE TSMF CEM UZAN'DAN EL KOYMAK SURETİYLE ALDIĞI MEDYA KURULUŞLARINI
    YABANCI YATIRIMCILARA SATACAK.
    TELEKOMÜNİKASYON KURUMLARI VE MEDYA KURULUŞLARI TEKER TEKER GİDİYOR.
    BU PROFİLİ SADECE SÖMÜRGE OLAN ÜLKELERDE GÖREBİLİRSİNİZ.

2010'DA X ÜLKENİN EYALETİNDE YAŞADIĞINIZ İÇİN ELİNİZDEKİ KİMLİKLER DE DEĞİŞECEK.
    BİLGİNİZE VE İLGİNİZE.

"İSTEMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ, İSTEMEDİĞİNİZİ GÖSTERİN"

olayın türkselle ne alakası var anlayamadım.. awea türksel gibi heryerden çekecekse alayım

• SANANE!!!
  • quote:

SİZİ TURKCELL HATLARI İPTAL ETMEYE DAVET EDİYORUM.

AYRICA KONUNUN DİĞER BİR BACAĞIDA MEDYA SEKTÖRÜNDE GERÇEKLEŞECEK.
    KISA BİR SÜRE İÇİNDE TSMF CEM UZAN'DAN EL KOYMAK SURETİYLE ALDIĞI MEDYA KURULUŞLARINI
    YABANCI YATIRIMCILARA SATACAK.
    TELEKOMÜNİKASYON KURUMLARI VE MEDYA KURULUŞLARI TEKER TEKER GİDİYOR.
    BU PROFİLİ SADECE SÖMÜRGE OLAN ÜLKELERDE GÖREBİLİRSİNİZ.

2010'DA X ÜLKENİN EYALETİNDE YAŞADIĞINIZ İÇİN ELİNİZDEKİ KİMLİKLER DE DEĞİŞECEK.
    BİLGİNİZE VE İLGİNİZE.

"İSTEMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ, İSTEMEDİĞİNİZİ GÖSTERİN"

kardeş ne demek istedin anlayamadım tükcell filan hayırdır !!!! adı üstünde TÜRK celll

• turkcell satılması ve diger karlı kuruluşların yabancılara satılması biraz insanın icini burmuyor degil..yabancı sermaye gelsin dendi iyi hoşta elimizdekini alsın denmediki benim cıkardıgım mana yeni yatırımlar olacaktı bu yatırım sayılmaz..yeni yatırımlar yeni iş alanları istiyoruz,,birde su yönü var ucuz satılıyor,,aria kurulurken sadece devlete 1 milyar dollar verildi turkcell nasıl bu kadarcık paraya gidiyor hemde bayagı önemli miktarı...
  • cewaplıorum oha!!!
    ya arkadaşlar forumda bi bayrak bi turkcell gidio ellebette bayrağa saygı sonsuz içimisdeki miillli duygular başka ama uyumayın ya uyutuolar sizi bu konularla nedden gerçek enflasyon oranı weya 5 kat artan dış borçtan bahsedilmioda sizi bunlara yonlendirolar daha neler lutfen biras duyarlı olalım!
  • yaw zaten ben onları 1 yıldır protesto ediyorum,isterse kazıkcell batsın bana ne? ben telsimciyim. Yetiş cem uzan
  • Ya bırakın boyle geri kalmış zihniyeti global bir dünyada butür alımlar gayet doğal
    bu tür alımlar kaç yıldır devam ediyor Türkiye nin önünün açılması için bu tür yabancı girişimciler gerekli

Sizin gibi zihniyette olanlar dan biride devletin en tepesindeki Sn. Cumhurbaşkanımız yasayı iptal etti ya.
    Varmı boyle bişey.

Size bir ornek bugün dünyada şirket evliliklerinin vede satışlarının en çok olduğu ülke daha düne kadar kominist geçinen ÇİN.Çin yabancı sermayeye kucağını tamamiyle açmış durumda biz hala yok satalımmı yok satmayalımmı diye düşünüyoz ondan sonra satacan yine bir türke yine batıracak şirketi biraz aşın kendinizi ya

Siz diyorsunuz ki bugün kurtlar vadisinde biz kıyıda köşede saklanmış kuzu olalım diyorsunuz ben diyorumki gelin bu sofrada bizde olalım en kral kurdundan yani bu vadide yaşamak istiyosan sende kurt olacam Polatlar sadece filimlerde olur ona göre...

• quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

Galiba akşam zırtlar vadisi vardı. Nedendir bilinmez, böyle dizilerin ertesi günü böyle bir kaç tane dengesiz, ne dediğini bilmeden çıkıp avazı çıktığı kadar bağırıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

süpersin dostum.
    şu an zamanım yok birşeyler yazamıyorum ancak birşey demeden de gidemicem
    bu konuyu açan ve destekleyen adamlar yeri gelir "kürtler" der olay çıkarır yeri gelir "filistin" der olay çıkarır yeri gelir "din, iman" der olay çıkartır yeri gelir alır Türk bayrağını yerlerde dolandırır.ASIL KAPATILMASI GEREKEN TÜRKCELL HATLARIMIZ DEĞİL SİZİN O MİNİCİK BEYİNLERİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous -- 1 Nisan 2005, 17:28:04 >

• quote:

BAZI ARKADAŞLAR DAMAT FERİT KADAR GLOBALLEŞMİŞLER DE BİR KISMIMIZ DIŞARIDA KALMIŞ.

VİZYON, GLOBALLEŞME IVIR ZIVIR BİR SÜRÜ SÜSLÜ KAVRAMI ÇOK GÜZEL KOYMUŞSUNUZ ORTAYA

nickinle söylediklerin çelişiyor globaltan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.