Şimdi Ara

TURKCELL KULLANMAYALIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİZİ TURKCELL HATLARI İPTAL ETMEYE DAVET EDİYORUM.

AYRICA KONUNUN DİĞER BİR BACAĞIDA MEDYA SEKTÖRÜNDE GERÇEKLEŞECEK.
    KISA BİR SÜRE İÇİNDE TSMF CEM UZAN'DAN EL KOYMAK SURETİYLE ALDIĞI MEDYA KURULUŞLARINI
    YABANCI YATIRIMCILARA SATACAK.
    TELEKOMÜNİKASYON KURUMLARI VE MEDYA KURULUŞLARI TEKER TEKER GİDİYOR.
    BU PROFİLİ SADECE SÖMÜRGE OLAN ÜLKELERDE GÖREBİLİRSİNİZ.

2010'DA X ÜLKENİN EYALETİNDE YAŞADIĞINIZ İÇİN ELİNİZDEKİ KİMLİKLER DE DEĞİŞECEK.
    BİLGİNİZE VE İLGİNİZE.

"İSTEMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ, İSTEMEDİĞİNİZİ GÖSTERİN"

• anlaşılmadı mı?

ooo öle yok işte, hem keyfim kaçmasın hemde bizi oymasınlar olmuyo burda.
    yakınmaya devam.

Atam izindeyiz. (hanımla, evet plajdan arıyorum, sonra görüşürüz)..
  • Örnek verirmisin..... Böyle sömürlen bi ülkeyi....

Türkiye ancak yer yüzünde 1 tane türk kalmazsa yok olur Türk var oldukça türkiye var olacak......
  • insanın inanası gelmiyo hala bu düşünce yapsında insanların olduğuna ..yani türkcell in büyük bi hissesi satıldı diye kullanmayalım zihniyeti bizi yiyip bitiren dünyaya açılmamızı engelleyen kara bi tarantula örümceği herkesin beyninde gezinmekte .. bırak dünyaya açılalım kimsenin ülkeyi bölmek istedği falan yok kimsenin ülkeyi istila etmek bi kaygısı yok öyle bi paranoya hakim tüm millete,milletin işi gücü yok ülkeni elinden alıp sömürge yapıcak ,aklım almıyo benim .. biraz geniş wizyon bakmak gerekli . profesyonel düşünmenin zamanı geldide geçiyo bile ..... kabuktan çıkmak lazım ..
  • kardeşim ne iptal etmesi yakında telekomda yabancılara satılır sen şimdiden adsl hattını iptal ettir..

quote:

Orjinalden alıntı: BuZy

insanın inanası gelmiyo hala bu düşünce yapsında insanların olduğuna ..yani türkcell in büyük bi hissesi satıldı diye kullanmayalım zihniyeti bizi yiyip bitiren dünyaya açılmamızı engelleyen kara bi tarantula örümceği herkesin beyninde gezinmekte .. bırak dünyaya açılalım kimsenin ülkeyi bölmek istedği falan yok kimsenin ülkeyi istila etmek bi kaygısı yok öyle bi paranoya hakim tüm millete,milletin işi gücü yok ülkeni elinden alıp sömürge yapıcak ,aklım almıyo benim .. biraz geniş wizyon bakmak gerekli . profesyonel düşünmenin zamanı geldide geçiyo bile ..... kabuktan çıkmak lazım ..

• ne diyosun anlamadım ben .. banlamanın sebebni açıklarmısn bana ..
  • ben turkcell hattlarını iptal ettirelim diyen arkadaşı banlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell vs Vodafone
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ha pardon benden alıntı yapmışsın da .. o bakımdan sorry
  • ya siz niye yabancı penetrasyonuna bu kadar karsınız anlamadım
    butun gelimiş ekonomilere bakın bakalım nasıl bir globalleşme içersinde yer alıyorlar.
    Bugun Beko Grundig firmasını satın alıyor
    peki yurt dısında grundig markası satılmıyor mu
    aman bunalrı turkler yapıyor biz almayalım mı diyorlar
    o zaman turkiyede satılan hiç bir yabancı urunu almayın
    o giydiginiz levis kotları da almayın o zaman
    yabancı sermaye nin gelmesi turkiye ekonomisinin gelişmekte oldugunun en buyuk kanıtı
    biz ne kadar cok yabancı yatırımcı ve girişimcileri ülkemize çekebilirsek o oranda kaynak ve istihdam saglamıs oluruz.
    lütfen olayalara böyle dar kalıplardan yaklaşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: globaltan

anlaşılmadı mı?

ooo öle yok işte, hem keyfim kaçmasın hemde bizi oymasınlar olmuyo burda.
    yakınmaya devam.

Atam izindeyiz. (hanımla, evet plajdan arıyorum, sonra görüşürüz)..

Sen ne saçmalıyorsun? Hem sen kimsin de senin sözünle hattımı değiştireceğim ki?

EDIT: Şu anda oyunlan birini göremiyorum. Ayrıca böyle bir feryat da yok. Ancak sen oyuluyorsan o başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 1 Nisan 2005, 14:02:04 >
  • turkcell in satılmasıyla bişey olmaz. turkcell bir devlet kurumu değildir. önemli olan tt. yabancılar alasın yada yabancılara satılması. çünkü türktelekom un stratejik açıdan çok önemi var...
  • +1 , bu bir tercih meselesidir, bu sektördeki tek operatör turkcell değil sonuçta, yabancılar bizim ürünlerimizi kullanırken iyi de , biz onlarınkini kullanırken mi kötü oluyor? bugün kullandığın "ithal" cep telefonu olmasa TURKCELL türk olsa ne olur olmasa ne olur?
  • sanki bütün kullandığın ürünler yerli malı yurdun malı...arkadaşın dediği gibi olsa ne olur olmasa ne olur
  • Turkcell hattınızı iptal edin Geçin AveA'ya Telsime'de görün konuşabiliyormusunuz akşamları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

Örnek verirmisin..... Böyle sömürlen bi ülkeyi....

Türkiye ancak yer yüzünde 1 tane türk kalmazsa yok olur Türk var oldukça türkiye var olacak......

ÜLKEMİZ YABANCILARA SATILIOR FARKINDA DEĞİLMİSİN HALA EĞER DİPLAMASİ ÜZERİNDEN YAPAMIYORLARSA BU ŞEREFSİZLER KAĞIT ÜZERİNDE YAPIOR.

BÜTÜN HÜKÜMETE

ALLAH'IM SEN TÜRK'Ü KORU!

ÖRNEKMİ İSTİYORSUN ;

1) BU HÜKÜMET BİR YASA ÇIKARIP AVRUPADA YAŞAYAN YABANCILARA EĞER ELLERİNDE TAPULARI VARSA TOPRAKLARINI GERİ VERMEYİ VAAD ETTİ. EY HÜKÜMET BU ÜLKE BU TOPRAKLARI KANLA KANLA VERİR. SENİN 3 KITAYA HÜKMETTİĞİN OSMANLININ TOPRAKLARI NERDE?
    2)TÜM KAMU MALLARI ÖZELLEŞTİRİLİOR.YAKINDA ARABALARI SÜRDÜĞÜMÜZ YOLLARIMIZ BİLE ÖZELLEŞTİRİLECEK.
    3)amerika bugun hala türkiyeyi arka bahçesi olarak görüyor. dikkat et cok yakında müttefiğinle savaşacaksın.

Yetermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody -- 1 Nisan 2005, 14:17:13 >

• 0Ldu Canım q0rürSem söLerim bEnim 0qLanA
    Sen iptaL ettiR C0k iStiy0rSan...
    Sanki kuLLandiqin Butun maLLar türK MaLı .. 0 Zaman biLqiSayArınıDa Sat

• quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

0Ldu Canım q0rürSem söLerim bEnim 0qLanA
    Sen iptaL ettiR C0k iStiy0rSan...
    Sanki kuLLandiqin Butun maLLar türK MaLı .. 0 Zaman biLqiSayArınıDa Sat

ben kullanmayınmı dedim onların mallarını adamlar ülkemize giriyorlar dedim adamlar ülkemizi satıyor dedim

senin galiba kulakların (gözlerin) başka bir yerinde!

• BAZI ARKADAŞLAR DAMAT FERİT KADAR GLOBALLEŞMİŞLER DE BİR KISMIMIZ DIŞARIDA KALMIŞ.

VİZYON, GLOBALLEŞME IVIR ZIVIR BİR SÜRÜ SÜSLÜ KAVRAMI ÇOK GÜZEL KOYMUŞSUNUZ ORTAYA KUTLARIM,
    ŞİMDİDE ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE KOYUN, RESMİN BÜTÜNÜNÜ GÖRMEYE ÇALIŞIN.

UZATMAYA GEREK YOK. BU ADIMLARLA KONTROL EDİLMEK İSTENEN BAĞIMSIZ MÜSLÜMAN TÜRKİYE'DİR.
    ÇÜNKÜ GELECEKTE HIRİSTİYANLAR İÇİN EN ÖNEMLİ TEHLİKEYİ OLUŞTURUYOR.
    ÇÜNKÜ DİĞER MÜSLÜMAN DEVLETLERE ÖNCÜLÜK EDEBİLECEK, ONLARI ÖRGÜTLEYİP YÖNETEBİLECEK TEK DEVLET.
    BU DA HIRİSTİYANLARIN RAHATINI KAÇIRIYOR. BU KADAR BASİT BİR HESABIN ÜRÜNÜ HERŞEY.

BÖYLE GENİŞ İNSAN PROFİLİ ÇİZEREK ÇÖZÜM ÜRETİLMİYOR.

YABANCI SERMAYEYE KARŞI DEĞİLİM, AMA BAZI SEKTÖRLER DİĞERLERİNDEN FARKLIDIR. ONLARI AYIRMAK GEREKİYOR.

• gerek yok ya artık türk gençleri o kadar saptırılmışki o bahsettiğin globalleşme dir küreselliktir ya böle bişe olurmu nerde türklük ( GERÇEKTEN TÜRK OLANLAR İÇİN)
    KARDEŞİM BU VATAN BİZİM NEDEN PARÇALAMA NİYETİNDESİNİZ.

şunu düşünün sen 20 sene bi evde oturuyosun çaltının biri gelio çık dışarı dio nasıl düşünürsün.?

bir gün tüm kamu daireleri özelleşitirilse adamlarsana güle güle der yönetimi bile ele alırlar.
  • EN ÖNEMLİSİ GÜNEYDOĞU DAKİ TOPRAKLARIN SATILMASI.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.