Şimdi Ara

Turkcell Lifecell Fırsat Süper Kampanyası - 6GB - 750DK - 100SMS 39 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
12
Favori
16.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Diğer tarafta 30 gün doldurmalısın.
    cok teşekkür ederim hocam pişman oldumda net kalitesi çok kötü, Allah razı olsun 1 ay sonra geri döneyim
  • internetten numara taşırken neden çoğu tarife çıkmıyor acaba bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

lifecell 5gb faturasız hattı tek gecerım...faturalı almayın benden tavsıye...
    Bende bu paketi kullanıyorum. bu ay 34 tl ile yeniledim paketi.
    Ama konuda bahsedilen pakete eşimin hattını geçirebilirim, vodafone faturalıda 1 yıldır taahhut bitiyor temmuz da, son fatura dönemine girildi turkcell de paket bakıyorduk sarı günler paketinemi geçsek diyordu ama buda makbul gibi duruyor.
  • Hocam şimdi ben geçen ay turkcell e geçiş yaptım 39 liraya turbo 3 gb yanında 2 gb ile özel ve 2 gb haydi gel ile toplam 7 gb. Ben şimdi bu tarifeye geçersem ile özel ve haydi gel iptal olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Olmaz. Sadece şöyle bir bilgi var oda seni kapsamıyor.

Kampanyadan Turbo Fırsat Midi, Turbo Fırsat Plus, Lifecell Fırsat Maksi, Lifecell Fırsat Ekstra paketlerindeki aboneler yararlanamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Haziran 2019; 5:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Olmaz. Sadece şöyle bir bilgi var oda seni kapsamıyor.

Kampanyadan Turbo Fırsat Midi, Turbo Fırsat Plus, Lifecell Fırsat Maksi, Lifecell Fırsat Ekstra paketlerindeki aboneler yararlanamayacaktır.
    Yani ben bugün tarifeye geçsem 6+2+2 gb mı olacak benim paket öyleyse harika bu arada benim tarifenin adı lifecell fırsat midi olarak geçiyor sanırım dijital operatör üzerinden kendim geçiş yapabiliyorum uugulamada hemen al seçeneği aktif çünkü

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    1 fatura dönemin dolduysa geçebilirsin.

Tarife değişikliklerinde eski faydalar aynen devam eder. Sadece yeni güncellemede süper hediye faydaları siliniyor o kadar.

• Arkadaşlar bu tarifeyi düşünüyorum ama bana 6 gb yetmez her ay farklı hediye gb alabileceğim kombinasyonlar varmı rica etsem

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam son bişey daha. Dijital operatör uygulamasında satın al seçeneği var onu tıklayınca resimdeki ekran geliyor. Bunu doldurup al deyince benim şimdi kullandığım tarife otomatikman iptal mı olacak? Turkcell Lifecell Fırsat Süper Kampanyası - 6GB - 750DK - 100SMS 39 TL!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Hocam son bişey daha. Dijital operatör uygulamasında satın al seçeneği var onu tıklayınca resimdeki ekran geliyor. Bunu doldurup al deyince benim şimdi kullandığım tarife otomatikman iptal mı olacak?
    Bu işlemi müşteri hizmetlerini arayıp yaptırın.

• Arkadaşlar life cell sonuçta internet hattin üzerinden konuşmayı falan sağlıyor gibi bişey okumuştum bir ara normal Turkcell kalite sini sagliyormu yani köye falan gittiğimizde çekme problemi yasanirmi benim şu an hattım Vodafone ve köyde çekmesinde problem var konuşma yapılıyor ancak internet çekmiyor

• 3F3F3RH4T 3 kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsin hocam.

• Faturalıda haydi gel hediyesi yok, facebook 2GB hediyesi var.

• suaybdeniz kullanıcısına yanıt
    Bayiiden yapabilirsin ancak.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam konu için teşekkürler az önce sorunsuz geçiş yaptım 6+2+2 gb 39 lira efsane oldu benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Hocam konu için teşekkürler az önce sorunsuz geçiş yaptım 6+2+2 gb 39 lira efsane oldu benim için
    Hocam 2+2 nereden geliyor aydınlatırmısın

• freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen ay lifecell fırsat midi 3 gb tarifesine geçmiştim39 liraya bundan dolayı antalya ile özel 2 gb ve faturalı haydi gel 2 gb 12 ay boyunca hattıma tanımlandı.

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    lifecell ve turkcell ayrı şey gibi yazmışsın gibi geldi. gittiğin yerde türkcell baz istasyonu uzaksa çekmez haliyle. internetten konuşma dediğin de muhtemeeln bip uygulaması üzerinden. ama orda da aldığın paketin bipten bipe mi bipten her yöne mi olduğuna dikkat etmen lazım.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    TT de de sadece yeni gelenlere var. Yıllardır TT kullanıyorum AVEA dan beri. Her sözleşme bitiminde bir kavga dövüş sonra anca indirim alabiliyoruz. Sözleşmem bitti arıyacağım bir türlü fırsat bulamadım. 35 lira faturam 50 liraya çıkmış. Bakalım ne kadar indirim verecekler.

Belki ben de biraz turkcell kullanır sonra TT ye geri dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

TT de de sadece yeni gelenlere var. Yıllardır TT kullanıyorum AVEA dan beri. Her sözleşme bitiminde bir kavga dövüş sonra anca indirim alabiliyoruz. Sözleşmem bitti arıyacağım bir türlü fırsat bulamadım. 35 lira faturam 50 liraya çıkmış. Bakalım ne kadar indirim verecekler.

Belki ben de biraz turkcell kullanır sonra TT ye geri dönerim
    Hocam meraba. Bende aynı senin gibi 35 tl ye kullanıyordum şimdi taahhüdüm bitti 50 tl ye çıktı. Bi çıkış yolu bulursan banada haber et sana zahmet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.