Şimdi Ara

Turkcell Lifecell Fırsat Süper Kampanyası - 6GB - 750DK - 100SMS 39 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
12
Favori
16.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekepan

turkcell faturalali dayım, taahhüt bitimine 1 hafta kalmıştı.

532 yi aradım, sesli yanıt sistemine "müşteri hizmetleri ile görüşmek istiyorum" deyince yine sesli yanıt sistemine yönlendiriyor. ardından "ben müşteri değil miyim?" deyince direk müşteri hizmetlerine bağlanıyor.

temsilciye, hattımı taşımadan önce son bir kez aradım, avantajlı teklifiniz var mı diye sordum.
    6gb + 1000dk +100sms +uygulama internetleri içeren lifecell+avantaj tarifesini 39 TL den teklif ettiler, kabul ettim.

daha öncesinde arayıp teklif ettiklerini kabul etmemiştim

aynı durumda olanlar bu şekilde deneyebilir
    Ben de aynı durumdayım. Görüştüğümde tahahüt bitmeden geçilmiyor son faturanız da çıktıktan sonra arayın tarifeye geçiş işleminizi yapalım dediler. Birde gider ayak tahahhüt bozmayalım şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• axemanxx A kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcellin kampanyaları mı daha çok avantajları yoksa vodafone mi ? Freezone, gcnturkcell anlamında soruyorum.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    enterasan olmuş. teşekkür ediyorum bilgilendirme için
  • Bu tarifeye geçemiyorum. Çıkmıyor tarife ya. Numara taşıma ile geçmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 22 Temmuz 2019; 11:48:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 22 Temmuz 2019; 11:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Bu tarifeye geçemiyorum. Çıkmıyor tarife ya. Numara taşıma ile geçmeye çalışıyorum
    Bugün bayiden geçiş işlemlerini başlattım. Bayinin de haberi yoktu. Gösterince buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: axemanxx

Ben de aynı durumdayım. Görüştüğümde tahahüt bitmeden geçilmiyor son faturanız da çıktıktan sonra arayın tarifeye geçiş işleminizi yapalım dediler. Birde gider ayak tahahhüt bozmayalım şimdi.

Alıntıları Göster
    ben taahhütümün bitmesine 20 gün kala geçtim. lifecell fırsat 5 gb tarifesinden herhangi bir ek ücret göstermiyor. uygulama üzerinden geçiş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

5 yıldır avea 1500 dakika 6gb prime 34 tl ödüyordum indirim yapmadılar 55 - 60 tl küsür fiyat söylüyorlardı 2 kez aradım indirim yapmadılar bugün bu kampanyaya geçtim

Alıntıları Göster
    Hocam ben de tt 8gb 39₺ ye kullanıyorum. Bugün taahütüm bitti. 1 haftadır tt a mail atıyorum her aramalarında 45₺ ye aynı tarifeyi teklif ediyorlar. Ben de kabul etmedim Turkcell e geçeceğim internetteki numara taşıma başvurusunda bu tarife yok. Direk bayiye mi gidip yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Hocam ben de tt 8gb 39₺ ye kullanıyorum. Bugün taahütüm bitti. 1 haftadır tt a mail atıyorum her aramalarında 45₺ ye aynı tarifeyi teklif ediyorlar. Ben de kabul etmedim Turkcell e geçeceğim internetteki numara taşıma başvurusunda bu tarife yok. Direk bayiye mi gidip yaptınız?

Alıntıları Göster
    evet acele et 2-3 günü varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

evet acele et 2-3 günü varmış

Alıntıları Göster
    Sağol hocam başvurdum bugün

• Beyler bende buna geçiş yapabilmek adına türkcell de taahhüdümü bozup türk telekoma geçiş yaptım. Yarın türk telekom hattım aktif olur olmaz da türkcell'e geçiş işlemi başlatacağım. Tekrar türkcell'e geçene kadar geçen 2-3 günlük bekleme süresinde kullanabileceğim net vs nasıl ayaralayabilirim türk telekomda, bilen varsa çok acil yardımcı olur musunuz

• Turk telekomdaki tahaattum 15 agustosta bitiyor ne zaman tasima yapmak gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Turk telekomdaki tahaattum 15 agustosta bitiyor ne zaman tasima yapmak gerekir?
    Son ayın içerisinde yapılabiliyor diye biliyorum hocam.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu 2-3 gün süresi kalmışın bir linki, görseli var mı? Ben de ona göre geçiş yapmak istiyorum ama Ağustos ayında bir durumum var ona göre karar vermek istiyorum. Ama kesin işte 26 Temmuz’a kadar diyorsa geçişi başlatacağım.

Sitesinde aşağıdaki bilgi yer alıyor, 90 gün ise 26.09’a kadar mı sürüyor demek acaba?

‘27.06.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelenler faydalanabilir.’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 24 Temmuz 2019; 21:24:58 >
  • Bu tarifeye internet üzerinden geçme yolu yok galiba. Tarifeyi göstermiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Herhangi bir lifecell faturalida bunu kullanabilirmiyiz?

• Pakerler bittigin otomatik durma özelligi gibi birşey var mı?
    yani faturanın 39tl^den daha fazla gelme durumu söz konusu mu?
    Vodafondan yedigim kazık ile birlikte yaklaşık 9 senedir faturalı hat kullanmıyorum. sürpriz cıkartmıyorlarsa tarife cazip.
  • X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:20:28 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.