Şimdi Ara

Turkcell MaxiPlus 5 yardım lütfen.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
21.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shéwky

quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

Arkadaşlar bana yardımcı olabılırsenız sevinirim. Turkcell MaxiPlus 5 kullanıyorum bende gayet memnunum hiç bir sikayetim yok fakat şu son günlerde dikkatimi ceken birsey oldu. Benim telefonun saati diger saatlere göre 5-6 dakika geri kalıyor. Sabah ayarlıyorum akşama kadar 6 dakika geride kalmış oluyor. ne gibi bir sorun olabilir ki yardım edebılecek varmı bana ?

belki de sistem takılıyordur... o takılmalar/duraksamalar yüzünden oluyordur

sistem bakımı gerekebilir

Daha telefon 1-2 haftalık zaten. sabah ayarlamıştım mesela şuanda olması gerekenden 2 dakika geride geliyor.

• quote:

Daha telefon 1-2 haftalık zaten. sabah ayarlamıştım mesela şuanda olması gerekenden 2 dakika geride geliyor.

çok değişik

saat ayarlarından otomatik ayarlanmayı işaretleyip dener misin ?
  • quote:

quote:

çok değişik

O ayarı işaretlediğimde telefon 24 dakika geriden geliyor. Ve o işareti tıkladığımda kendim manuel olarak saat kısmına dokunamıyorum :( hep böyle olmadık sorunlar beni buluyor yaa !

Edit : Bakalım o otomatik ayarlamayı işaretledim telefonu tekrardan acıp kapattım.şuanda saat güncel. umarım geri kalmaz :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksenyuz -- 6 Ekim 2012; 9:06:53 >

• quote:

quote:

quote:

çok değişik

O ayarı işaretlediğimde telefon 24 dakika geriden geliyor. Ve o işareti tıkladığımda kendim manuel olarak saat kısmına dokunamıyorum :( hep böyle olmadık sorunlar beni buluyor yaa !

Edit : Bakalım o otomatik ayarlamayı işaretledim telefonu tekrardan acıp kapattım.şuanda saat güncel. umarım geri kalmaz :/

inşallah düzelmiştir ya nedir son durum

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok değişik

inşallah düzelmiştir ya nedir son durum

Usta şuanda herşey normal gidiyor bakalım :) dakikası dakikasına aynı umarım baska bır aksama olmaz :))

• bende de var bu telden rootlarsaniz sonucu yazarmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Usta şuanda herşey normal gidiyor bakalım :) dakikası dakikasına aynı umarım baska bır aksama olmaz :))

çok sevindim umarım böyle sorunsuz devam eder

quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

bende de var bu telden rootlarsaniz sonucu yazarmisiniz?

http://download.cnet.com/SuperOneClick/3000-2094_4-75447027.html?tag=dropDownForm;pop

çoğu cihazı bu programla rootlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shéwky -- 7 Ekim 2012; 21:13:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akın_akın

ben denedım suan rootlu telefon uygulamarı kaldrdım sımdı soru rom bulmaya geldı nasıl bulabılırımm

rom bulmana gerek yok... optimize diye bişey var...
    busybox kur ve bu program üzerinden gereksiz gördüğün tüm uygulamaları kaldır...
    rom toolbox pro kur. startup managerdan tüm programların işaretlerini kaldır... bu programda "interface" bölümünü de kurcalayarak cihazını customize edebilirsin...
    android optimize toolbox kurarak sisteme bakım yap.

/ programların linklerini bulamazsan yardımcı olurum şuanda çıkmam lazım çıkmadan yardımcı olayım dedim... iyi geceler

sagol kardesım denıcem de suan baska bı sorunumuz var :( telefon rootlu cwm yuklu. guncellestırme geldı yukleyemıyorum ındırıyo yenıden baslıyo cwm a gelıyo hata verıyo acaba rotlu oldugu ıcınmı

• bendeki tel 1 gün bile olmadan şarjı bitiyor okadar da konuşmuyorum ve arada doluyken bile sallamayla kapanıyor günde 2 3 kez kapanıyor batarya ayaklarına baktım sıkıntı yok nedendir programsalmı çözemedim.
  • bence telefonu mumkunse geri verin ben almis 1 hafta kullanmis biri olarak tek ustun yani ekran buyukluhu diyorum adanadan aldim neyseki satici tanidikti onu heri iyqde edip yerine galaxy mini aldim

• ben 2 ay oluyor alalı
  • O zamn dicek biseyim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

bendeki tel 1 gün bile olmadan şarjı bitiyor okadar da konuşmuyorum ve arada doluyken bile sallamayla kapanıyor günde 2 3 kez kapanıyor batarya ayaklarına baktım sıkıntı yok nedendir programsalmı çözemedim.

arka planda çalışan tonla uygulama var onlardan olabilir,ben ilk günde rootladım en sade haline getirdim adam gibi oldu.

220/240 mb boş ram var.sistem boştayken

Turkcell MaxiPlus 5 yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 1 Kasım 2012; 19:55:18 >

• telefonu rootlayınca mesajlar ve uygulamalar gidiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paper59

telefonu rootlayınca mesajlar ve uygulamalar gidiyor mu ?

bende merak ettim avantajları ve rotlamanın dezavantajları nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

quote:

Orijinalden alıntı: paper59

telefonu rootlayınca mesajlar ve uygulamalar gidiyor mu ?

bende merak ettim avantajları ve rotlamanın dezavantajları nelerdir

dezavantajı oldugunu dusunmuyorum
    benım yaptıgım rootlama yontemıyle birşey sılınmedı yukarıda verilen **** linkleri üzerinden gidip yaptım.

o rootlama yöntemlerinden birini uyguladım.Wipe işlemi yoktu,wipe olmadıgından dolayı hersey oldugu gıbı kaldı sadece superuser programı kuruldu ve zaten rootlama olayı da budur,superuser yetkısını aldıktan sonra marketten ındırdıgım uygulamalarla bu cihazda gelen uygulamaları sildim
  • quote:

quote:

çok sevindim umarım böyle sorunsuz devam eder

quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

bende de var bu telden rootlarsaniz sonucu yazarmisiniz?

http://download.cnet.com/SuperOneClick/3000-2094_4-75447027.html?tag=dropDownForm;pop

Alıntıları Göster

programı indirdim ve açtım nasıl yapacagım rootlamayı

• Arkdaşlar turkcell t21 maxi plus telfon için yazılım guncellemleri diye bişey var yaptım ama ana sayfadaki ufak noktalı ana menu işaretim gitti yardımcı olun lutfen !!!!
  • Aynı sorun bende de var ve çözümü yok. Genpa yetkili servise götürdüm 3 kere. ilk ikisinde yazılımdan deyip yeni yazılım yüklediler ki bende 2 defa yapmıştım bu işi. Son götürdüğümde anakartı değişti ama sorun hala devam ediyor. Her yolu denedim yaptım ama olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

çok değişik

Aynı sorun bende de var ve çözümü yok. Genpa yetkili servise götürdüm 3 kere. ilk ikisinde yazılımdan deyip yeni yazılım yüklediler ki bende 2 defa yapmıştım bu işi. Son götürdüğümde anakartı değişti ama sorun hala devam ediyor. Her yolu denedim yaptım ama olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.