Teşekkür ederim hocam. |
Turkcell mi Türk Telekom mu ? (Edit: TT ve Turkcell'i yan yana koyup hız testi yaptım) (2. sayfa)

-
-
-
Hocam turkcell faturasızda 3 veya 6 aylık paketler mevcut onları almanız mantıklı olabilir. Zaten yılda 1 kez tl yüklemesi yetiyor hat kapanmaması için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalite farkını kendi gözünüzle görmüş oldunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 27 Ağustos 2023; 23:48:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hız olarak tt biraz yavaş ama fiyat olarak uygun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkiside aynı saat te mi yapıldı hiz testi
Evet hocam aynı saat. Benim telefonumum saati Amerika’daki saat dilimine göre olduğu için 10:45 yazıyor ama 22:45 o.
Yoğun saatlerde turk telekom hiz düşük cikabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 28 Ağustos 2023; 6:48:0 >
bu hizlar yeterli dersen tt geç yok hız önemli dersen turkcell şuan hiç bir operatör turkcell kadar geniş olarak yüksek hız vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 28 Ağustos 2023; 9:24:32 >
Muhtemelen Turkcell’de kalacağım. 4 ay sonra gideceğim zaten. Çok fark yok fiyatlarda eğer yanlış bakmadıysam ama yine bakacağım. Hat faturasıza geçsin ondan sonra paket alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Ağustos 2023; 12:25:10 >
Sadece artık paket olarak uygun oluyor gsm sirketleri fiyat nerdeyse ayni oldu sayılır birinde 10 gb veriyorsa biri 15 20 gb veriyor ayni fiyata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 29 Ağustos 2023; 8:16:25 >
Hız testlerinden de görüldüğü gibi pek bir fark yok aralarında. Bu kadarcık fark için Turkcell'de kalınmaz
Sizin yine 12 mbps gayet hızlı benim evde 0.02 mbps hocam Telekom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 29 Ağustos 2023; 9:45:5 > -
-
Allah'tan bizim evde uydunet var, Yoksa kafayı yerdim o nasıl hız. Turkcell ile devam etmeye karar verdim. Bugün hattım faturasıza geçti. 4 ay sonra yurt dışına gideceğim bu yüzden ya 3 aylık paket satın alacağım ya da 6 aylık olan paketi. 3 aylık paket 15 gb internet 390 tl, 6 aylık olan 35 gb internet 680 tl. Henüz karar veremedim ama 6 aylık paket ağır basıyor. 3 ay sonra paket bitecek ve 1 aylık daha paket almak zorunda kalacağım. 1 aylık paket 8 gb 200 tl. Bu yüzden 6 aylık daha mantıklı gözüküyor.
Edit: 3 Aylık pakete karar verdim. Türkiye'deyken pek hücresel veri kullanmıyorum. Evde, işte ve spord salonunda wifi var. Kalan 1 ay için ekstra paket alırım çok lazım olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ağustos 2023; 0:48:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X