Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 mobil ödeme kontorunu 0.15 TL den satabilirim. Ilgilenenler pm.
  • 3. Alışverişimide tamamladım. Kargoya verilmesini bekliyorum, ersin abimize güvenebilirsiniz,kendisinin çok yardımı dokundu

• bazen gecikmelerimiz olmuş olsada ürünleri teslim etmeye devam ediyoruz
  • Arkadaşlar bitenekadar.com a da Turkcell mobil ödeme isteğini belirten mail atarsanız bizim için daha iyi olur..

Ben attım.. İlgileneceklerini belirten bir cevap yazdılar.. Ne kadar talep olursa bu olayın gerçekleşmesi o kadar kolay ve çabuk olur..

Bendeistiyorum'a göre daha çok ürün çeşitliliği ve daha kaliteli ürünler yer alıyor o sitede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

bazen gecikmelerimiz olmuş olsada ürünleri teslim etmeye devam ediyoruz

alışveriş yapayım dedim. kategoriler yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 22 Kasım 2009; 17:12:07 >
  • arkadaşlar konuyu daha önce hiç incelemedim kontör karşılığı cep telefonu almak istiyorum böyle bir site varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

3. Alışverişimide tamamladım. Kargoya verilmesini bekliyorum, ersin abimize güvenebilirsiniz,kendisinin çok yardımı dokundu

benimde urunlerim yarın gelmiş olcak..alışverişe devam...
  • modernalışveriş, web sayfası biraz amatörce geldi bana, ürün aramaya kalktığımda katagoriler listelenmiyor sadece ana sayfadaki ürünler gözüküyor.
  • modernalışverişten
    yeni bir sipariş daha verdim.
  • piri.reis hocam başka bi başlığada yazdım ama görmedin heralde burayada yazayım,konuyla alakasız ama size pm atamıyorum, daha doğrusu profilinize giremiyorum, bende bi hat var onu kampuscell e geçirmek istiyordum, bunu 30 kontore falan yapan biri vardı ama o sizmiydiniz tam hatırlayamadım onu soracaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

piri.reis hocam başka bi başlığada yazdım ama görmedin heralde burayada yazayım,konuyla alakasız ama size pm atamıyorum, daha doğrusu profilinize giremiyorum, bende bi hat var onu kampuscell e geçirmek istiyordum, bunu 30 kontore falan yapan biri vardı ama o sizmiydiniz tam hatırlayamadım onu soracaktım

biraz önce diğer konuya cevap yazdım.
  • Bu akşam itibariyle mybilet'ten mobil ödeme ile sinema keyfimi yapmış bulunmaktayım...Süper bir his valla bedava sinemaya gitmek...Bu arada KV:Gladio çok fason...Hiç tavsiye etmem...

Şu garantialsat siteside uygulamaya biran önce başlayabilsede rahat rahat takılabilsek..?P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 25 Kasım 2009; 0:40:42 >
  • teknik bir sorun vardı sitemizde o sebeple ürün listelemeleri gözükmüyordu şimdi yavaş yavaş ürün çeşitlerimiz artacak şimdilik küçük ev aletleri yakında artacak
    quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

modernalışveriş, web sayfası biraz amatörce geldi bana, ürün aramaya kalktığımda katagoriler listelenmiyor sadece ana sayfadaki ürünler gözüküyor.
  • quote:

teknik bir sorun vardı sitemizde o sebeple ürün listelemeleri gözükmüyordu şimdi yavaş yavaş ürün çeşitlerimiz artacak şimdilik küçük ev aletleri yakında artacak
    quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

modernalışveriş, web sayfası biraz amatörce geldi bana, ürün aramaya kalktığımda katagoriler listelenmiyor sadece ana sayfadaki ürünler gözüküyor.

Arkadaşlar bende modervalisveristen sipariş verdim. Sitede olmayan ürünler içinde bence site yönetimi ile görüşün yardımcı olmaya çalışıyorlar.
  • elimizden geldiğince müşterilerin istedikleri ürünleri temin etmeye çalışıyoruz şu anda 50den fazla tedarikçi ile çalışıyoruz asıl sitemiz bizimwww.bicok.com dur şayet aradığınız ürün modernalisveris.com da yoksawww.bicok.com a bakın oradan ne isterseniz size temin ederiz tabiki mobil ödeme ile kontör ve altın hariçtir mobil ödeme ile kontör ve altın satışımız yoktur cep telefonundan tutunda iç giyime kadar ne ararsanız temin ederiz

• bayrama özel kampanya bayramın 1ci ve 4cü günü gece 12 ye kadar 50tl üzeri kargo bize aittir mobil ödeme ile alım yapabilirsiniz almak istediğiniz ürün 20tl üzerindeyse bize ulaşın yardımcı oluruz parça parça ödemenizi alırızwww.modernalisveris.com ayrıca sitemizde olmayan aradığınız başka ürünler varsa bize PM ile ulaşın temin ederiz 100den fazla tedarikçi ile çalışıyoruz sanal ortamda sadece modernalisveris.com da satış yapmıyoruz
  • Hocam benim sipariş acildi, araştırıp bilgi verirseniz sevinirim.
  • sipariş numaranızı pm ile gönderirmisiniz donanimhaber kullanıcı adıyla sizi tanıyamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Hocam benim sipariş acildi, araştırıp bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

bayrama özel kampanya bayramın 1ci ve 4cü günü gece 12 ye kadar 50tl üzeri kargo bize aittir mobil ödeme ile alım yapabilirsiniz almak istediğiniz ürün 20tl üzerindeyse bize ulaşın yardımcı oluruz parça parça ödemenizi alırızwww.modernalisveris.com ayrıca sitemizde olmayan aradığınız başka ürünler varsa bize PM ile ulaşın temin ederiz 100den fazla tedarikçi ile çalışıyoruz sanal ortamda sadece modernalisveris.com da satış yapmıyoruz

benim fotoğraf makinesini tahminen ne zaman tedarik edebileceksiniz?

• istemiş olduğunuz fotograf makinesi temin edildiği zaman size bilgi verilecektir

not: müşterimiz henüz ödemeyi yapmamış olup bizden istediği marka fotograf makinesi var onu bulursak sipariş verip ödeme yapacaktır...

quote:

Orijinalden alıntı: termal1

quote:

bayrama özel kampanya bayramın 1ci ve 4cü günü gece 12 ye kadar 50tl üzeri kargo bize aittir mobil ödeme ile alım yapabilirsiniz almak istediğiniz ürün 20tl üzerindeyse bize ulaşın yardımcı oluruz parça parça ödemenizi alırızwww.modernalisveris.com ayrıca sitemizde olmayan aradığınız başka ürünler varsa bize PM ile ulaşın temin ederiz 100den fazla tedarikçi ile çalışıyoruz sanal ortamda sadece modernalisveris.com da satış yapmıyoruz

benim fotoğraf makinesini tahminen ne zaman tedarik edebileceksiniz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.