Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytac67

Sony PS3 250 GB Slim Konsol+ 2 tane Blu-Ray Film + BD Remote Kontrol + HDMI Kablo ! bu ürünü temin edebilirim 1050tl mobil ödemeyle
    ayrıca kargo bizden

Sony PS3 250 GB Slim Konsol deilde SONY PLAYSTATION 3 80 GB SIYAH KONSOL olsa tutar ne olur? SONY PLAYSTATION 3 80 GB SIYAH KONSOL un teknosa satıs fıyatı 750 tl. Sizde bu ürün fiyatı nedir?
  • quote:

80 GB olan yok malesef

ilgi için teşekkur ederim...
  • Bu mobil ödeme sistemi gerçekten çok iyi oldu. turkcelle numara taşıdım ve 1000 kontör her yöne kazanmak için 100 kontör yüklüyorum. Hediye dakikalarla konuşuyorum. aldığım kontörlerle de yolum düşerse Mcdonaldsta bigmack menü yiyorum. Yaşasın mobil ödeme :))
  • Allaha şükür bizede ekmek kapısı oldu
  • Mc Donalds ta gençturkcell menüleri haricinde mobil ödeme yapmak isteyen oldu mu? Atıyorum 2 köftelim 2 çıtır soğan almak isteyen ve mobil ödeme ile ödemek isteyeniniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

Mc Donalds ta gençturkcell menüleri haricinde mobil ödeme yapmak isteyen oldu mu? Atıyorum 2 köftelim 2 çıtır soğan almak isteyen ve mobil ödeme ile ödemek isteyeniniz oldu mu?

Gencturkcell dışındaki menüler içinde sanırım ödeme yapılır. kontörle de olsa ücret değerini zaten alıyorlar.
  • Ankara mc donaldslar da bilgi eksikliği var. Bana bir maaş borçlular. Sabırla mobil ödemeyi öğretmekten. O bitti şimdi de sadece gnc menüsü demeye başladılar. Nerde yazıyo gösterin dedim, gösteremiyorlar. Ama ay sonunda resturant müdüründen kesiyorlarmış gnc menüsü dışında yapılan mobil ödemeleri. Adım bu soyadım bu telefonum da bu. En ufak sorunda beni aramalarını sağlayın dedim. Ne diyim daha? Böyle müşteriyi zor bulurlar.
  • bugün itibariyle mobil ödeme ile 35tl ye kadar alış veriş yapılabiliniyormuş bu uygulama başlamış bir iki gün içinde modernalisveris.com olarak bizde 35tl ye kadar kontöre alış verişe başlıyoruz şu anda 20tl ye kadar yapabiliyoruz
  • quote:

bugün itibariyle mobil ödeme ile 35tl ye kadar alış veriş yapılabiliniyormuş bu uygulama başlamış bir iki gün içinde modernalisveris.com olarak bizde 35tl ye kadar kontöre alış verişe başlıyoruz şu anda 20tl ye kadar yapabiliyoruz

Hayırlı olsun , en azından yüksek alımlarda sms ücretinden bi nevi kurtulmuş olacağız
  • şu aylık 2000 kontör sınırını kaldırsalar asıl o zaman çok güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

şu aylık 2000 kontör sınırını kaldırsalar asıl o zaman çok güzel olacak.

bazı hatlarımda 4 binden fazla kontor vardı kasım ayında 2 bin bu ayda da 2 biner çektim şimdi 2 bin limit artık dokunmuyor bana
    sizin hatlarda kaç tane 2000 var acaba?
  • Modernalisveris.com dan pazartesi telefon sipariş etmiştim , elime geçti , teşekkürler
  • artık modernalisveris.com sitemizde 1defada kontörle 35tl ye kadar ödeme yapabilirsiniz özel olarak istediğiniz bir ürün varsa parça parça ödeme yaparak alabilirsiniz mesela nokia 6300 fiatı 300tl dir kontörle satış fiyatı bu 8kere 35tl lik alım yaparsınız ayrıca 1 defada 20tl lik alım yaparsanız bu telefonu alabilirsiniz sitemizde şu anda küçük ev aletleri var ama isterseniz ne lazım olursa olsun elimizden geldiğince size temin ederiz
  • www.modernalisveristen beklediğim kargo geldi
    teşekkurler modernalışveriş teşekkurler ersin bey..
  • bu ay sonuna kadarwww.modernalisveris.com da kargo bize ait ne alırsanız alın kargo bizdendir kontörle ürün satan siteler içinde bir farkımız daha olsun ne isterseniz size temin ederiz sipariş üzerine temin edeceğimiz ürünlerde de kargo bize aittir ürün alan arkadaşlar yazıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac67 -- 13 Aralık 2009; 0:57:53 >
  • aytaç bey ben bu üründen istiyorum Kingston 8GB microSDHC Class 4 Memory Card. Ücreti ne kadar olur? getirebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

aytaç bey ben bu üründen istiyorum Kingston 8GB microSDHC Class 4 Memory Card. Ücreti ne kadar olur? getirebilirmisiniz ?

pmden yazarsanız daha çabuk ve hızlı cevap alırsınız
  • KINGSTON 8GB MICRO SD HC BELLEK (MİNİ+MİKRO ÇİFT ADAPTÖR) istediğiniz ürün bumu
  • 682 liralık ürün alıyorum. kontör ile ödeme yaptım bugün. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 13 Aralık 2009; 20:30:50 >
  • www.modernalisveris.com olarak piri.reis in ürünleri en kısa zamanda gönderilecektir....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.