Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piri.reis

682 liralık ürün alıyorum. kontör ile ödeme yaptım bugün. Teşekkür ederim.

çok özel değilse bizimle paylaşırsanız bizede fikir vermiş olursunuz. kontör çok ne alacağımı bilemiyorum da
  • Uydu cihazı, cep telefonu, mutfak eşyası gibi şeyler aldım.
  • quote:

Uydu cihazı, cep telefonu, mutfak eşyası gibi şeyler aldım.

uydu cihazı hazır almışken dreambox alsaydınız bakarsın server parasınıda mobil odeme ile yapardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

quote:

uydu cihazı hazır almışken dreambox alsaydınız bakarsın server parasınıda mobil odeme ile yapardınız

Utanmasak wc ye de mobil ödemeyle gideceğiz.
  • keşke o imkan olsakta wc yede kontörle gitsek :)
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: termal1

quote:

Utanmasak wc ye de mobil ödemeyle gideceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

KINGSTON 8GB MICRO SD HC BELLEK (MİNİ+MİKRO ÇİFT ADAPTÖR) istediğiniz ürün bumu

(MİNİ+MİKRO ÇİFT ADAPTÖR) Bu dediğinizi anlamadım ama benim istediğim aşağıdaki linkte bulunan ürün

TEAM 8GB MICRO SECURE DIGITAL CLASS6 ULTRA HIZLI KART+SD Adaptör (TMMSD8GC6)

http://www.hepsiburada.com/team-8gb-micro-secure-digital-class6-ultra-hizli-kartsd-adaptor-tmmsd8gc6/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd53106

Verdiğim linkteki ürünün ta kendisi lazım bana markanın aynı modelini bulurmusunuz. CLASS6 olması gerek.

Eğer temin ederseniz ve uygun fiyatta olursa almayı düşünüyorum. internette ürünün fiyatı 40-45 tl arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 14 Aralık 2009; 17:40:56 >

• mobil ödeme ile almak isterseniz nokia 6300 ı (kvk-genpa) 300tl ye alabilirsiniz (1818kontör yaklaşık)
  • Sitenizde cep telefonu göremedim sayın aytac67..

Kaç günde kargo ile elime ulaşır acaba ?

Garantisi var mı ?
  • sipariş üzerine telefon temin ediyoruz 3-4gün içinde kargoya verilir illa 3-4 günde sürmez sabah sipariş verip öğlen kargosu çıkanda var 1hafta bekleyende var ürün tedarik durumuna göre değişir en kısa zamanda gönderip sorumluluktan kurtuluruz

quote:

Orijinalden alıntı: halle

Sitenizde cep telefonu göremedim sayın aytac67..

Kaç günde kargo ile elime ulaşır acaba ?

Garantisi var mı ?

• Piyasada grey (kaçak) dediklerinden değil değil mi telefonlar...
    Yalnış anlamayın lütfen ilk defa netten bir ürün almayı düşünüyorum...
    Bu konudaki cahilliğimi mazur görün lütfen...
    Saygılarımla...
  • 2 tane 6300 aldım. Kvk olarak geldi. Ersin hocamız yazmış zaten, resmi ithalat ürünü diye. Kvk genpa veya dora olabilir.
  • Çok teşekkür ederim sayın piri.reis,
    umarım yalnış anlaşılmamışımdır...

İnanın tamamen bilgisizlikten böyle bir soru sorma ihtiyacım oldu...

Önceki sayfaları yüzeysel okumuştum..
    Açıklamayı kaçırmışım sanırım...
    Dediğim gibi netten alışveriş konusunda hiçbir bilgim yok maalesef...

Sayın aytac67,
    incittiysem özür dilerim,
    hakkınızı helal edin lütfen...

Saygılarımla...
  • Mikrodalga fırın satın alacağım fakat sitedeki ürünler açıkcası pahalı geldi. Daha doğrusu 155-160 tan başlıyor. şöyle 100-120 lik ürünlerden tedarik edemez misiniz? diğer hattımda kontör kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halle
    Çok teşekkür ederim sayın piri.reis,
    umarım yalnış anlaşılmamışımdır...

İnanın tamamen bilgisizlikten böyle bir soru sorma ihtiyacım oldu...

Önceki sayfaları yüzeysel okumuştum..
    Açıklamayı kaçırmışım sanırım...
    Dediğim gibi netten alışveriş konusunda hiçbir bilgim yok maalesef...

Sayın aytac67,
    incittiysem özür dilerim,
    hakkınızı helal edin lütfen...

Saygılarımla...

Rica ederim hocam, neden kusura bakalım. Pazar günü sipariş verdiğim 682 liralık ürün bugün elime ulaştı. Toplam alışveriş miktarım 1500 liraya yaklaştı. Birkaç gün içinde en az 500 liralık daha alış veriş yapacağım.
  • bir müşterimiz mikrodalga fırından bahsetmiş malesef ucuz marka fırınlar temin etmiyoruz
    cep telefonlarımız kvk genpa dır resmi ithalattır
    tüm ürünler faturalıdır
    bu aya mahsus kargo bize aittir
  • Ersin bey ben daha önce tefalin bi ütüsünü almıştım şimdide Moulinex DD406 Hapto Click & Mix Paslanmaz Çelik 700W Blenderini alıcam ürünün KDV Dahil YTL Fiyatı : 237,26 TL olup bunu 35tl lik kontör karsılıgı ödemek istiyorum 35tl kac kontör yapıyo ve daha önemlisi ben kargodan şikayetçiyim baska bir kargo ile gönderebilirseniz masrafı ne olursa olsun karsılarım...
  • Pazar günü 35 tl 211 kontordu.
  • kargoyu istediğiniz kargoyla göndeririz karşı ödemeli 235tl ödersiniz 6defa 35tl lik 1 defada 25tl lik ödeme yaparak alabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: mrk_1905

Ersin bey ben daha önce tefalin bi ütüsünü almıştım şimdide Moulinex DD406 Hapto Click & Mix Paslanmaz Çelik 700W Blenderini alıcam ürünün KDV Dahil YTL Fiyatı : 237,26 TL olup bunu 35tl lik kontör karsılıgı ödemek istiyorum 35tl kac kontör yapıyo ve daha önemlisi ben kargodan şikayetçiyim baska bir kargo ile gönderebilirseniz masrafı ne olursa olsun karsılarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

kargoyu istediğiniz kargoyla göndeririz karşı ödemeli 235tl ödersiniz 6defa 35tl lik 1 defada 25tl lik ödeme yaparak alabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: mrk_1905

Ersin bey ben daha önce tefalin bi ütüsünü almıştım şimdide Moulinex DD406 Hapto Click & Mix Paslanmaz Çelik 700W Blenderini alıcam ürünün KDV Dahil YTL Fiyatı : 237,26 TL olup bunu 35tl lik kontör karsılıgı ödemek istiyorum 35tl kac kontör yapıyo ve daha önemlisi ben kargodan şikayetçiyim baska bir kargo ile gönderebilirseniz masrafı ne olursa olsun karsılarım...

tmm ersin bey ben ödemeyi bugün bitiririm 2 3 hattan ödeme yapıcam bı sorun olmaz sanırım kargoyuda yurtiçi kargo ile gönderirseniz sevinirim ödemesini ben burdan yaparım. ürün suan elinizde mevcut sanırım yarın kargoya vermenız mumkun mudur?

• en geç ürün pazartesi kargoya verilir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.