Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az önce Rapldshare'de premium hesap almak için resmi satıcıları gezerken Lacivert Bilgisayara rastladım ve mobil ödeme mevcut..

arkadaşım bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayın. ne o lacivert falan. mavi bilgisayar battı buda onun uzantısıdır. şaka bir yanawww.modernalısveris.com sitesinden 52.000 kontör karsılığı çeşitli ürünler aldım. siparişimi verdim. kargomu bekliyorum. ersinbey çok iyi çalışan ve dürüst birisidir. korkmadan alışveriş yapabilirsiniz
  • evet beyler bilmediğiniz yerlerden alışveriş yapmayın. Ben yandım sizde yanmayın.
  • bize güvenenlere teşekkürler 52bin kontörlük ürün alan müşterimizin ürünlerinin bir kısmı cumartesi kargoya verildi kalanı pazartesi salı verilecek

www.modernalisveris.com

biz reklam vermiyoruz yada yalandan vaatlerle fiyatları düşürüp çok taksit yapıp ürünü göndermemezlikte yapmıyoruz bizim reklamımızı bizden ürün alanlar yapıyor o yeter bize bir ara neydi o peşin fiyatına 12taksitle ürün satıyorlardı tamam satılırda bayi fiyatının bile altına satıyorlardı sonra ne oldu ürünler teslim edilmedi zaten onlar yüzünden eticaretten insanlar korkar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac67 -- 20 Aralık 2009; 21:15:43 >
  • bende ersin beyle 2500 tl lik alış veriş yaptım şimdiye kadar ve hala kontor satın aldıkça
    şipariş veriyorum. ticarette guven onemlidir.dolandırıcılar bir iki kere kazanır ondan sonra hiç bi zaman kazanmaz.
    ama durust tuccarlar azda olsa her zaman kazanırlar...
  • aslında dürüst olan az kazanmaz asıl dürüst olan kazanır kandırsam 100-200tl sini yada 3-5bin tl sini alırım ama dürüst olunca her daim alım yapar benden her zaman kazanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: termal1

bende ersin beyle 2500 tl lik alış veriş yaptım şimdiye kadar ve hala kontor satın aldıkça
    şipariş veriyorum. ticarette guven onemlidir.dolandırıcılar bir iki kere kazanır ondan sonra hiç bi zaman kazanmaz.
    ama durust tuccarlar azda olsa her zaman kazanırlar...
  • Alışveriş yapmak istiyorum fakat fiyatlarınız aşırı pahalı geliyor. Ürünler kaliteli fakat orta düzey içinde ürünler olmalı.
  • orta düzey ürün derken pm ile gönderin ne olduğunu temin edelim mesela az evvel sitemizde olmayan 2tane dizüstü çantası istendi temin ettik
    quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Alışveriş yapmak istiyorum fakat fiyatlarınız aşırı pahalı geliyor. Ürünler kaliteli fakat orta düzey içinde ürünler olmalı.
  • Ben fırın dedim mikrodalga dedim orta düzey bir şeyler dedim, 1 hafta içinde siteye 100 liradan başlayan fiyatlarla olmak üzere bir sürü mikrodalga piyasayla aynı fiyatta eklendi. bu hafta da elime geçer, umarım kargo da hırpalanmaz fırın çünkü tepesine ağırlık filan konmaması gerekiyor.
  • fırının 2 katı büyüklüğünde kolisi var köpüklü o yüzden bir şey olmaz daha önce 20 tane mkrodalga gönderdik şikayet gelmedi
    quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

Ben fırın dedim mikrodalga dedim orta düzey bir şeyler dedim, 1 hafta içinde siteye 100 liradan başlayan fiyatlarla olmak üzere bir sürü mikrodalga piyasayla aynı fiyatta eklendi. bu hafta da elime geçer, umarım kargo da hırpalanmaz fırın çünkü tepesine ağırlık filan konmaması gerekiyor.
  • aman hocam yarın arayıp onu söyliycektim. İyi bir paket lazm biraz şikayetvar.com okudum da gece gece hayata bakış açım değişti
  • Siparişlerimin 2600 tl lik 1. kısmı şimdi elime ulaştı.
    kargo parası bile ödemedim. herşey düzgün ,faturalı ve sorunsuz.
    teşekkürler ersinbey.
  • kargo bizde bu ay ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K

quote:

Az önce Rapldshare'de premium hesap almak için resmi satıcıları gezerken Lacivert Bilgisayara rastladım ve mobil ödeme mevcut..

arkadaşım bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayın. ne o lacivert falan. mavi bilgisayar battı buda onun uzantısıdır. şaka bir yanawww.modernalısveris.com sitesinden 52.000 kontör karsılığı çeşitli ürünler aldım. siparişimi verdim. kargomu bekliyorum. ersinbey çok iyi çalışan ve dürüst birisidir. korkmadan alışveriş yapabilirsiniz

Rapldshare Türkiye satış temsilcisi oluyor kendileri... İnsanları korkutmayın kendimde alışveriş yapıp sorunsuz öyle buraya bilgi olarak yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10K

Siparişlerimin 2600 tl lik 1. kısmı şimdi elime ulaştı.
    kargo parası bile ödemedim. herşey düzgün ,faturalı ve sorunsuz.
    teşekkürler ersinbey.

benimde 1750 lira değerindeki kargo geldi sorunsuz

@10k size pm yollamıştım okumadınız galiba
  • Sayın Ersin Bey,

ödemeyi bugün tamamladım...

Size pm atmıştım..

Kolay gelsin...

Saygılarımla...
  • Benim ödeme de tamam pm yollandı. Hayırlı işler.
  • ersin bey teşekkür ediyorum kendisinden 2.ürün alışım samsung star wifi telefonum biraz önce geldi.
  • sırayla ürünleri gönderiyoruz gecikmeler oluyorsa özür dilerim
  • Her karnım acıktığında aklıma mikro dalga geliyor, zor bi hafta olacak
  • Bugün jacobs dan telefon ile aradılar, mobil ödeme ile 10 tl lik ödeme yaparsam, 100 gr monarch kahve ve termos bardak hediye dediler, bende kabul ettim bakalım nasıl birşey gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.