Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Gereksiz bir uygulama

Neden gereksiz birde onu yazsaydınız.
    Bu ara gereksiz lafını konulara yazmak moda oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 16 Eylül 2010; 21:49:58 >
  • sahibinden.com da mobil ödeme sistemini kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Gereksiz bir uygulama

Neden gereksiz birde onu yazsaydınız.
    Bu ara gereksiz lafını konulara yazmak moda oldu.

gayet kullanışlı

katılmıyorum
  • Gereksiz falan değil.gayet güzel bi sistem.
  • Neresi gereksiz ya? vodafone a gelsin diye dua ediyorum avea ya bile geldi bitek vodafone a gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtırmak için illa turkcell'e gideceğiz ne kadar saçmalıktır yahu ya online işlem yada mesajla halledilsin olsun bitsin yada açık halede verilsin
  • arkadaşlar banada kontoru nakite çevirecek lazım.....acil...
  • arkadaşlar ben o kadar baktım konmtorle ödenin bi yer bulamadım ya...........:(((((((((((((
  • İLGİNÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilsoy

İLGİNÇ

kardeş sen iyimisin.
    alakasız yerlere alakasız yazılar yazıyorsun. milatlık konuları canlandırma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

İLGİNÇ

kardeş sen iyimisin.

MİLATLIK KONULARI YENİ KEŞFEDİYORUM
    TARİH ÇİYİM BEN
    İADER ET...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

İLGİNÇ

kardeş sen iyimisin.

MİLATLIK KONULARI YENİ KEŞFEDİYORUM
    TARİH ÇİYİM BEN
    İADER ET...

Tamam kolay gelsin
  • merabalar arkadaslar, uzun suredir bu sayfaya kimse ugramiyor gorunen o ki eskisi kadar ragbet kalmamis, benim diyecegim yanilmiyorsam ayda 360 tl ye kadar alisveris yapabiliyoruz eger kontorluysek turkcell sayesinde. ee, kredi kartindan da daha guvenilir oldugu bariz olduguna gore size bir sorum var simdi. acil yardimci olursaniz benim icin o kadar guzel olacaktir.
    eger ki ben kendime yarin bir turkcell kontorlu tarife alirsam liralari yukletip o sim cardi sirf mobil odeme icin kullanirsam (hic konusma felan yapmaksizin)
    mobilodeme isleminden uzaklastirma alir miyim bir noktadan sonra? yani bana turkcell sen bizim simcard i iletisim icin mi kullaniyorsun yoksa kredi karti olarak mi kullaniyorsun, ne ayaksin sen bilader der mi? sorum budur arkadaslar. bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

merabalar arkadaslar, uzun suredir bu sayfaya kimse ugramiyor gorunen o ki eskisi kadar ragbet kalmamis, benim diyecegim yanilmiyorsam ayda 360 tl ye kadar alisveris yapabiliyoruz eger kontorluysek turkcell sayesinde. ee, kredi kartindan da daha guvenilir oldugu bariz olduguna gore size bir sorum var simdi. acil yardimci olursaniz benim icin o kadar guzel olacaktir.
    eger ki ben kendime yarin bir turkcell kontorlu tarife alirsam liralari yukletip o sim cardi sirf mobil odeme icin kullanirsam (hic konusma felan yapmaksizin)
    mobilodeme isleminden uzaklastirma alir miyim bir noktadan sonra? yani bana turkcell sen bizim simcard i iletisim icin mi kullaniyorsun yoksa kredi karti olarak mi kullaniyorsun, ne ayaksin sen bilader der mi? sorum budur arkadaslar. bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. saygilar.

millet biriken kontörlerini değerlendiriyordu.

numara taşıyanlar kalan bakikeyi iade alabiliyor artık, gerek kalmadı.

kredi kartı kullanmak istemiyorsan, bankamatik kartı kullan.

nakit para bazı yerlerde daha fazla indirim sağlar.

• kardes limiti gayet yuksek ben o yuzden sormustum gerci gunluk 35 tl olayi cok sacma ama napalim artik ya ben de almam o zaman turkcell felan.
  • selam, turkcell mobil odeme ile alisveris yapilabilecek firma bilen var mıdır? webde uzun suren arastırma yaptım.http://www.mikro-odeme.com/referanslar.asp adresindekiler firmanın birlikte calıstıkları. ancak mobil odeme kullanan firmalar diyemeyiz o listedekilere. fiziksel satıs yapan olarak yazan bedava.com da ise mobil ödeme gorunmuyor siteye bakarsanız. turkcell sitesinde de uygulamanın nasıl kullanıldıgı yazıyor sadece. işe yaramayan bir servis midir artık mobil ödeme? turkcell hattım kapanmadan evvel avans bakiyemi bir sekilde degerlendirmek istemistim. konusma, internet ve mesajlasma icin diger hatlarim mevcut zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

selam, turkcell mobil odeme ile alisveris yapilabilecek firma bilen var mıdır?

aynen adam gibi site yok

mc burger gibi yerlerde geçmesi lazım
  • konu ölmüş valla rağbet yok
  • http://www.hediyemo.com var. Benim hattımda da 59 TL birikti, sırf şu kadar yükle şunu vereceğiz diyorlar diye yüklüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.