Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

mobil ödeme 100 lira mı oldu limiti?sitede 35 yazıyor.faturalı hattımda 100 lira yazıyor

su soruya cevap alamadım..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Nisan 2010; 19:53:50 >
  • Faturalı hatlarda limit size gelen faturaların belirli bir ortalaması alınarak belirleniyor.

Bendede bi ara 150 olmuştu şimdi 100 lira,

Ancak kontörlüde şartlar nasıl onu açıklamamışlar , açıklamaya çalışmışlar ama kendileri bile anlamamıştır.
  • Eskisi gibi kimse ilgilenmiyor mobil ödemeyle, kimse şartları yazmamış.
  • Aylık Ödeme Limitini turkcelle Mail Cekerek Sorduğumda Aşağıdaki Cevabı Gönderdiler.

BİREYSEL LİMİTLER:

1- Müşteri sisteme telefonunun açılışından itibaren en az üç fatura ödedikten sonra dahil olacaktır.

2- Limit bant aralıkları aşağıdaki şekilde olacaktır:

Ödenmiş Fatura Tutarı Aralığı (YTL) Aylık Limit (YTL)
    0-75 50
    75-100 100
    100-XXX 150

3- Faturasız hat kullanan aboneler için üst limit 360 TL olarak belirlenmiştir.

Bireysel hat kullanıcıları limit yükseltme yapamadığını paylaşmak isterim.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
  • İşin orası öyle, bendede faturalıda 100 yazıyorda kontörlüde limit nedir?

Ben 150 Tl lik yaptım limit doldu diyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

TurkcellMobilÖdeme ile sisteme dahil üye iş yerlerinden 35 TL'ye kadar yaptığınız alışverişlerin bedelini kısa mesajla kolayca ödeyebilirsiniz.

Bende de 100 TL yazıyor.

Bir alışverişte 35, aylık toplam limit 100 sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 17 Nisan 2010; 19:07:46 >
  • Benimde 150 tl imiş :)) acil bir durumda güzel bir olay bu mobil ödeme :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20
    Bildiğin kısa dönem asker.

331. dönemde çok fazla kısa dönem asker alındığından, normalde üs bölgelerine gönderilmeyen kısa dönem askerler, üs bölgelerine gönderildi. (Bu benim avunma şeklim, belki de bir tek ben gönderilmişimdir. Bahtsız bedevi yanımda piyango milyarderi kalır, o kadar şanslıyım yani)

quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Hocam normal 15aylık asker misin? yoksa rütbeli falan mı? Nasıl yermiş orası ya.

Hayırlı tezkereler

Bu arada 100 - xxx arası faturali hatta 150 tl sınır hiç hoş değil belki bana 1500 tl geliyor diger ay 2000 geliyor :))

kontorlude 360 tl denmiş en yüksek yükleme kartı fiyatı ( e kontorlude geri ödenmesi garanti tabii )

• www.ceyizodasi.com adlı sitemizde Turkcell mobil ödeme sistemi faaliyete geçmiştir.

• gulpazar.com 'u da cok sevdim, cok kaliteli guzel fiyatli urunler var. Urun fiyatlarinin 35 TL'yi asmamasinda ozen gosterilmis sanki :) Ancak isim ve logodan dolayı içerik şaşırttı beni. Ben dini ürünler, ilahiyat kasetleri satilacagini ya da bir çiçekçi sanmıştım ilk başta. süperhediyelikler.com daha bir uyarmış sanki amaca :)
  • Mnkırtasiye den sakın alışveriş yapmayın ben ürün aldım hata sayfası çıkıyor. allahtan ucuz bişey almıştım
  • ceyizodasi.com 'dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem arkadaşlar. Ödeme sayfasında her şeyi kontrol ettim, kargo ücreti 0 TL olarak gözükmesine rağmen bugun yarın gelecek kargoma (1 adet baskül almıştım) 13.5 TL ödeyeceğim tam olarak. Müşteri hizmetlerine attığım mail'de gelen yanit ise çok kabacaydı. Hiç profosyonel bir site değil, uzak durun. Modernalisveris.com ve gulpazar.com 'dan yapin o siteden alacaginiza. Ersin Bey cok ilgili ve musteri odakli bir satici, bilmedigimiz yerden uzak duralim. Ben bir hata yaptim siz yapmayin..
  • çok iyi olmuş mobil ödeme. Biraz konturum birikmişti. Ekstreye yansıtmadan alabilirim.

Yanlız hangi sanırım gg yada hepsiburda gibi belli başlı sitelerde yok bu sistem değil mi?
  • @bungee20 hocam maşallah bir dönmüşsün pir dönmüşsün..

Tekrardan hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge2007

www.ceyizodasi.com adlı sitemizde Turkcell mobil ödeme sistemi faaliyete geçmiştir.

hocam elektronik bölümünü inceledim piyasa satış fiyatının tam 2 katına satıyorsun. felix tostu ben peşin fiyatına 10 taksitle 70 tl ye evkurdan aldım ama sende 150 ve yukarısı hatta 2 katından fazla.

mobil ödemede belki fiyat artabilir ama şunu unutmayın internette satılan ürünler piyasa fiyatından herzaman düşük olur. sonuçta kira, personel gideri vs.. yok bunu ben demiyorum teknosanın müdürü diyor.

• bilindiği üzere bizlerin mobil ödeme sitesi var şayet mobil ödemeyle bilgisayar malzemesi (masa üstü pc ve dizüstü pc değil sadece donanım malzemesi) almak isteyen varsa
    http://www.bicok.com/index.php?p=list&k_id=9735 bu linkten ürünü seçtikten sonra pm yoluyla bize mail atarsa kendisine gerek mail yoluyla gerek telefon edilerek dönüş yapılacaktır.
    örnek
    http://www.bicok.com/x_coolermaster-cooler-master-rs-700-aktif-pfc-power-supply-700w_291973.php bu ürünü mobil ödemeyle almak istiyorum fiyatı nedir adım:.... telefon numaram....

Not: bicok.com sitesindeki fiyatlarla maleseff mobil ödemeyle satış yapamayız %3-5 fiyat farkı olacaktır. Şunu bilinki piyasa fiyatına yakın bir fiyat olacaktır bazıları gibi abartmıyoruz Sadece bilgisayar kategorisindeki ürünler

• turkcell kontorum var her ay yaklasık 1000tllik nakite cevirme işlemi yapıyordum nakite cevirdiğim kişi artık bu işi yapmıyor nakite cevirme işi yapabilecek olan varsa alıcaqı komisyonu söylesn bana ulassın acil
  • najkit vermek sakat o sebeple kimse o işe giremez

quote:

Orijinalden alıntı: gesmer

turkcell kontorum var her ay yaklasık 1000tllik nakite cevirme işlemi yapıyordum nakite cevirdiğim kişi artık bu işi yapmıyor nakite cevirme işi yapabilecek olan varsa alıcaqı komisyonu söylesn bana ulassın acil
  • qirenler var ama sakat falan da deil qiren varsa bana ulasırsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.