Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    online işlemlerde mobil ödeme limitim 50 tl olarak görünüyor ancak mobilödeme faturalı hatlarda olmuyo.
    bu nasıl iş?
  • modernalışveriş.com mobil ödemeye açık mı şu an?
  • İşlem yaptığımda hattım ile Turkcell Mobil Ödeme'yi kullanamayacağıma dair mesaj alıyorum. Nedeni ne olabilir?

Turkcell Mobil Ödeme servisini kullanabilmek için Kredi Transfer servisi ile aylık transfer limitinizi doldurmamış olmanız gerekmektedir. Ayrıca ayda 5 dakikadan az ses trafiği yaratmış, 5'den farklı aboneye toplamda 20 TL'nin üzerinde kredi transferi gerçekleştirmiş ve son 3 ayda transfer edilen kredileriniz toplam yüklediğiniz TL bakiyesinin %80'i ve fazlasını oluşturuyor ise bu servisten faydalanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Teknolojiden o kadar geri kaldım ki bilemezsiniz...

T.L. dönüşümünden sonraki sistem hakkında kafam karışık. 20 T.L.'lik alışverişte 20 T.L.'lik kredi mi düşüyor?

Bu mesaja verilecek olan potansiyel cevapları evde okumayı umuyorum.

Türkiye'de Yağızoymak diye bir yer varmış, gitmesek de, görmesek de, orası (burası) bizim köyümüzmüş...

Piri'ye, Dinçer'e, Vaynett'e ve daha kullanıcı adlarını hatırlayamadığım nice dostlarıma selamlar.

Ooo hocam hoşgeldin yaa..

İnan valla bugünlerde nedense aklıma sen geliyordun ? Mesaj atacağın içime doğmuş sanırım.. Senin açtığın konular yukarıda olunca o olsa hemen cevap yazardı falan diye düşünüyordum.. Özlettin kendini yani

Hocam TL işiyle hiç uğraşma.. Kısaca "geçirdiler" bize..

Mobil ödeme de dediğin gibi şimdilik.. Ama senin mesajının üstünde yer alan piri.reis in mesajında da göreceğin gibi garip bir şart var..

Durumlar böyle

Bendeistiyorum'da falan da nedense kaldırıldı mobil ödeme.. Mybilette de yok şu an..

• quote:

Teknolojiden o kadar geri kaldım ki bilemezsiniz...

T.L. dönüşümünden sonraki sistem hakkında kafam karışık. 20 T.L.'lik alışverişte 20 T.L.'lik kredi mi düşüyor?

Bu mesaja verilecek olan potansiyel cevapları evde okumayı umuyorum.

Türkiye'de Yağızoymak diye bir yer varmış, gitmesek de, görmesek de, orası (burası) bizim köyümüzmüş...

Piri'ye, Dinçer'e, Vaynett'e ve daha kullanıcı adlarını hatırlayamadığım nice dostlarıma selamlar.

Hoşgeldiniz hocam. Paylasımlarınızı, yorumlarınızı çok özledik. En kısa sürede son gelişen olaylara hakim olarak bizi en doğru şekilde bilgilendireceğinize eminim, buna çok ihtiyacımız var, forum çok karışık, her kafadan bir ses çıkıyor, bazı kişilerin yazılarını gördükçe, doğru bildiğim şeyden bile suphelenir hale geldim. Zeki hocamında dediği gibi, son birkaç gündür aklıma geliyordunuz, pm atayım dedim vazgeçtim, zeki hocam ile mesalasmistik geçen gün, kulaklarınızı çınlatayim Dedim sonra ondan da vazgeçtim, içimize doğmuş geleceğiniz. Tekrar hoşgeldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 8 Nisan 2010; 14:07:29 >

• Bugün aldığım 2 güzel haber,
    Birincisi efsane geri döndü, ikincisi maaşlar bankaya yatmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Bugün aldığım 2 güzel haber,

Güle güle harca hocam

Ben de inşallah maaş alacağım günlere ulaşırım.. 0.3 puanla atamayı kaçırmış bir bahtsız bedevi olarak hayaller aleminde kendime yol çiziyorum şimdilik.. Ayın 15 i benim için daha bir şey ifade etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Güle güle harca hocam

Ben de inşallah maaş alacağım günlere ulaşırım.. 0.3 puanla atamayı kaçırmış bir bahtsız bedevi olarak hayaller aleminde kendime yol çiziyorum şimdilik.. Ayın 15 i benim için daha bir şey ifade etmiyor

Hocam ayın 15 ini bekleyene kadar al kontörleri sat bakkallara emin ol hem daha rahat hem daha temiz hemde para hergün cebinde
    ---

Mobil ödeme içinde Valla turkcell bendeistiyorum.com la umarım yeniden anlaşır.güzel malzemeler çıkıyordu oradan.

Moil ödemeyi deneyen başka operatörümüz oyun sitelerinin dışına çıkamamış Öbür Diğerinden zaten bahsetmiyorum reklam dünya devi

---

son olarakta bungee20 hoşgeldin yeniden.burada olduğunu görmek güzel ve güven verici..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Nisan 2010; 15:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hocam ayın 15 ini bekleyene kadar al kontörleri sat bakkallara emin ol hem daha rahat hem daha temiz hemde para hergün cebinde
    ---

Mobil ödeme içinde Valla turkcell bendeistiyorum.com la umarım yeniden anlaşır.güzel malzemeler çıkıyordu oradan.

Moil ödemeyi deneyen başka operatörümüz oyun sitelerinin dışına çıkamamış Öbür Diğerinden zaten bahsetmiyorum reklam dünya devi

---

son olarakta bungee20 hoşgeldin yeniden.burada olduğunu görmek güzel ve güven verici..

Hocam kontörler nerdeyse suyunu çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Güle güle harca hocam

---

---

En sevdiğim iş, kontor (TL) alıp satmak.

• www.gulpazar.com sitesinde mobil ödemeyle alış veriş başlamıştır
  • Bu site size mi ait acaba ??
    Ne kadar güvenilir ?
    Sizin sitede mobil ödeme başlamadı mı sayın aytac67...
  • kontor transfere limit geldi, mobil odemeye şart geldi, kampanyalardan gelen kontorler şebeke içi oldu

buna bakarak her ne kadar kontor TL satışım gelmese de bi bakmışım elimdeki parayı TL ye verip

ceplirası almışım

her ne kadar kontor satmıyacam desem bile bi bakmışım satıyorum
    çok kotu bir alışkanlık oldu bende...

bungee20 hocam benim gibi operatorlere kustu diye gelmiyordur foruma diye biliyordum
    HOŞGELDİN hocam...
  • gulpazar.com bize aittir. Daha önceden bizi ve eski sitemizi tanımayan yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

gulpazar.com bize aittir. Daha önceden bizi ve eski sitemizi tanımayan yoktur

Sitenizde olmayan ürünleri getirme şansınız varmıdır? Yoksa şuan elle tutulur bir ürün göremedim.
  • pm den ne isterseniz yazarsanız temin ederiz

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

gulpazar.com bize aittir. Daha önceden bizi ve eski sitemizi tanımayan yoktur

Sitenizde olmayan ürünleri getirme şansınız varmıdır? Yoksa şuan elle tutulur bir ürün göremedim.
  • quote:

Çin işkencesinin bitimine 34 gün kaldı.

Kara kuvvetleri komutanlığının 610 adet garnizonu (tabur vs.) varmış. Bilin bakalım mahrumiyet sıralamasına göre ben kaçıncı garnizondayım?

Doğru cevap: 610.

Beni internette görenler çarşıda mısın diyor... En yakın medeniyet yeri 8 saat uzaklıkta, ne çarşısı? İnternete rütbeli personelin uydu net bağlantısından girebiliyoruz. (O da bazen, haftada 1 saat) Turk Telekom hattı bile yok, uydudan arama yapıyoruz. Bazen kendi kendime, halen Türkiye'de miyim acaba diyorum.

Neyse bir gelelim de forumda neler olmuş bir görelim.

İyi forumlar.

Hocam normal 15aylık asker misin? yoksa rütbeli falan mı? Nasıl yermiş orası ya.

• Benim anlamadığım ayda 1 hattan en fazla ne kadar ödeme yapıyoruz. 5 farklı yerden alışveriş yaparsanız ödeme yapılmaz falan deniyor da , ne anlaşılmaz bir açıklama yazmışlar, insan ayrıntılı yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Benim anlamadığım ayda 1 hattan en fazla ne kadar ödeme yapıyoruz. 5 farklı yerden alışveriş yaparsanız ödeme yapılmaz falan deniyor da , ne anlaşılmaz bir açıklama yazmışlar, insan ayrıntılı yazar.

+19071907 bir ay icinde limit nedir kac liralik alisveris yapabiliriz birde kontor transfer limitiyle mobil odeme limitinin alakasi varmi eger kontor transferlimiti yoksa mobil odeme kullanabilirmi abone
  • @aytac67, bazı ürün fiyatlarını öğrenmek için pm yolladım...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.