Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet

quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

turkcell mi durdurdu ?
  • insan fazla işlem, fazla kar, fazla alışveriş yaparak seviniyorlar

bu turkcell üzülüyor.. sonuçta sende kazanıyorsun turkcell..
  • Gerekçeli kararlarına ulaşmak lazım.
  • biz gibi sitelerden en çok parça kontörcüler alış veriş yapar Turkcell parça kontörcüleri bilirsinizki sevmez yaptırım uyguladıkça uygular şimdi bir çok parça kontörcünün elinde kontörü kaldı bizim modernalisveris.com da bu kontörlerle ürün alıyorlardı her tür ürünü temin etme imkanımız olduğunda alım yapıldıkça yapıldı kontörcülerin elinde kontörler kalacağına yansın derler

quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

Gerekçeli kararlarına ulaşmak lazım.
  • Aytaç bey ayın 27sinde verdigim sipariş ne oldu? Sac sakal traş makinası , tweety ve kalem?
  • nesine.com ödemesi süper oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

biz gibi sitelerden en çok parça kontörcüler alış veriş yapar Turkcell parça kontörcüleri bilirsinizki sevmez yaptırım uyguladıkça uygular şimdi bir çok parça kontörcünün elinde kontörü kaldı bizim modernalisveris.com da bu kontörlerle ürün alıyorlardı her tür ürünü temin etme imkanımız olduğunda alım yapıldıkça yapıldı kontörcülerin elinde kontörler kalacağına yansın derler

quote:

Gerekçeli kararlarına ulaşmak lazım.

Orası bir gerçek turkcell kontörcüleri hiç sevmiyor. Sanırım ürün çeşidiniz bol olduğu için çok müşteri çektiniz bu da dikkat çekti

• çeşit çok harbiden çok paket paket telefon gönderiyorduk 200 den fazla cep tel gönderdik sitedeki çeşitten sipariş üzerine ürün temin edebiliyorduk siz ne istiyorsanız size onu bulabiliyorduk 82 ekran tv 106 ekran tv dizüstüler neler neler hedef bu ay 200bin tl ciro yapmaktı kısmet bakalım ölümden öte köy yok Allah bir kapıyı kapatır başkasını açar

Orası bir gerçek turkcell kontörcüleri hiç sevmiyor. Sanırım ürün çeşidiniz bol olduğu için çok müşteri çektiniz bu da dikkat çekti
  • türkcel ne yapmaya çalışıyor anlamak mumkun değil . parayı elıyle ıten tek şirket bunlar olsa gerek. kımsenın kazanmasını işyapmasını ıstemıyor
  • bende anlamış değilim ne yapmak istediklerini satış yaptık her şey faturalı para nakit altın kimseye vermedik göndermedik ama gel görki bizim faaliyetimizi durdurdular. Neymiş yüklü alım yapılmış bakiye birleştirme yaparak aldılarsa bizim ne suçumuz var alım yapamazsın diyede bir madde yok kısıtlama yapacaksa turkcell yapmalı bu kısıtlamayı aynı ip den birden fazla hat kullanımını engellemeli

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat02

türkcel ne yapmaya çalışıyor anlamak mumkun değil . parayı elıyle ıten tek şirket bunlar olsa gerek. kımsenın kazanmasını işyapmasını ıstemıyor
  • Fırınım geldi yaklaşık 15 günün sonunda oldukça güzel bir fırın.
  • daha erken gelecektide malesef tedarikçi firmamız bize geç teslim etti ondan dolayı gecikme oldu yoksa bende fark ettimde gerçekten epeyi geçikti sabrınıza teşekkürler

quote:

Fırınım geldi yaklaşık 15 günün sonunda oldukça güzel bir fırın.
  • Herkese cevap veriyorsunuz benim sorumada cevap verin Lûtfen. Ödemesini yaptıgım ürünler ne zaman gelecek?
  • Rica ederim Ersin Bey ilginize teşekkürler.
  • Aytaç bey, ben de 02.01.2010 tarihinde TRK_20100102010329 numarası ile vermiş olduğum sipariş halen tarafıma gönderilmedi. Eğer stoklarınızda yoksa siparişimi iptal edip ödememi (mobil ödeme) iade ederseniz sevinirim.
  • benim umudum başka bir ad başka bir site altında yeniden bize imkan sağlanmalı yönunde..
    umarım başarmış olursunuz.. birazda kendi adıma olsa bile sizin adınıza üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

benim umudum başka bir ad başka bir site altında yeniden bize imkan sağlanmalı yönunde..
    umarım başarmış olursunuz.. birazda kendi adıma olsa bile sizin adınıza üzüldüm

Bence de, herşeyin bir kolayı vardır. Şimdiki siteye girenleri link ile direk yeni siteye yönlendirebilir.
  • Aytaç bey 2 haftadır bekletiyorsunuz. Eğer ürünlerimi temin edemiyorsanız muadil ürünleri istiyorum. Senin tedarikçinin sorunu bizi ilgilendirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heba.7

Aytaç bey 2 haftadır bekletiyorsunuz. Eğer ürünlerimi temin edemiyorsanız muadil ürünleri istiyorum. Senin tedarikçinin sorunu bizi ilgilendirmiyor.

lütfen ürünlerimi gönderin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.