Şimdi Ara

TURKCELL mobil ödeme. KONTÖR İLE ALIŞVERİŞ YAPMA KEYFİ :) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
86.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heba.7

quote:

Aytaç bey 2 haftadır bekletiyorsunuz. Eğer ürünlerimi temin edemiyorsanız muadil ürünleri istiyorum. Senin tedarikçinin sorunu bizi ilgilendirmiyor.

lütfen ürünlerimi gönderin

sabır
  • quote:

quote:

Aytaç bey 2 haftadır bekletiyorsunuz. Eğer ürünlerimi temin edemiyorsanız muadil ürünleri istiyorum. Senin tedarikçinin sorunu bizi ilgilendirmiyor.

lütfen ürünlerimi gönderin

Ersin beye telefonla ulaşın. O zaman size daha çabuk geri dönecektir. Kendisi sizin mesajları görmemiş sanırım yoksa çokdan dönerdi.

• bu aralar sorunlar yaşadık turkcell in mobil ödemeyi kapatması nedeniyle uğraşmamız bizi biraz zorladı bazı arkadaşlarımızın siparişleri teslim edilmemiş kızmakta haklılar ama az bir anlayış gösterirlerse kargo ücretide bize ait olacak şekilde gönderimi yapılacaktır bugün bile bir grup arkadaşımızın ürününü gönderdik yarında göndereceğiz gecikmeler için gerçekten çok ama çok özür dilerim elde olmayan sebeplerden dolayı gecikmeler oldu heba.7 sizin ürünler tedarikçimizden gelmişti ancak paket sorunu nedeniyle geri yolladık bir iki gün içinde gelecek kesinlikle kimsenin aklına bir şey gelmesin alacağı olan herkesin ürünü teslim edilecektir
  • İnşaallah aytaç bey ümitle bekliyorum.
  • transfere e kapalı içinde 90 kontör olan turkcell hattım var mobil ödeme yapabilirim karşılıgında avea yada turkcell kontör alabilirim tekliflerinizi bekliyorum
  • Sizin iyi niyetinize inanmıyorum. Özel mesaj ile 1-2 güne kadar geleceğiniz söylemiştiniz. Ürünlerim gelmedi. Sizi kınıyorum.
  • kendisine pm ile bildirildiği gibi burdan da yazayım başka ürün talep ederse yerine başka üründe yollayabiliriz bizde sizler gibi bazen bazı durumlarda ürün tedariğinde sorun yaşamaktayız

quote:

Sizin iyi niyetinize inanmıyorum. Özel mesaj ile 1-2 güne kadar geleceğiniz söylemiştiniz. Ürünlerim gelmedi. Sizi kınıyorum.
  • Aytaç bey size pm ile bildirdim hangi ürünü istediğimi. lütfen bunu temin edin. üstelik bütün kargo masraflarınızı ben ödüyorum.
  • hangi ürünün kargo masrafı sizden alındı acaba kargo fişindeki numarayı ve adınızı yazarsanız gerekli kontrolü kargodan talep edelim biz 2aydan fazladır hep kargoları ödüyoruz kargo firması kargo peşin ödemeli göndertiyoruz şayet alınma gibi bir durum varsa görüşelim kargoyla geri iade edelim gelen kargo hangi tarihte geldi kargo numarası ne kargo kimin adına hangi ile gönderildi bunları pm ile gönderirseniz kontrol ettirtirim kargolar parça parçada gelse bize aittir

quote:

Aytaç bey size pm ile bildirdim hangi ürünü istediğimi. lütfen bunu temin edin. üstelik bütün kargo masraflarınızı ben ödüyorum.
  • Size durumu belirttim =) ben gittigidiyordan alacağınız ürün için kargo parası benden dedim. Yanlış anlaşılma olmasın.
  • gittigidiyor daki satıcı ile iletişime geçilmiştir pazartesiye kadar az müsade edin bana bizde zor durumda kaldık güvendiğimiz dağlara (tedarikçimize) kar yağdı zaten teslim edilmemiş fazla sipariş kalmadı toplasan 10 kişinin teslim edilmemiş siparişi kalmıştır onlarda ufak tefek şeyler saç kesme makası peluş klavye mause uzaktan kumanda oyuncak bir kaç ürün binlerce tl lik siparişleri hepsini teslim ettik toplasanız 200-250tl tutmaz 60adet 6300 gönderdik 20adet 1203 gönderdik bu sadece 1 müşterimize gönderilendi birine 106 ekran tv 2dizüstü kısaca devede kulak ucu kadar teslim edilmeyen sipariş kaldı

quote:

Size durumu belirttim =) ben gittigidiyordan alacağınız ürün için kargo parası benden dedim. Yanlış anlaşılma olmasın.

• Turkcell mobil ödeme kullanan site veya şirketlerin tamamını nasıl öğrenebiliriz, Örneğin mikro-odeme de tammaı yok veya turkcell sitesindede tamamı yok
  • Kimse bilmiyor mu? Yada mobil ödemeyi artık kimse kullanmıyormu
  • kısmetse mobil ödeme modernalisveris.com da yeniden çok yakında bir kaç gün içinde başlayacak ürünleri teslim edilmeyen arkadaşlar ürünleriniz gönderilmeye devam ediliyor biraz gecikme oldu ama af ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoze38

Sayın Aytaç Bey

faturalı hatlar ile yani (Kontörsüz) ilem yapabilecekmiyiz

Tşk

quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

kısmetse mobil ödeme modernalisveris.com da yeniden çok yakında bir kaç gün içinde başlayacak ürünleri teslim edilmeyen arkadaşlar ürünleriniz gönderilmeye devam ediliyor biraz gecikme oldu ama af ola

Mobil ödeme servisinden faturalı hatlarda yararlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

kısmetse mobil ödeme modernalisveris.com da yeniden çok yakında bir kaç gün içinde başlayacak ürünleri teslim edilmeyen arkadaşlar ürünleriniz gönderilmeye devam ediliyor biraz gecikme oldu ama af ola

Çok güzel bir haber. Desenize cironuz gene artacak.
  • Turkcell mobil ödeme kullanan site veya şirketlerin tamamını nasıl öğrenebiliriz, Örneğin mikro-odeme de tammaı yok veya turkcell sitesindede tamamı yok,

mesela modernalisveris 2 sindede yok , turkcell sitesi ve mikro ödemede olmadığı için turkcell ve mikro ödeme güvencesi altında değilmi diyeceğiz yani.

not:modernalisveris sitesi burada sadece örnektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 14 Şubat 2010; 2:11:46 >
  • Ersin Bey,
    Mobil ödeme başladı mı acaba ?
    Modernalışveriş te göremedim...
  • mobil ödeme 100 lira mı oldu limiti?sitede 35 yazıyor.faturalı hattımda 100 lira yazıyor
  • Digiturk web tv odemesini sorunsuz bir sekilde yaptim Turkcell mobil odeme ile
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.