Şimdi Ara

Turkcell Mobil Ödeme Üyelik Bedeli 4.99 TL FATURAMA EKLEMİŞ YARDIM ? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba turkcell vınn kullanıcısıyım normalde faturam 78 tl gibi gelirdi bu ay 83 tl gelmiş ve detaya bakınca "TURKCELL MOBİL ÖDEME ÜYELİK BEDELİ" adıyla 4.99 TL para kesmiş. Çıldırmamak elde değil normal hattım turkcell bile değil turk telekom kullanıyorum sadece vınn cihazım turkcell bu ödemeyi nasıl iptal edebilirim paycell üyeliğim var ama hiçbir şekilde kullanmadım

Müşteri temsilcisi denilen ..... kişilere ulaşamıyorum arkadaş arıyorum ROBOT çıkıyor, DİJİTAL OPERATOR ile bağlanmayı deniyorum ROBOT çıkıyor hiçbir insan evladı ile konuşup derdimi anlatamıyorum bu turkcelle havadan paramı kestiler iptal etmem için ne yapmam lazım nasıl ulaşaiblirim müşteri temsilcisine yardım lütfen

Turkcell Mobil Ödeme Üyelik Bedeli 4.99 TL FATURAMA EKLEMİŞ YARDIM ? ACİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 24 Mayıs 2020; 19:35:36 >

• Mobil ödeme işlemi yaptıysanız Normalse 4,99, Premium servis ise 6,99 TL yansıtılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapmadım kesinlikle hocam çünkü bu hattı sadece wınn cihazımda takılı normal şekilde kullanmıyorum hat olarak müşteri temsilcisine bağlanıp detayı sormak istiyorum ama ulaşamıyorum insana sadece oto cevap robotlar var
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Başka telefondan 0532 532 00 00 arayın ya da Paycell Müşteri Hizmetlerini arayın anında iade ederler. Onun numarası bu; 0850 622 60 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Mayıs 2020; 20:9:35 >
  • MOBILODEMEKAPAMA yaz 5522 ye gönder hocam.

• 532 Ara müşteri hizmetleri de. İki sefer yap. Sonra çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

532 Ara müşteri hizmetleri de. İki sefer yap. Sonra çıkıyor.
    geçen ay resti çektim 355 tl cayma bedelini verdim taşdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ta 22 ay önce aldığım vınwifi cihazı için bu ücreti kesmişler iade edemeyiz 2012 den beri var bu haraç diyor Allahın cezaları bildiğin haraç kesiyorlar devlette seyrediyor zaten cihaz bedelini telsiz kullanımını vergisini kat kat ödemişim ki cihazda bozuldu servise verdim garanti dışı dedi turkcell böyle saçma iş yapması akıl karı değil sağol devletim bizi soydurduğun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.