Şimdi Ara

turkcell nokia 500 kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, babama turkcell heryone kampanyasına ek ücret ödenerek alınan nokia 500 telefon aldık.yani heryöne konuşma tarifesinin üzerine eklenen aylık 31 lira ile bu kampanyadan faydalandık.konuşma kampanyası babamın hattına tanımlanacak ancak telefonu ben kendim kullanmak istiyorum.turkcell müşteri hizmetlerini her aradığımda sistemde arıza var 2 saat sonra arayın diyip kapatıyorlar.şimdi kampanya babamın hattına tanımlı olacak ancak telefona ben kendi hazırkartlı turkcell hattımı takıp kullanabilecek miyim.bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

• Istedigin hatta,operatorde kullanabilirsin ama anlamadigim cihaz zaten 400-500lira aylik taksiti nasil 31 lira oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası o kısmı ben de çok anlamadım ancak babam her ay gelen 80-90 liralık faturalar yerine 58 liralık ( telefonun fiyatı dahil ) kampanyayı mantıklı bulup kabul etmiş ama gelen telefon dokunmatik çıkınca telefonu bana vermek istedi. bu arada yardımın için çok teşekkür ederim dostum en azından telefonu ben kullanabileceğim içimizdeki kazıklanmışız hissi biraz olsun azalmış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1792 -- 10 Temmuz 2012; 13:26:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL TL TRANSFER
    geçen yıl önce açıldı
    Turkcell TL Transfer
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.